Lazer Epilasyon Lazer epilasyon yaptırmalı mıyım? :/

Ezgi332333

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2017
88
24
88
29
Arkadaslar merhaba:) ben uzun süredir vücudumda ağda kullanıyorum. Ama bazı bölgelerimi almaktan sıkıldığım için ve sürekli temiz olmasını istediğim için lazer epilasyon yaptırmak istiyorum. Sizce yaptırmak sağlıklı mı. Çoğu insan deriye çok zararı var diyor çoğu insan yaptırdığından çok memnun. Ayrıca kuaför güzellik merkezi ve hastanelerde yapılıyor hangisini tercih etmeliyim. Şu lazer epilasyon yaptıranlar tecrübelerini paylaşabilir mi :/

Güvenilir olması açısından ve yanmak istemiyorsanız hastaneyi tercih etmelisiniz.

Ben iyi bir merkezde yaptırıp şikayetçiyim diyen duymadım hiç. Ben de yaptırdım yaklaşık 5 sene önce. Nemli bölge tekrarladı eskisi kadar olmasa da. Tekrar gideceğim..

Benimle birlikte başlayan bir arkadaş ucuz diye gittiği kuaförden hallice yer yüzünden dalgalı görünüm kazandı..

Evet duymuştum onu. Ballandıra ballandıra anlatıyolar buz lazeri falan ama galiba en iyisi en eskisi ve bildiğimiz :)
Ben 1 yil gittim diode sirf merak ettigim icin alex yaptırmadığım bir bolgede deneyeyim diye her ay gidince tabi anlamiyorsun bi biraktim eee hepsi gero geldi yazik ya o kadar zaman harcamıştım

bende oyle olmasindan korkuyorum. % 100 sonuç alınmadıgını bılıyorım ama. Temiz ve sorunsuz olsun diyorum :)

Ben 1 yil gittim diode sirf merak ettigim icin alex yaptırmadığım bir bolgede deneyeyim diye her ay gidince tabi anlamiyorsun bi biraktim eee hepsi gero geldi yazik ya o kadar zaman harcamıştım

Yazık günah yaa :/ peki acısı ağdaya benzermi lazerin

Alexin mi ahhh keske agdaya benzese nerdee : )
Ben yuzum icinde igneli epilasyona gidiyorum en berbati o tabi ama alexin acisida yabana atilmaz malesef.

Hımm katlanıcaz napalim:) yüzümde benim de tüyler var çok rahatsız oluyorum. Kalıcı bişey istiyorum. İğneli iyimi.? Sivilce yapıyo iz yapıyo diyolar :/

Ben güzellik merkezine gidiyorum. Memnunum.
Genital bölgede %100 sonuç vaadetmiyorlar zaten ama inanılmaz inceliyor tüy gibi ve çekince kolaylıkla geliyor.
Koltuk altı bacak bıyık bikini toplam 120 veriyorum seans başına.

Hımm katlanıcaz napalim:) yüzümde benim de tüyler var çok rahatsız oluyorum. Kalıcı bişey istiyorum. İğneli iyimi.? Sivilce yapıyo iz yapıyo diyolar :/
Hayir iz yapmiyor sonrasinda 2 gun sudan sakinip sadece 2 gunde antibiyotikli pudra suruyorum kabuklanip dokuluyor.3.seansim neredeyse bitti benim yuzundekiler cok şükür

Yaaa. Bıyık için sormak istiyorum. En dertli yanım. 2 günde bir almak zorunda kalıyorum. Dısarı pat diye çıkamıyorum. Sadece bıyık için gidiliyomu? Gidiliyosa ne kadar biliyomsn. İğneli mi kullanıyolar bide? :/

Yaptırın. Ben Buz Lazer yaptırdım, çok memnun kaldım. Hem de acısız ağrısız geçti mis gibi. Kabuk bağlama, yanma cart curt falan da yok.

Yo ben aynı cihazla yaptırdım. 3 seansta bitti. Kış geliyor şu an bıyık için uygun dönem.
10 lira sanırım bıyık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…