işleminiz bir doktor kontrolünde uygun dozda ve ehil ellerde yapılmışsa 4-6 seans lazer sonrası bir ara verip kalan tüylerin güçlenmesini dolayısı ile lazerden en etkilenen hale gelmelerini,kalıcı olarak bitenlerinde nekadarlık bir yüzdeye sahip olduğunu değerlendirmek için bunu öneriyorum,malesef lazer konusunda okadar çok kandırmaca yaşanıyorki,insanları sürekli aylık yada 45 günlük seanslara alıyor ve herdefasında tüyler yandığı vede arada yeterli süre olmadığından kılların kendine gelmesine fırsat vermeden işleme devam edip sanki herşey yolundaymış gibi davranıyorlar, sonrasında 5-6 ay geçtiğinde bir çok yanlış uygulamaya maruz kalmış hastamız eski tüyleriyle tekrar karşı karşıya kalıyor,ve iş işten geçmiş oluyor budurumdada harcanan para ve en önemlisi zaman vede muhattap bulamamak,ben bu durumda çok hasta ile karşılaştım.
sonuçta kimse lazer epilasyonda kıllar şu kadar seansta biter diyemez ancak 4-6 seans sonra bir mola verip durumu değerlendirmek en gerçekçi yaklaşımlardan birisidir,bu hem hastaya,hemde uygulamacıya bundan sonrası için bir fikir ve yorum şansı verir,bu konudaki kandırmacalardan biriside seanslarınıza ara verdiniz yada günlerini atladınız ondan dolayı sizin tüyleriniz bitmedi şeklinde verilen cevaplardır.
ben her hastaya öncelikle düzenli 4 seans öneriyorum sonrasında biraz ara vermiş olmak kılların geri çıkmasına sebep olmaz sadece tahrip olmayan kıllar yani lazer seansları sırasında durağan evrede olan kıllar geri gelir tamamı geri geliyorsa bu işlemde bir sorun var diye düşünmek lazım...