iğneli başlayacak olanlara da ön bilgi olarak devam etmeliyim;
yüz için seansım 1 saati buldu.dediğim gibi bütün tüğler alınmadı,aralıklı en sert ve koyularından başlandı.her tüye bir eliyle elektrik akımı verilirken diğer eliyle cımbızla hasar kökünden hasar alan tüy rahatça çekiliyor.önemli olanda bu; tüyün çıkış yönüne akımı vermek ve hasarlı tüyün pek hissedilmeden çekilmesi. ilk sensımda çene buyık yanak yapıldı kaşlara dokundurmadım,orası bıyıktanda fazla acıyor.göz sinirleri bulunduğu için ve sanırım ince deri olduğu için acıyor. ve orası daha çok şişip kızarıyormuş,yani seans sonrası günlerce şiş,kıpkırmızı hasarlı,gündelik hayatınızı etkilemememsini istiyorsanız ilk seanlarda kaşları kaşlarada başlamayın derim,zaten ortalama ilk seanlar uzun sürüyor ve en görünen en rahatsız olduğunuz yerlerden başlayın,nasılsa dk.ile ücret,kalanları sonra yaparsınız yavaş yavaş daha az acı çekerek ve belli etmeden.
kendinize azit iğneniz oluyor sarı sanırım altın iğnem altın olduğunu söyledi bayan baya ince en incelerden,tüyden ince yani ucu.15 liraya aldım iğneyide yapan yerden.( bu arada murat birincide yaptırıyorum) bilinçsizken tüm vucuduma lazer anlaştım ama orda ıpl (gerçek lazer değilde ışın olduğunu sonradan öğrendim) iğneli de yapıldığını öğrenince burada karar kıldım.vücudumada tüm vücut alsancak myra ya gidiyorum ilk seans.nd yag. yüzüm hariç
dediğim gibi lazerde yaptırsanız kalıntılar için özellikle yüz iğneliye başlamanız gerekecek oyüzden baştan acı çein ama kesin sonucu alın.myrada iğneli de yapıyorlarmış,fiyat olarak da ii,temiz bir yer,dr.estetik uzmanı.güveniyorum ama yapan başka uzman varmış eğer oda iyi yaprasa fiyatı daha ii olduğu için orayıda deneyim,minik bi bölge.. araştırıp tabii,kalan seanslarımı orda devam edebilirim.çünkü iğneli yüz için sena slar nekadar sürer bilimiyorum ama oda 5-6 yı bulur gibi,
murat birincide dk.sı 1.5 lira, myrada dk.sı 1 lira. ortalama fiyat izmirde dk.sı 1 lira yeterki ii bir yer olsun.fiyat cüzi gibi geliyor ama seanslar uzadığı için (yani ben herhafta ortlama bir saat gideceğim için yüzüm; 1 saati murat birincide 90 lira,) yani seanslar uzadıkça fiyat da önemli oluyor tabii.