- Konu Sahibi Ezgi332333
Çok uygunmuş .Toplam canım şuanda gittiğim Hastane 6 seans 6 kontrole de 300 alıyor toplam
Bitirene kadar gidin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok uygunmuş .Toplam canım şuanda gittiğim Hastane 6 seans 6 kontrole de 300 alıyor toplam
8 seansKaç seans oldu sizin peki?
Anladım.teşekkür ederim8 seans
Bilindik merkezlerde yaptirin, doktoru olan sonrasinda poliklinik olmasi zorunlu olan bir yerde yaptirdim alexle tuylerimden 90% oraninda kurtuldum.Arkadaslar merhaba:) ben uzun süredir vücudumda ağda kullanıyorum. Ama bazı bölgelerimi almaktan sıkıldığım için ve sürekli temiz olmasını istediğim için lazer epilasyon yaptırmak istiyorum. Sizce yaptırmak sağlıklı mı. Çoğu insan deriye çok zararı var diyor çoğu insan yaptırdığından çok memnun. Ayrıca kuaför güzellik merkezi ve hastanelerde yapılıyor hangisini tercih etmeliyim. Şu lazer epilasyon yaptıranlar tecrübelerini paylaşabilir mi :/
evet gidiliyor.sadece bıyık için gidiliyor mu acaba bi bilginiz var mı
merabalar bisey sorucam bu lazer genital ve koltuk altinda kararma yapiyo diyolar oylemi acabaBilindik merkezlerde yaptirin, doktoru olan sonrasinda poliklinik olmasi zorunlu olan bir yerde yaptirdim alexle tuylerimden 90% oraninda kurtuldum.
Genital, bacak ve koltukalti icin 400tl ile baslamistim.
Tuyler azalinca 300 e dusmustu fiyat, cok duzenli gitmedim.
Alt bacak tamamen yok, ust bacakta belli belirsiz var rahatsiz etmiyor. Genital oldukca iyi durumda, nemli olunca tamamen bitmedi.
Koltukaltinda bir iki tel var ama bende terleme&koku sorunu yapti, cozum bulamiyorum.
Koltukaltinda herhangi bir kararma olmadi ancak yuksek derecede yapilirsa yanma olabiliyor.merabalar bisey sorucam bu lazer genital ve koltuk altinda kararma yapiyo diyolar oylemi acaba
O kadar ucuz mu ya ? Nasıl bir yerde yaptırdınız ? Şoktayım şuanYo ben aynı cihazla yaptırdım. 3 seansta bitti. Kış geliyor şu an bıyık için uygun dönem.
10 lira sanırım bıyık
him anladim cevabiniz icin tesekkur ederim benim gebelikte genital bolgede acayip kararma oldu bide hormonlarim bozuk o yuzdende oluyomus cok beyazimda oyle dedilerdi lazer yaptirirsam dahada kara olurmu diye sordum acayip canimi sıkiyo bu kararma .Cok sagolunKoltukaltinda herhangi bir kararma olmadi ancak yuksek derecede yapilirsa yanma olabiliyor.
Genitalde birkac kez yanik oldu, krem kullandim gecti. Kararma yasamadim.
Rica ederim ama belki baska marka makinalarda, hatali kullanimda oluyor olabilir, iyice arastirmak lazim.him anladim cevabiniz icin tesekkur ederim benim gebelikte genital bolgede acayip kararma oldu bide hormonlarim bozuk o yuzdende oluyomus cok beyazimda oyle dedilerdi lazer yaptirirsam dahada kara olurmu diye sordum acayip canimi sıkiyo bu kararma .Cok sagolun
aa beyazlatmada mi yapiliyo sahaneymis bi arastirayim ozamanRica ederim ama belki baska marka makinalarda, hatali kullanimda oluyor olabilir, iyice arastirmak lazim.
Beyazlatma yapiliyor onunda bir caresi var, hic caninizi sikmayin.
Hastane de olduğunu ilk kez duydum hangi bölüme gidiyorsunuzBen de yaptırıyorum kesinlikle Hastane
10 lira mı ? Mükemmel orası neresi hangi şehirYo ben aynı cihazla yaptırdım. 3 seansta bitti. Kış geliyor şu an bıyık için uygun dönem.
10 lira sanırım bıyık
O kadar ucuz mu ya ? Nasıl bir yerde yaptırdınız ? Şoktayım şuan
Yüzüm için bende istiyorumm
10 lira mı ? Mükemmel orası neresi hangi şehir
bende oyle olmasindan korkuyorum. % 100 sonuç alınmadıgını bılıyorım ama. Temiz ve sorunsuz olsun diyorum :)
Benim seaslarım bitti Özel Clnc Medilifeda yaptırdım klinik ve ya bir hastanede yaptırmanı öneririm.%85 oranında temizlendim tüm vücut için gittim bazı tek tük kalan illa ki tüylerim var memnunum yaptırırsan rahat edersin.Arkadaslar merhaba:) ben uzun süredir vücudumda ağda kullanıyorum. Ama bazı bölgelerimi almaktan sıkıldığım için ve sürekli temiz olmasını istediğim için lazer epilasyon yaptırmak istiyorum. Sizce yaptırmak sağlıklı mı. Çoğu insan deriye çok zararı var diyor çoğu insan yaptırdığından çok memnun. Ayrıca kuaför güzellik merkezi ve hastanelerde yapılıyor hangisini tercih etmeliyim. Şu lazer epilasyon yaptıranlar tecrübelerini paylaşabilir mi :/
Hastane de olduğunu ilk kez duydum hangi bölüme gidiyorsunuz