Aslında bu tarz soruları çok mantıklı bulmuyorum ama sanırım iyi bir şey duymaya ihtiyacım var çünkü kafaya aşırı taktım. Bu yüzden konuyu açıyorum. Ben bugün lazer epilasyona başladım. Bir dermatoloji uzmanının yeri. Bilirsiniz doktorlar lazere girmiyor ama yine de işletmenin bir hekime ait olması bana güven verdiği için orayı tercih ettim. Başta başlığı da satın alacağım yönünde anlaşmıştık. Bugün gittiğimde orada çalışan ve işlemi yapacak olan kız "Başlık kalmamış, sipariş vereceğiz. Biliyorsunuz, bizde herkesin kendi başlığı olur. Sadece tek bölge için gelenler kendine ait başlık satın almıyor. Bu kolda kullandığımız başlıktı, steril ettim. Bunu kullanacağım, olur mu?" diye sordu. En azından bir streç film sarıp saramayacağını sordum. Buz lazer başlığında sarılabiliyormuş benim girdiğim cihaz streç film sarmaya uygun değilmiş. Oradan aşırı zor randevu bulabildiğim için ve yaza da neredeyse girdiğimiz için kabul ettim. Ama ben uzaktan atış yapılacak zannediyordum. Baya çok temas ediyormuş. Özellikle genitale baya temas etti, baya bastırdı yani. Ücreti öderken de tekrar sordum, bu tür şeylerden endişe duyduğumu dile getirdim. "Başkasının özel bölgesine kullandığımız başlığı steril etsek de başkasına kullanmayız. Endişeniz olmasın." falan dedi de benim içim içimi yiyor. Hani bu tür konularda zaten takıntılı biriyim. Temizlik endişesinden kuaföre ağda için asla gitmem mesela, manikür pedikür için gideceksem kendi setimi götürürüm gibi gibi... Zaten temiz olsun diye güzellik merkezine verilecek ücretin üç katını verip o kliniğe gittim. Bu şekilde içim içimi yiyor. Az önce de babamla konuşuyordum telefonda. Durup dururken yani öyle havadan sudan bahsederken bir anda "Dertlisin sen yine. Neye üzüldün böyle? " falan dedi. Sesime falan o kadar çok yansımış yani. Böyle bir şeyde bir sıkıntı olur mu acaba?