lazer epilasyona başlamak istiyenler mutlaka okusun ..

shekercix

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2009
617
0
116
İstanbul
slm arkadaşlar.. ben 1 seneden fazladır lazer epilasyona gidiyorum ama aslında çok pişmanım. eger sizde başlamayı düşünüyorsanız önce bunu bi okumanızı tavsiye ederm..

lazere amcam gdiodu ve büyük rahatlık diyip banada başlattı.bn b.düzünde oturuyorum. taaa 4.levente gdiyodum ii bi yer olsun die.. 4-5 seans gittm. sonra yne gtmem gerektiği bi zamandı ama uzak oldugu için oraya gdemedm ve burdaki bi özel hastaneyi aradm randevu alablrsem o gün oraya gdicektm. neyse.. o gün başladım oraya . ((buarada koltuk altı ve bıyık için gdiodum)) doktor daha önce gttgm yern hç bi etki etmediğni , oranın yaptıgı lazern hç bi işe yaramadıgını söledi. ve en önemlisi buranın 3 seansta halledicegni söledi. ben havalara uçuorm tbi .ayda yne 100 lira wericem. ama 3 seansta biticek. buarada 1 seans ücretli gidiosunuz , 15 gün sonra onlar kontrole çağırıp tekrar geçiolar üzernden. başta çk hoşuma gtti açıkçası. ooo ii ya 3 ayda btio , bundan önceki yer 9 seans fln demişti die.. daha sonraki bi seansta yeni genç bi doktor gelmiş , o yapmıştı ve bmn favorilerm biras wardı. dedi bunlar kötü duruo bunlarıda yapıym bu defa ücret almıyalm fln. tmm dedm. ama o afedersnz ama salakk kendini doktor sanan kişi tüm yüzüme yaptı ve bebek gbi olan cildimde şuan bildiğinz kıl çkıo!
buarada sonradan ögrendmki o kadın doktor deilmiş normal çalışanmış ! o ve ondan öcneki doktor da işi bilmio yanlş bilgi verio die kovulmuş! nese magduriyet ayagına konuştm bayaa indirim yaptrdm btme garantili paket yaptrdm. üzerine bi seans parasi daha werdm ve bitene kdr gdicektm. (( biliorm diceksnz madem öle nie dewam ettn am başladm bikere , el mahkum... ))

[[unutmadan.. ilk gittiğim yere amcamla gdioduk sonradan amcamda deiştrdi yerini ev sonra gttiği yer onada ilkinin bişiye yaramadıgını sölemişş ..]]

burda dewam ediodum sonra bi öğrendm bnm bu yaptrdklarm almış bzm paraları ,dosyalarımızı kaçmış!
bişide kanıtlıyamıorz paket aldgmza dair .. elimzde bi kagıt flnda yk . sonuçta gweniosn özel bi hastanenin bi bölümü die......... klava:

onlarn yerine başkaları geldi. şuan onlarda aypıorm ztn.. bunlar gerçekten ii gbiler. belrli seanslarda dermatoloji uzmanı kontrol edio gdişatı fln.. kullandıkları makineyi bilmiorm ama amerikan hastanesnde kullanılan cizhazdanmış sanrm..
başlarken form doldurttular kullanılan ilaçlar hastalıklar vs.. daha önem weriolar gbi gelio .ztn koltuk altım btti gbi bşi , çk az kaldı ama yüzüm hala kötü ..

bebek gbi yüzüm varken 2-3 tane tüy için mahvettm güzelm cildimi.. siyah siyah çkıolar we özellkle çenemde çok yogun.. hatta size şunu sölim daha ii anlarsnz bni .. 2 ay önce flndı. epilasyona gtmeme 2 gn vardı. okulda bi erkek arkadaşın yorumu : aa elvis presley gbi olmuşun yha fln delikafadulden ^^^ !!!! =( senağlama

görün halimi nolur dikkat edin. epilasyona başlamadan önce gidicegnz yeri iice araştırın hatta mümkünse oraya gden eski hastalarıyla iletişime geçin.. bakın nasıl memnun kalmışlarmı ???

ben çokk pişmanımm çokkkk.. keriz yerine konup verdiğim dünya paraya mı yanıyım........ yoksa yüzümn mahvolduguna mı yanıyım inanın bilmiyorummmmmm mafoldumben mafoldumben

* buarada bnm şuan gittigm yerin kullandığı cihaz Fotona xp max .. bişi bşimiş .. :) :)

Son düzenleme:
yazını okudum canım geçmiş olsun umarım kurtulursun tüylerinden.ama tüy olmayaan yerden lazer nasıl tüy çıkarsın ben onu anlamadım bi türlü????haklısın gidilecek yer çok öenmli bende yarın başlıcam bizim iş yerinden bir sürü kız gidiyormuş hepsi memnun umarım bende memnun kalırım.

