yazını okudum canım geçmiş olsun umarım kurtulursun tüylerinden.ama tüy olmayaan yerden lazer nasıl tüy çıkarsın ben onu anlamadım bi türlü????haklısın gidilecek yer çok öenmli bende yarın başlıcam bizim iş yerinden bir sürü kız gidiyormuş hepsi memnun umarım bende memnun kalırım.
çok saolun :çok üzgünüm:
cnm tüy olmyan yerden tabiki tüy çıkmaz.. ama bilgnz gbi vücudun avuç içi ve ayak tabanı dışında heryerde çok minikte olsa tüyler var.. daha önemlisi dikkat ederseniz yüzdede tüyler vardır ama çok ince oldugu için bzm dikkatimizi çekmez.. aynada dikkatlice bak yada hafifce elini gezdr üzernde anlıcaksn cnm.. onlara ayva tüyü deniyo ..
işte bnm o çok bilmiş ve gözü tok doktorum bana jest yapcakya ücret fln almıcak bi seans.. jiletle favoriyi alırken yanaklarıma flnda sürdü o aptal kadın ! hatta yanagmda çeneme dogru bi benim var. kaç kere sordum ona yapmıosnz dimi zararı fln olmasn die.. yok yok yukardan yaptgm için hatta onuda inceltr daha ii dedi ona bile yaptı ki inanılmaz zararlıymış benlere yapılmazmışklava:
anlıcagn durum böle yani cnm..
geçmiş olsun
bende koltuk altı ve bacak için gittim bi farkını göremedim hemde çok ii bi yerdi ama hiç bi faydasını göremedim iğneliye gidicem kesin çözüm
hımm tamam canım anladım biliyorum yüzdede ayva tüyleri var işte niye sürüyosun jileti be salaakk birde doktormuş yaa geçmiş olsun tekrar umarım en kısa sürede kurtulursun tüylerinden canım
Çalıştığım klinikte bahsettiğiniz lazer kullanılıyor,teknolojinin son harikası,bilmeniz gereken herkesin kıl yapısı farklı herkez aynı sonucu ve etkiyi beklemesin,yüz bölgesinde bıyık hariç çene yapılıcaksa kıl yapınız sert ve sık çıkıyorsa yaptırın,fakat çenede tek tük varsa iğneli epilasyon tercih edin,biraz iz bırakır ama zamanla kaybolur,
yüz bölgesinde lazer yapılırken kıl çıkmayan bölgeyede yayılma riski olabiliyor,görünmeyen kıllar lazerin ışınlarıyla tetiklenmiş oluyor,
sert kalın ve siyah kıllarda sonuç mükemmel,ince ve açık renk kılın bitme seansı 8-10 arası deyişir,birde bronz tene yaptırmayın benekli beyaz lekeler oluşur,lazer yaptıranların gündüz ,yaz kış ,güneş koruyucu krem kullanmalı yoksa cildiniz lekelenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?