• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Lazer Epilasyondan Igneli Epilasyona Gecenlerin Paylasim Alani

Selam arkadaşlar, ben bi bioder mağduruyum, gerçekten çok uzun süre kullanmama rağmen genital bölgede etkili olmadı, koltuk altımdaki tüyler ise biraz azaldı ve inceldi. Bir süre önce İstanbuldaki ünlü lazer merkezlerinden birinde koltuk altı lazerine başladım( burada isim verebilmeyi isterdim) İlk seans sonunda fark ettim ki tüylerin 3 te 2 sini okumamış. Bu arada beyaz tenliyim, tüylerim siyah ama; bioder yüzünden incelmiş(2 yıl kullanımdan sonra bitmeleri gerekirdi ya neyse). Doktor seanslara devam edelim dedi. 2. seansa gittiğimde genital bölgeye de başladım, bioder orayı hiç etkilemediği için tüylerin büyük kısmını lazer okudu. Koltuk altımın yine 3 te 1 ini okudu, doktora sordum, 4 seans daha yapar, sonra iğneliye geçeriz dedi, bu bana çok mantıksız geldi. Ortalama 1,5 ayda bir gitsem daha 5-6 ay sürecek ve seansı nakit 50 YTL, sonra iğneliye gidicem, hem zaman hem para kaybı diye düşündüğümden koltuk altı için iğnelide karar kıldım. Uygulamayı yapan bayanın profosyonelliği ile ilgili şüphem yok ama; mantık olarak bana doğru gelmedi. Tabi ki doktorlar bu işin uzmanı fakat; bi işlem yaptırırken beklentilerimizi, bu beklenti için ne kadar ödeyeceğimizi ve harcayacağımız zamanı en iyi kendimiz biliyoruz... Bu arada genital bölgede lazere devam. Bazı arkadaşlar lazerin acıtmadığını yazmış, benimkisi ciddi şekilde ağrıyor, sanırım ışını fazla veriyorlar ki bu sanırım iyi bişiy...İğneli epilasyonu da aynı yerde düşünüyorum, saati 1,5 YTL, kişiye özel altın iğne veriyorlarmış. İstanbul'da oturan arkadaşlar, yaptırıp memnun kaldığınız yerler varsa tavsiye ederseniz sevinirim, özel mesajım açık sanırım...

uranus
saati 1,5 ytl dediğin fiyat yeni mi yoksa eskiden mi o kadar veriyordun. ben nişantaşında bir merkeze gidiyorum. dakikası 1,6 ytl. çok ucuz geldi bana senin verdiğin fiyat o yüzden sordum

uranus
saati 1,5 ytl dediğin fiyat yeni mi yoksa eskiden mi o kadar veriyordun. ben nişantaşında bir merkeze gidiyorum. dakikası 1,6 ytl. çok ucuz geldi bana senin verdiğin fiyat o yüzden sordum

Canım, dakikası olacaktı, yanlış yazmışım, pardon...Benim gittiğim yer Acıbadem'de, Nişantaşında ve Bağdat Caddesinde de şubesi var, başka bir yerden sordum, dakikası 1 YTL dediler ama; hiç kimseden duymadım, nasıl bilmiyorum...

6 seans lazer yaptırdım kolaltıma yeniden çıkanlar olursa ben de iğneliye gitmeyi düşünüyorum hem daha ekonomik olur değil mi? lazerde iyice azaldıktan sonra en düşük ücret 30 ytl alıyorlar

Arkadaşlar yazdıklarıızın hepsini okudum ve kafam okadar ço karıştı ki :S
iğnli mi daha iyi yoksa lazer mi hiç bir fikrim yok.beaz tenliyim ve kıllar tamamen siyah ve kalın Bu durumda sanırım lazer yaptırmalıyım ???
Ayrıca fiyat hakkında hiçbir bilgim yok ?
anladığım kadarı ile lazer iğneliye göre daha palahı ama iğneli ne kadaa al oluyor lazer ne kadara mal oluyor ?

Bir de iğneli de ücret dakika üzeriden değerlendiriliyor anladığım. Peki kaç dakika sürüyor ?

6 seans lazer yaptırdım kolaltıma yeniden çıkanlar olursa ben de iğneliye gitmeyi düşünüyorum hem daha ekonomik olur değil mi? lazerde iyice azaldıktan sonra en düşük ücret 30 ytl alıyorlar

6 seans sonra bittimi koltuk altın canım.. şuan memnunmusun yaptırdıgına??

son seansı bir ay falan önce yaptırdım ve dediğim gibi seans araları çok uzuyor şimdilik bitmiş gibi görünüyor ama bilmiyorum birkaç ay sonra durum ne olur

ben lazer epilasyonu kesinlikle tavsiye ediyorum özellikle askılı giyen bir bayan hiç ağdayla falan uğraşmamalı keşke daha önceleri yaptırsaymışım