çok uzucu bi drum yaa benm eşiminde böyle bi sorunu var bedennde çok kılvar ve lazer olmak istıo ama ben izin vermıorum çok para tutar die..bide böle bişe olup extradan para vermek fecidir herhalde..geçmiş olsun arkadaşım..

çok saolun :çok üzgünüm:

cnm tüy olmyan yerden tabiki tüy çıkmaz.. ama bilgnz gbi vücudun avuç içi ve ayak tabanı dışında heryerde çok minikte olsa tüyler var.. daha önemlisi dikkat ederseniz yüzdede tüyler vardır ama çok ince oldugu için bzm dikkatimizi çekmez rahatsz etmez, yok gibidr.. aynada dikkatlice bak yada hafifce elini gezdr üzernde anlıcaksn cnm.. onlara ayva tüyü deniyo ..
işte bnm o çok bilmiş ve gözü tok doktorum bana jest yapcakya ücret fln almıcak bi seans.. jiletle favoriyi alırken yanaklarıma flnda sürdü o ! hatta yanagmda çeneme dogru bi ben'im var. kaç kere sordum ona yapmıosnz dimi zararı fln olmasn die.. yok yok yukardan yaptgm için hatta onuda inceltr daha ii dedi ona bile yaptı ki inanılmaz zararlıymış benlere yapılmazmış klava:

anlıcagn durum böle yani cnm..

Son düzenleme:
geçmiş olsun

bende koltuk altı ve bacak için gittim bi farkını göremedim hemde çok ii bi yerdi ama hiç bi faydasını göremedim iğneliye gidicem kesin çözüm

hımm tamam canım anladım biliyorum yüzdede ayva tüyleri var işte niye sürüyosun jileti be salaakk birde doktormuş yaa:uhm: geçmiş olsun tekrar umarım en kısa sürede kurtulursun tüylerinden canım:teselli:

geçmiş olsun

bende koltuk altı ve bacak için gittim bi farkını göremedim hemde çok ii bi yerdi ama hiç bi faydasını göremedim iğneliye gidicem kesin çözüm

bugün bi arkadaştan duydum genital bölgeye iğneli epilasyon yaptırmış resmen davul gibi şişti dedi lazere gitmişte kurtulmuş.dikkat et sende başında sor canım

bozo 85 tşk edrm cnm..

hımm tamam canım anladım biliyorum yüzdede ayva tüyleri var işte niye sürüyosun jileti be salaakk birde doktormuş yaa geçmiş olsun tekrar umarım en kısa sürede kurtulursun tüylerinden canım

işin komiği de bu ya cnm.. bn doktor sanıyodum. megerse orda çalışan kızlardan biriymiş ! ben daha sonra onun yüzünden böle oldgmu söledgmde , sana doktor oldgunu mu söledi ? dedi bna düşünün yani kafamçokkarıştı

eer alan azsa iğneli daha iyiymiş sanrm.. canın daha çk yanıyo daha uzun sürüyomuş ama o daha kesin diye biliorm ben..arkadaşımnm annesi yüzüne yaptrmıştı.. yaptrdgnda önce biraz lekenme fln olmuş ama 1 haftaya geçmiş tbi.. şuan çkmıomuş hç

buarada şimdi forumda gezerken yine lazerle ilgili bi konuda buldum bunu.. yaren76 adında bi arkadaşımızn yorumu , sizinle paylaşmak istedm

bende bır seneye yakın lazer epılasyona gıttım cene ve bıyık ıcın kızlar lazer azaltmıyor sadece ınceltıyor artık orda calısan bı kızda halımı gordu canım sen bence artık gelme ya da ıgnelıye gıt dedı yanı bır yıl bosuna para verdım bırde ıgnelıyı denıyecegım bakalım

arkadaşlar bazı arkadaşlar kıl olmayan yerden nasıl kıl çıksın demişler..yüz bölgesinge deri altında ince tüyler varmış..bazı lazer makineleri o ince deri altındaki tüyleri besleyip büyütüyormuş.bu yüzden yüz bölgesinde kıllanmalar oluyo..ben hem nette araşdırdım hemde bazı lazer merkezlerinden de duydum vaz geçdim yüzümü lazer yapdırmaya..arkadaşlar ghitmeden mutlaka araşdırın...

Size lazer uygulayanlar ne kadar bencilce davraNmışlar,kaçmaları da cabası , kafalarına göre vücudunuza zarar vermişler, umarım çıkan tüylerden kurtulmuşsunuzdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…