• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Lazer Epilasyondan Igneli Epilasyona Gecenlerin Paylasim Alani

ya arkadaşlar bıyık bölgesine iğneli yaptıran var mı? ben lazerden sonra iğneliye geçtim ama kafam karıştı başka yerde sordum bıyık bölgesine iğneli yapmıyolarış ama bnm lazerci yapıyo
bıyık bölgesinde iğneli yapırmak ilerde iz kalma riski çok yüksekmiş
sizce ne yapmalıyım bıyık bölgesine yaptırayım mı kafam çok karıştı şimdi 3 kez yaptırdım iz kalmadı ama ilerde iz çıkar mı?

lazer yaptıranların sonu iğneli gözüküyor. lazere gidip o kadar para vericez sonra iğneliye gidip acı çekicez .çok anlamsız .bugün başlıyorum lazere ama şu yazılanlardan sonra pişman oldum. hiç bitmiyo galiba şu kıllar . bizi kandırıyolar.

ya bu ne saçmalık iğneli çözüm değil demiş birisi asıl lazer çözüm değil lazerden sonra mecbur iğneliye gideceksin ıĞNELı KESıN ÇÖZÜM!!!

evet ya neden insanları yanlış yönlendiriyor bazı insanlar lazer kesin çözüm diye anlamıyorum, iğneli kesin çözüm.. iz falan da kalmıyor hem de seans olarak lazerer göre daha az gidiyorsunuz....

ıgneli epilasyon hem uzun surer hemse acılı olur
en ıyısı lazer epilasyonla 4-5 seans gıdıp kıl koklerını % 80 azaltıp incelttıkten sonra kalan tek tuk ıcın ıgnelı yaptırmak en ıyısı
yuz bolgesıne ıse hıc dokunmamak en ıyısı bıtkısel seylerle yuz bolgesı azaltılabılır bılınen markalar varya reklam olmasın onlardan veya karınca yumurtası yagı vs yuze olabılır cunku kıl koklerı ınce ve sarı oldugu ıcın yuz bolgesını lazer gormez ıgnelıde ız bırakabılır
en ıyısı budur

ya arkadaşlar bıyık bölgesine iğneli yaptıran var mı? ben lazerden sonra iğneliye geçtim ama kafam karıştı başka yerde sordum bıyık bölgesine iğneli yapmıyolarış ama bnm lazerci yapıyo
bıyık bölgesinde iğneli yapırmak ilerde iz kalma riski çok yüksekmiş
sizce ne yapmalıyım bıyık bölgesine yaptırayım mı kafam çok karıştı şimdi 3 kez yaptırdım iz kalmadı ama ilerde iz çıkar mı?

BENDE BIYIK BÖLGEME ıĞNELı YAPTIRIYORUM.SEANSLARDAN SONRA KABUKLANMA OLUYOR AMA SONRA GEÇıYOR.YAZILANLARDAN ÇOK KAFAM KARIŞTI VE KORKTUM ıZ KALMA ıHTıMALı OLDĞUNU BıLMıYORDUM.BENDE AYNI KONUDA BıLGı ıSTıYORUM
Çok üzgünüm çoook

Arkadaşlar ankarada bı merkeze tam 14 seanstır lazere gidiyorum sonuç berbat yuzumdekı tuyler kalınlaştı koyulaşdı ve dağılma oldu daha çok çıkdı şimdilerde ise ankarada güvenılır bi iğneli epilasyon yapan bı yer arıyorum yardımcı olursanız sevınırım

Kalanlara Jilet Yaparsan Kalinlaşir Tekrar 1-2 Kez Lazere Gidersin.tekrar Incelir.yani Başa Dönersin.kalan Incelere Iğneli Yaptir[/Q

Tamamen doğrudur bende lazer yaptırdım fakat hiç bi netice alamadım ve yüzüme jilet değdirdikleri için yüzümdeki tüğler sertleşti !şimdi iğneli epilasyon yaptırıyorum ve yüzümdeki serleşip belirginleşenler 7 defa yaktırmanın sonucunda ayva tüğüne döndü sanıyorum iki veya üç seans sonrası yüzüm avuç içi gibi olacak lütfen lazere inanmayan-kanmayın ve" LAZER UYGULAMASINDA AMERıKAN FDA ONAYI YOK!" bu maalesef Türkiye'de insanlardan gizleniyor ve lazer ışınları cilt kanserine sebeb oluyor!ayrıca cilt yanığı oluşursa kattiyen ciltteki yanık izi geçmiyor ben bunu birebir yaşadım ve şu an cldimde lazerden kaynaklı izler taşıyorum 5 senedir denemediğim yöntem kalmadı maalesef lazerden oluşan yanık izlerine bi çare bulamadım! sizlere tavsiyem lazerden uzak durun!

