Lazer Epilasyon Lazer epilasyon yaptırıp da ''benim tüylerim bitti'' diyen var mı?

genital bölgeye uygulana epilasyonun bi zararı varmıdır
ne bilin kısır falan yaparmı öyle söyleyenlerde oluyorda
birde 1 seans ne kadar sürüyor?

Canm doktorunun vereceği cevabı merakla bekliorumm . bakalm oda kesn btmez tek tük kalır dicekmi -tatlicadiarzu-

eveeet ... sordum arkadaşlar... dün dudak üstü için gittim... yarın da bacak için 6. seansıma gidiyorum ... bunlar tamamen gitmeyecek mi dedim ... kendi bacağını gösterdi... onda da kalmış tüyler ... yapıya bağlı biraz dedi... ben kendimdekileri tamaen bitiremedim ama rahatsız da etmiyor dedi... yani kalanlar tektük zaten... benim daha çok tabii ... acaba dedim lazer kalın ve siyahı daha iyi görüyor ; ve beimkiler oldukça inceldi ; etkisi varmı dedim ... yani hep kalacak mı bunlar dedim ... beyaz tenli olduğun için görür dedi ama yarın dozu arttıracak ... ama bence 1 -2 seans daha gideceğim ben... sonra çok az kalacak ... ben de almak istemiyorum zaten ; tekrar çoğalır ya da kalınlaşırsa diye korkuyorum dedim... ağdayla almaya gerek duyulmayacak şekilde olur dedi ...

bari yarın gidince 6.dan soraki seanslar için fiyat da konuşayım...

anladım tesekurler aydınlattıgın icin ama 10 seans surecegini bilmiyordum biraz fazlaymıs fakat seanslar kısa suruyorsa dayanılır artık napalım omur boyu dudak ustunde izlerle gezmektense :1shok:

bana 6 seans dedi ama bakalım... 6-8 genelde ...

merhaba cnm . benimde doktorm kendisine lazer uyguladığı bölgesini gösterdi onunkinde hiçbişey yktu -tatlicadiarzu- benim şuanda kolaltmda 10-15 tane tüy kaldı . onlarda çok ince . bakalım doktorum bu kez ne dicek . sanki bi seans daha yapsa bitcek gibi . ama bilerekte uzatıolarrr. eee ekmk kapısıyz sonuçta haftaya gidicem bidahaki seansımaaa. . . CADIARZU şunuda göz önünde bulundurmk lazım benim 9 seans oldu senağlama

ben dün gittiğimde tekrar konuştuk... başka bir seansa daha ihtiyacım olacak mı dedim... 2 ay sonra kontrol edelim dedi... zaten dudak üstü için gidiyorum... ama olmayacak bence dedi... dozunu arttırdı... yapabileceğim en yüksek dozu uyguladım dedi... kalan tüyler olursa da tüm bacağı taramam ... yani seans gibi olmaz ... atış yaparım dedi... ama kalırsa da en fazla 50-75 tl filan alırım dedi ...

ben ona daha çok ekmek kapısı olacağım biliyor ya ... ondan gönlümü hoş tutmaya çalışıyor sengözlerimebaksanab daha üst bacak ve genital düşünüyorum çünkü...

bir de her seferinde cilt bakımı yapalım diyor ... kesin kandıracak beni :)))

bu arada 9 seans koltukaltı için mi ... :uhm:

valla kizlar benim daha baslamadan kadinlarkulubundeki yorumlari okudukca şevkim kirildi senağlama bu kil sorunu bitmez :1shok: bence verdigimiz para ve zamanla kalacagiz gibi geliyor :a015:senağlama

benimde moralim bozuldu burdaki yorumlara bakıncaa benim tüylerim bitti diyen çok az kişi...bitmesini bırakın çogaldı diyende baya kişi var...yüzüm için gidiyorum..4 seanz gitcem bakalım eger azalma hiç olmassa gitmem sanırım..

Moralimizi bozmayalım..her ay ağdaya komple vücüt gitsek 60 liradan aşağı çıkamayız değilmi. Lazeri düşünecek olursak tamam çok masraflı fakat orman gibi olan yerlerden kurtulmuş oluyoruz. tek tük kalsa bile eskisine nazaran kılsız oluyoruz. Ben 2. seansıma gittim genital ve koltuk altı, göbek yaptırıyordum. Buna tüm bacakta eklettim bakalım inşallah param boşa gitmez bitirme garantili olan yerleri tercih etmeniz sizin iyiliğinize olur. Valla ben bitene kadar gidicem artık kaç sene sürerse benden kurtulamazlar. Yok öyle parayı alıpta geri çekilmek. Acıma olayınada gelirsek sadece atış y apıldığı anda ufak bir acı duyuluyor. Oda genelde genitalin dudak kısımlarında oluyor. Olsun ki aletin gördüğünü anlayalım değilmi. Bencde hiç canımızı sıkmayalım :lepi:

ben de janseli gibi düşünüyorum... her ay çektiğim eziyet ; üstelik temizlenmemiş görüntü... en fazla 1 hafta sonra yine çıkmaya başlayan tüyler vs... ve özellikle yazın 3 günde bir almak zorundaydım ve 1 saat kesin sürüyordu... eziyet gibiydi ; üstelik sürekli almaktan tahriş de oluyordu...

şimdi 1,5 ayda 1 seans... bikaç gün belki kızarıklık sürer... ondan sonrası rahat ... ben şu andaki halinden gayet memnunum... son seansım oldu büyük ihtimalle bacak için... sora kalanlar için 1-2 seans daha gitsem üzülmem...

yeter ki istediğim an etek ; elbise giyebileyim ; ayda 1 hafta değil ... :)

inanmak başarmanın yarısı derler ilk bşta inandm biteceğne ama ne bilim zamn geçtkçe hala var bakıorum . (( tek dileğimm şu kıllardan kurtulmk

sen oldukca az odemisin CaliMeroo benim ablam turkiyede yuzundeki tugler icin yaptirdi cok memnun kaldi ama cene biyik bolgesi 75 tl verdim dedi koltuk alti 100 tl den asagi degil diyor ama cok mutlu darisi benim basima cok sukur yuzumde tug sorunum yok ama bende bacaktan sikayetciyim randevu aldim ama hala kismet olmadi gitmek agda yapmistim herzaman fiskirip cikan kilar cikmadi iyimi:)) sonra jiletledim ciksinlar diye gene eskisi gibi degil genede gidecektim onumuzdeki persembe ama simdide adet gordum nasil giderim gitsem bir sorun olurmu ? fikri olan varmi?

Yok arkadasim benim yuzumdekiler bitmedi, ama anneminkiler oldukca azalmis ve seyrelmis, benim laser aletim zannedersem bir ise yaramazdi, sana tavsiyem yaptirmadan once laser aletinin iyi oldugu yerleri secki paran bosa gitmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…