• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer epilasyon yaptırmalı mıyım? :/

Galiba daha da temiz hastaneler :)
Arkadaşlar Merhaba;
Bende Hijyene çok önem veren hatta araştırma yapmaktan gidip tek tek dolaşmaktan bitap düşüp sonunda aradığım yeri bulan biriyim. Lazer Epilasyon büyük rahatlık ama bunun yanında bir sürü soru işareti olan bir uygulama. Yanarmıyım ?hijyenik mi? personel uzman mı? bir sorun yaşarsam kiminle muhattap olurum? gibi bir sürü soru işaretim vardı. Estetikmed ÇEKMEKÖY e gidene kadar. İçeri girdiğiniz andan itibaren çok naif bir karşılama güler yüzlü personel konunun uzmanı estetisyenler ve nazik yöneticileri İrem hanım kendinizi çok özel hissettiriyor. Kullanılan buz başlıklı Diode lazer acı hissini neredeyse sıfır a indiriyor Alexandrite lazerle daha önce tanışmam olduğundan biliyorum dağlar kadar fark var :) ücrete gelince 899 TL ye tüm vücut 6 seans hatta 2 seans da hediye ediyorlar bitmezse :) A+++ hizmet sunan Estetikmed Çekmeköy e herşey için teşekkür ediyorum. Ayrıca Türk kahveleri çok güzel :)

PortalForumlar>Güzellik & Bakım & Kozmetikler>Lazer Epilasyon, İğneli Epilasyon>Lazer Epilasyon>

Arkadaslar merhaba:) ben uzun süredir vücudumda ağda kullanıyorum. Ama bazı bölgelerimi almaktan sıkıldığım için ve sürekli temiz olmasını istediğim için lazer epilasyon yaptırmak istiyorum. Sizce yaptırmak sağlıklı mı. Çoğu insan deriye çok zararı var diyor çoğu insan yaptırdığından çok memnun. Ayrıca kuaför güzellik merkezi ve hastanelerde yapılıyor hangisini tercih etmeliyim. Şu lazer epilasyon yaptıranlar tecrübelerini paylaşabilir mi :/
kesinlikle hastane ortamında yaptır derim. önce güzellik merkezine gitmiştim fiyat uygun olduğu için hiç memnun kalmadım. daha sonra bir arkadaşımın tavsiyesiyle beylikdüzünde mediplus estetikte tüm vucut yaptırdım şimdi çok rahatım. İstanbuldaysan kesinlikle tavsiye ederim

Benim lazerden sonra vücudumda terleme olay arttı, aynı şeyi yaşayanlar varmı, ben normaşde terlemek nedir bilmezdim, bunun dışında hiç bi zararını görmedim lazerin ama terleme büyük sıkıntı, yaz kış sırtımdan belimden terliyorum :((( en ufak bi hareketlilikte

Mardinde de yeni açılmış şubesi memnun musunuz ben bugün gördüm baktım baya bi araştırmak gerek diye tereddüt ettim normalde komple yaptırmak istiyorum

Şubesi olamaz benim dediğim yer şahsa ait. Kadın kendisi koymuş adını sakın ha yanıltmasın sizi.
Önemli olan cihazın kalitesi.
Onu araştırın bence.

Back