• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer epilasyon yaptırmalı mıyım? :/

Arkadaslar merhaba:) ben uzun süredir vücudumda ağda kullanıyorum. Ama bazı bölgelerimi almaktan sıkıldığım için ve sürekli temiz olmasını istediğim için lazer epilasyon yaptırmak istiyorum. Sizce yaptırmak sağlıklı mı. Çoğu insan deriye çok zararı var diyor çoğu insan yaptırdığından çok memnun. Ayrıca kuaför güzellik merkezi ve hastanelerde yapılıyor hangisini tercih etmeliyim. Şu lazer epilasyon yaptıranlar tecrübelerini paylaşabilir mi :/
Bilindik merkezlerde yaptirin, doktoru olan sonrasinda poliklinik olmasi zorunlu olan bir yerde yaptirdim alexle tuylerimden 90% oraninda kurtuldum.

Genital, bacak ve koltukalti icin 400tl ile baslamistim.
Tuyler azalinca 300 e dusmustu fiyat, cok duzenli gitmedim.
Alt bacak tamamen yok, ust bacakta belli belirsiz var rahatsiz etmiyor. Genital oldukca iyi durumda, nemli olunca tamamen bitmedi.
Koltukaltinda bir iki tel var ama bende terleme&koku sorunu yapti, cozum bulamiyorum.

Bilindik merkezlerde yaptirin, doktoru olan sonrasinda poliklinik olmasi zorunlu olan bir yerde yaptirdim alexle tuylerimden 90% oraninda kurtuldum.

Genital, bacak ve koltukalti icin 400tl ile baslamistim.
Tuyler azalinca 300 e dusmustu fiyat, cok duzenli gitmedim.
Alt bacak tamamen yok, ust bacakta belli belirsiz var rahatsiz etmiyor. Genital oldukca iyi durumda, nemli olunca tamamen bitmedi.
Koltukaltinda bir iki tel var ama bende terleme&koku sorunu yapti, cozum bulamiyorum.
merabalar bisey sorucam bu lazer genital ve koltuk altinda kararma yapiyo diyolar oylemi acaba

Ben gzuellik merkezimde yaptrdim.9 seans cektigim aci yanima kar kaldi.baktim bi fayda yok biraktim gebelik planladigim icin.simdi ayni eski haline döndü. ben kumralim.tuylerim cok ince ve kumral.boyle olunca daha zor oluyormus sanirim.tuy yapisina gore makine kullnirsan sonuc alirsin belki

merabalar bisey sorucam bu lazer genital ve koltuk altinda kararma yapiyo diyolar oylemi acaba
Koltukaltinda herhangi bir kararma olmadi ancak yuksek derecede yapilirsa yanma olabiliyor.
Genitalde birkac kez yanik oldu, krem kullandim gecti. Kararma yasamadim.

Koltukaltinda herhangi bir kararma olmadi ancak yuksek derecede yapilirsa yanma olabiliyor.
Genitalde birkac kez yanik oldu, krem kullandim gecti. Kararma yasamadim.
him anladim cevabiniz icin tesekkur ederim benim gebelikte genital bolgede acayip kararma oldu bide hormonlarim bozuk o yuzdende oluyomus cok beyazimda oyle dedilerdi lazer yaptirirsam dahada kara olurmu diye sordum acayip canimi sıkiyo bu kararma .Cok sagolun

Ben yaptirdim az kaldi seansim bir tane falan sanirim.. Cok memnunum keske daha erken baslasaymişim. Hastane de yaptiriyorum. Bunun icin daha da memnunum. Deri de herhangi bir degisiklige sebep olmadi. Kesinlikle özel bolgeniz icin gidin en buyuk rahatlik

him anladim cevabiniz icin tesekkur ederim benim gebelikte genital bolgede acayip kararma oldu bide hormonlarim bozuk o yuzdende oluyomus cok beyazimda oyle dedilerdi lazer yaptirirsam dahada kara olurmu diye sordum acayip canimi sıkiyo bu kararma .Cok sagolun
Rica ederim ama belki baska marka makinalarda, hatali kullanimda oluyor olabilir, iyice arastirmak lazim.
Beyazlatma yapiliyor onunda bir caresi var, hic caninizi sikmayin.

Rica ederim ama belki baska marka makinalarda, hatali kullanimda oluyor olabilir, iyice arastirmak lazim.
Beyazlatma yapiliyor onunda bir caresi var, hic caninizi sikmayin.
aa beyazlatmada mi yapiliyo sahaneymis bi arastirayim ozaman :KK200::KK24:

:KK70: bende oyle olmasindan korkuyorum. % 100 sonuç alınmadıgını bılıyorım ama. Temiz ve sorunsuz olsun diyorum :)

Benim makine alexti. Genitalde acısı daha çok oluyor dişimi sıkıyordum ama en iyisi bence şimdilik o. Zaten hiç bir merkez %100 diyemez. 5-6 sene de az bir zaman değil. Eskisi gibi gür değil en azından ağdayı bile kolaylıkla yaparım ama zor geliyor :KK48:
Doğum falan da yaptım zaten. Emzirme işi bitsin gideceğim tekrar. Bu sefer genital ve kol olacak..

Arkadaslar merhaba:) ben uzun süredir vücudumda ağda kullanıyorum. Ama bazı bölgelerimi almaktan sıkıldığım için ve sürekli temiz olmasını istediğim için lazer epilasyon yaptırmak istiyorum. Sizce yaptırmak sağlıklı mı. Çoğu insan deriye çok zararı var diyor çoğu insan yaptırdığından çok memnun. Ayrıca kuaför güzellik merkezi ve hastanelerde yapılıyor hangisini tercih etmeliyim. Şu lazer epilasyon yaptıranlar tecrübelerini paylaşabilir mi :/
Benim seaslarım bitti Özel Clnc Medilifeda yaptırdım klinik ve ya bir hastanede yaptırmanı öneririm.%85 oranında temizlendim tüm vücut için gittim bazı tek tük kalan illa ki tüylerim var memnunum yaptırırsan rahat edersin.

Back