- 3 Kasım 2017
- 88
- 24
- 88
- 29
- Konu Sahibi Ezgi332333
Yaptırın. Ben Buz Lazer yaptırdım, çok memnun kaldım. Hem de acısız ağrısız geçti mis gibi. Kabuk bağlama, yanma cart curt falan da yok.
:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptırın. Ben Buz Lazer yaptırdım, çok memnun kaldım. Hem de acısız ağrısız geçti mis gibi. Kabuk bağlama, yanma cart curt falan da yok.
Evet.zaten yuzune normal lazerlerden hicbirini asla degdirme.sadece igneli yaptir.dakika uzerinden hesaplaniyor.benim 2.5tl dakikası en fazla 10 yada 20 dakika seasnlarim suruyor.Yaaa. Bıyık için sormak istiyorum. En dertli yanım. 2 günde bir almak zorunda kalıyorum. Dısarı pat diye çıkamıyorum. Sadece bıyık için gidiliyomu? Gidiliyosa ne kadar biliyomsn. İğneli mi kullanıyolar bide? :/
Konunu ilgiyle takip ediyorum
Bi güzellik merkezinde 3 günlük bir kampanya yapmışlar. Ben de faydalanmak istiyorum ama kararsızım.
Genital+ bacak+kol altı 1200 lira
Seans başı 150 lira
Sizce iyi mi fiyatı?
Seans başı mı 400 verdiniz yoksa toplam mı ?Bacak bilmiyorum ben genital koltuk altına 8 seans 8 kontrol 400 TL verdim
Süper ben 2200 TL iki yıl önce verdim hemde. Kaçırmayın derim.Konunu ilgiyle takip ediyorum
Bi güzellik merkezinde 3 günlük bir kampanya yapmışlar. Ben de faydalanmak istiyorum ama kararsızım.
Genital+ bacak+kol altı 1200 lira
Seans başı 150 lira
Sizce iyi mi fiyatı?
Hastanede sordum çok uçuk bi fiyat verdilerValla yazınlara göre bence ortalama fiyat çıkarmışlar size. Ama güzellik merkezlerini pek önermiyorlar. Hastaneler her zaman daha hijyenik. Ve güvenilir
Peki kullandıkları cihaz neydi? Memnun kaldınız mı?Süper ben 2200 TL iki yıl önce verdim hemde. Kaçırmayın derim.
Hastanede sordum çok uçuk bi fiyat verdiler
Ya bilmiyorum bu işte hile hurda bile varmış bugün öğrendim.Doğrudur.. ama her zaman en güvenilir hastaneler. Bir arkadasım çok lüks bir güzellik merkezine gidiyodu. Başta gayet iyiydi tam başladıktan 3 seans sonra falan güzellik merkezi kapandı. Çok uzağa taşındılar: ve bütün ödediği paralar yandı arkadaşımın. Artı olarak ruhsatta lazım galiba bu iş için. Çünkü sağlıkla ilgili bir şey
Ben Türkiye genelinde şubeleri olan bilindik bir güzellik merkezinde yaptırıyorum. İki seans gittim 8 seansımız kaldı ama şimdiden fark bariz...
Alex galiba memnunum tabi ki ama tabi bitmedi yine İnce ince çıkıyor .Peki kullandıkları cihaz neydi? Memnun kaldınız mı?
Seans başı mı 400 verdiniz yoksa toplam mı ?
sadece bıyık için gidiliyor mu acaba bi bilginiz var mı
Kuafor guzellik merkezi tarzi yerlerde yapilan ipl sistemdir gercek lazer degildir. Doktor ruhsatli bir yerde yaptirin. Bitene kadar diyen yerlerden uzak durun. Hastane klinik tarzi yerleri tercih edin. Ben 8 seanslik paket almistim yari yariya geldi fiyat. Cok sukur kurtuldum tuylerden %90 sonuc aldimArkadaslar merhaba:) ben uzun süredir vücudumda ağda kullanıyorum. Ama bazı bölgelerimi almaktan sıkıldığım için ve sürekli temiz olmasını istediğim için lazer epilasyon yaptırmak istiyorum. Sizce yaptırmak sağlıklı mı. Çoğu insan deriye çok zararı var diyor çoğu insan yaptırdığından çok memnun. Ayrıca kuaför güzellik merkezi ve hastanelerde yapılıyor hangisini tercih etmeliyim. Şu lazer epilasyon yaptıranlar tecrübelerini paylaşabilir mi :/
Çok iyiymiş fiyatıToplam canım şuanda gittiğim Hastane 6 seans 6 kontrole de 300 alıyor toplam
Kaç seans oldu sizin peki?Alex galiba memnunum tabi ki ama tabi bitmedi yine İnce ince çıkıyor .
Tamamen bırakmıyor Sun.