- 6 Ekim 2016
- 829
- 631
- 33
- 41
- Konu Sahibi Ezgi332333
Sanırım özel hastanelerHastanelerde güzellik merkezleri var canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanırım özel hastanelerHastanelerde güzellik merkezleri var canım
Sanırım özel hastaneler
Merhaba hangi sehirde gttgnz yerHayir iz yapmiyor sonrasinda 2 gun sudan sakinip sadece 2 gunde antibiyotikli pudra suruyorum kabuklanip dokuluyor.3.seansim neredeyse bitti benim yuzundekiler cok şükür
IstanbulMerhaba hangi sehirde gttgnz yer
Arkadaşlar Merhaba;Galiba daha da temiz hastaneler :)
nerde acaba şehir bilge çok önemliKonunu ilgiyle takip ediyorum
Bi güzellik merkezinde 3 günlük bir kampanya yapmışlar. Ben de faydalanmak istiyorum ama kararsızım.
Genital+ bacak+kol altı 1200 lira
Seans başı 150 lira
Sizce iyi mi fiyatı?
istanbul anadolu yakasindaysaniz size bir telefon verebilirimO kadar ucuz mu ya ? Nasıl bir yerde yaptırdınız ? Şoktayım şuan
Yüzüm için bende istiyorumm
Guzellik merkezleri ipl sistem kullanir.Valla yazınlara göre bence ortalama fiyat çıkarmışlar size. Ama güzellik merkezlerini pek önermiyorlar. Hastaneler her zaman daha hijyenik. Ve güvenilir
kesinlikle hastane ortamında yaptır derim. önce güzellik merkezine gitmiştim fiyat uygun olduğu için hiç memnun kalmadım. daha sonra bir arkadaşımın tavsiyesiyle beylikdüzünde mediplus estetikte tüm vucut yaptırdım şimdi çok rahatım. İstanbuldaysan kesinlikle tavsiye ederimArkadaslar merhaba:) ben uzun süredir vücudumda ağda kullanıyorum. Ama bazı bölgelerimi almaktan sıkıldığım için ve sürekli temiz olmasını istediğim için lazer epilasyon yaptırmak istiyorum. Sizce yaptırmak sağlıklı mı. Çoğu insan deriye çok zararı var diyor çoğu insan yaptırdığından çok memnun. Ayrıca kuaför güzellik merkezi ve hastanelerde yapılıyor hangisini tercih etmeliyim. Şu lazer epilasyon yaptıranlar tecrübelerini paylaşabilir mi :/
Mardinde de yeni açılmış şubesi memnun musunuz ben bugün gördüm baktım baya bi araştırmak gerek diye tereddüt ettim normalde komple yaptırmak istiyorumErzurumda gold güzellik merkezi. Siz nerede yaşıyorsunuz bilemiyorum.
Mardinde de yeni açılmış şubesi memnun musunuz ben bugün gördüm baktım baya bi araştırmak gerek diye tereddüt ettim normalde komple yaptırmak istiyorum