ya arkadaşlar bıyık bölgesine iğneli yaptıran var mı? ben lazerden sonra iğneliye geçtim ama kafam karıştı başka yerde sordum bıyık bölgesine iğneli yapmıyolarış ama bnm lazerci yapıyo
bıyık bölgesinde iğneli yapırmak ilerde iz kalma riski çok yüksekmiş
sizce ne yapmalıyım bıyık bölgesine yaptırayım mı kafam çok karıştı şimdi 3 kez yaptırdım iz kalmadı ama ilerde iz çıkar mı?
Kalanlara Jilet Yaparsan Kalinlaşir Tekrar 1-2 Kez Lazere Gidersin.tekrar Incelir.yani Başa Dönersin.kalan Incelere Iğneli Yaptir[/Q
Tamamen doğrudur bende lazer yaptırdım fakat hiç bi netice alamadım ve yüzüme jilet değdirdikleri için yüzümdeki tüğler sertleşti !şimdi iğneli epilasyon yaptırıyorum ve yüzümdeki serleşip belirginleşenler 7 defa yaktırmanın sonucunda ayva tüğüne döndü sanıyorum iki veya üç seans sonrası yüzüm avuç içi gibi olacak lütfen lazere inanmayan-kanmayın ve" LAZER UYGULAMASINDA AMERıKAN FDA ONAYI YOK!" bu maalesef Türkiye'de insanlardan gizleniyor ve lazer ışınları cilt kanserine sebeb oluyor!ayrıca cilt yanığı oluşursa kattiyen ciltteki yanık izi geçmiyor ben bunu birebir yaşadım ve şu an cldimde lazerden kaynaklı izler taşıyorum 5 senedir denemediğim yöntem kalmadı maalesef lazerden oluşan yanık izlerine bi çare bulamadım! sizlere tavsiyem lazerden uzak durun!
arkadaşlar........ankarada....... yuz bölgesine iğnli epilasyon yapıpda memun kalan biri varsa lütfen yerini özelden yazsın yuzum lazerden berbat oldu 14 sean gittim ayva tüylerim sakal gibi oldu pisikolojım bozuldu lütfen yardımcı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?