2 yıl boyunca ayda 1 seans olarak yüz bölgeme lazere gittim
kimi yerlerde tüylerim bitti artık çıkmıyor ama bazı yerlerde halen çıkıyor ve son 5 seansım tamamen boşu boşunaydı tüyler alındı aynı şekilde aynı bölgede yine çıktı hiçbir azalma olmadan
ve iğneliye gitmeye karar verdim 4 aydır iğneli epilasyona gidiyorum canım çok acıyor ve hatta ağlıyorum ama galiba değdi çünkü epey azaldı
ilk zamanlarda 2 yada 3 haftada bir giderken şimdi ayda 1 gidiyorum şuanda 2 hafta oldu hala çıkan yok kanımca kurtuluyorum :hooray:

geçtiğimiz hafta sonuda koltuk altı ve genitel bölge için lazere başladım umarım onlarda yüzüm gibi olmaz iğneliye dayanamam
doktorum yüzdeki tüyler daha ince ondan öyle bu bölgeler sert aynı şey olmaz dedi ama bakalım :sm_confused:

merhaba arkadaşlar bende yaklaşık 11 kez yüzüme lazere gittim şu anda cok ince ve az cıkıyo onlarıda yakınlarımın ve burda okuduklarımın tecrübesiyle iğneliye gidicem paylaşım için sağolun

Çene ve kaş ortasına iğneli epilasyon yaptırıoyrum ama izlerden çok şikayetçitim çene okdar değil ama kaş ortası çok rahatsız ediyo beni gören bi daha bakıyo psikolojim daha berbat oldu beee amannn hazirandada düğün var ne yapcam ben bu izlerle hiç geçmiycekmi arkadaşlar tecrübesi olanlar bana yazsınn lütfenn kafamçokkarıştısenağlamasenağlamasenağlama

Çene ve kaş ortasına iğneli epilasyon yaptırıoyrum ama izlerden çok şikayetçitim çene okdar değil ama kaş ortası çok rahatsız ediyo beni gören bi daha bakıyo psikolojim daha berbat oldu beee amannn hazirandada düğün var ne yapcam ben bu izlerle hiç geçmiycekmi arkadaşlar tecrübesi olanlar bana yazsınn lütfenn kafamçokkarıştısenağlamasenağlamasenağlama

YÜZÜME DEĞİL AMA BACAKLARIMA YAPTIRDIM 2 SENE KADAR SONRA GEÇTİ BU KADAR UZUN SÜRME SEBEBİ BENİM CİLDİMMİ YOKSA YAPTIRDIĞIM YERİN MAKİNALARIYLA MI İLGİLİ BİLMİYORUM KEŞKE YÜZÜNE YAPTIRMASAYDIN AMA KİMİNİNKİ KISA SÜREDE GEÇİYOR ÜZÜLME GEÇER UMARIM

Kizlar Ben 2. Senasa Gidiyorum Genital Bölgeme %70 Azaldi Bence Süper Acisiysa Ağdadan Pek Farki Yok Yanliz Gittiğim Yer Sadece Lazer Epilasyon Yapiyo Bence Uzman Bi Yer

Hee bende eğer bitmezse iğneli diye düşünüyordum ama karar veremedim, daha zamanımda var araştırıyorum. İğneli daha mı etkili bilemiyorum :S:S

ben lazer apilasyon yaptırdım sadece yanaklarımda vardı ve 5 seans lazer sonrasında cene altımdada bir çok kıllanma oldu.birden cıktı.ve hormonlarımdada bir problem yok.sonra igneli epilasyon yaptırıdm ve oda cok kavardı igne yerler ve iz kaldı.iki adet yanık izi...teni hassas olan arkadaslar bence ilk basladıgınızda elinize küçük bir ayna alın ve ignenin yaptıgı kabarıklıgı izleyin.size anormal gelirse devam etmeyin ve o kabarıkların gecmesini bekleyin.bir kac gün sonunda duruma göre devam ettirin.benim anormal derecede kabardı ve üzeri beyazdı sanki içerdeki dokular dısarı cıkmıstı ve gecen gecti kalan ikiside yanık izi olarak kaldı.

ya ben de bacaklarıma lazer yaptırıodum ama tüyler çok inceldi doktor lazer görmez artık iğneliye geçelim dedi ama başka bi yerime iğneli yaptırmıştım kabukları hala geçmedi korkuyorum bacağımda da o kabuklarla haftalarca mı dolaşıcam die

arkadaşlar bende lazede devam ediyorum
4 seans girdim
6. seans tamamlandıktan sonra iğneliye geçmeyi düşünüyorum
iğneliyle son noktayı koymuş olacağımı düşünüyorum..

bu şekilde yapılan olduysa lütfen bizimle sonuçlarını paylaşsın

sevgilerr

Ben de koltukaltı için 5 seans lazer epilasyona gittim. Ama tüyler hem azalmış hem incelmiş, iğneliye gitmemi tavsiye ettiler. Açıkçası iğneli epilasyon hakkında pek bir bilgim yok. Nereye gidebilirim, nelere dikkat etmem gerekir, fiyatı ne kadardır ve seans ne kadar sürer? Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz mirmirmirmir

Back