Son düzenleme:
arkadaşlar siz iyi bir merkeze düşememişsiniz ben tüm bacak için 3 . koltuk altı 5 oldu şimdide genitale başladım ve çooook memnunum.Kullandıları alet alexsandır ..bu en iyisidir.nettende araştırın...yüzünüze lazer tutan kişinin problem olmayan yani kıl olmayan yeri kapatması lazımdı..onlar tecrübesiz ve işi bilmedikleri için kapatmamışlar ve ayva tüylerinizde ışına maruz kalıp sertleşmiş... gerçi çene altı,göğüs vb yerlerde kıl çıkan bir bayanda mutlaka hormon bozukluğu vardır...önce doktora gidip horman tedavisine başlayın bununla birliktede lazere gidin...eğer hormon bozukluğu varsa kıllanma zaten devam eder..ordakiler ne yapsın yanii

arkadaslar ben üc yil yüzüme lazere gittim azalmak söyle dursun olmayacak yerden killar cikti biyik ve sakal gibi siyah yerler bitti ama yanaklarimda toplu toplu killar cikti igneliye basladim alti aydir ama parasida acisida hemen hemen ayni sadece daha cabuk azaliyor bence bir iki seans bikini ve koltuk alti gibi siyah yerlere lazere gidin sonrada igneyle toplatin benim kol alti bikini ve bacaklar öyle oldu

lazerde değişik başlıklar oluyor bunlardan biride siyah kılı görüp ayva tüyleri görmeyendir.yani bu alet sadece siyah olanları görüyor ..eğer böle bir alet gittiğiniz yerde yoksa o zaman kıl olmayan yeri sıpatula ile kapatıp öle atış yapsınlar

sanirim ben de yakin zamanda size katilacagimm koltuk altima lazer yaptiriyorum 5.seansim bitti 6ya gidecegim ama tamamen bitrmiyormus alex ile yaptiriyorum en sonunda igneliye gecip tek tuk kalan killara igneli yaptiracagim insallah o gunleri gorururum cunku incecik olmalarina ragmen koltuk altimda var benim hala

arkadaşlar........ankarada....... yuz bölgesine iğnli epilasyon yapıpda memun kalan biri varsa lütfen yerini özelden yazsın yuzum lazerden berbat oldu 14 sean gittim ayva tüylerim sakal gibi oldu pisikolojım bozuldu lütfen yardımcı olun

kujum var benim çalıştığım işmerkezine açılıyor o bayanın buraya gelmesini bekliyordum.20 sonra tatilatı bitecek bende onu bekliyorum..benim tercihlerime güvenebilirsin ...lazer ve iğneli epilasyondan yana baya şeyler yaşadım ama lazermi iğnelimi deseler...iğneliyi tercih ederim...özelden yazacam

arkadaşlar........ankarada....... yuz bölgesine iğnli epilasyon yapıpda memun kalan biri varsa lütfen yerini özelden yazsın yuzum lazerden berbat oldu 14 sean gittim ayva tüylerim sakal gibi oldu pisikolojım bozuldu lütfen yardımcı olun

slm canim

bende ankarada lazere gidiyorum igneliye degil ama simdi igneli yaptirmam lazim bu gititigim yerde 6inci seansim bitti lazerde ya ayni merkezde igneliye gececegim ya da senin sorunun cevabini alabilirsem ben de o denilen yere yaptirabilirim

kujum da sordugu gibi ankarada yuz icin deneyimli igneli epilasyon yapan kisiler ben gittim cok memnunm diyenler cevap bekliyoruzz tesekkurlerrr:içelim:

selam arkadaşlar bende yarın koltukaltıma lazere başlıyorum ben normalde jiletle alıyorum artık okadar sertleşti ki kıllar ve o kadar yayıldı ki nerdeyse bir karış ve bazı köklerde 3 tane birden çıkıyo:( tamam tamamen bitmez ama azalır inşallah bende 5-6 seans lazerden sonra iğneliye geçmeyi mantıklı buldum hem zayıflayan kıl köklerini daha iyi görür hemde ücret olarak daha uyguna gelmiş olur inşallah kurtulluruz şu lanet kıllardan yazın gün aşırı yeri geldimi hergün almaktan sıkıldım artık :(((

Back