- Konu Sahibi VAZGECILMEZIM
-
merhaba arkadaşlar bende lazer yapanlardanım dr.tavsiyesi üzerine yüzüme yaptırdım ilk başta azaldı. fakat sonra yine çıkmaya başladı.ince olan tüyler asla bitmiyor.Ama bir arkadaşım bacağına yaptırdı.sert kıl oldu için iyi sonuç aldı ve çıkmadığını söylüyor.Bu tamamen hormonlarla ilgili eğerki çok kılı olan arkadaşım varsa önce tavsiyem dr. gidip hormon testin yaptırsın östrojen (erkeklik hormonu)fazla salgılıyorsa ozman tekrar kıllar çıkıyor.hormon tedavisi görmesi gerekiyor.
Bende bu soruyu merak ediyordum.. bitti diyenler buraya.. yoksa bir ömür mekikmi dokuycaz
drbeauty06 bende ankaradayım.alex epicare ile 5 seans tüm vücut lazer yaptırdım.kalın tüyler bitti ama hala ince tüyler var.kalanlar için diot yaptırsam sonuç alabilirmiyim?birde siz hangi merkezde çalışıyorsunuz?hangi cihazı kullanıyorsunuz?sizinle görüşmek isterim.
ALEXANDRİTE SONRASI 6 AY KADARBEKLEYİP NET SONUCU GÖRMENİZİ ÖNERİRİM SONRASINDA ND/YAG LAZER BENCE TERCİH EDİLMELİ YADA EN ETKİLİSİ ALTIN UÇLA İĞNELİ EPİLASYONDUR.
nd/YAG OLARAK FOTONA YADA CUTERA KULLANAN BİR POLİKLİNİĞİ TERCİH EDEBİLİRSİNİZ.
BEN BURADA SADECE HEKİMLİK GÖREVİMİ YAPTIĞIM İÇİN SİZİ HERHANGİ BİR YERE YÖNLENDİRMEYİ DOĞRU BULMUYORUM ARAŞTIRARAK ANKARADA ÇOK İYİ KLİNİKLER BULABİLİRSİNİZ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?