- 26 Şubat 2010
- 2.097
- 142
- 163
- Konu Sahibi VAZGECILMEZIM
-
bende çeneme yaptırcam tek tük bişey ama paranomanyak senin sölediini duyunca ürktüm birdem çenem için başladım tüm yüzüme dağıldı demişsin.vazmı geçsem çeneden acaba başak bu sorunla karşılaşan oldumu acaba???
cnmmm 3 seansta baya bi deişim gösteriyor ama senin tüylerin ince oldugundan nsl olur bilmiyorum..kalındı benim kıllarım 3.seasnın sonunda kedi tüyü gibi olduu..yurtdışında varmı acaba lazerr varsa orda devam edersin cnm burda başla bi...yada türkiyeye geldikce yaptırısın artık buyrunnnnnnnnnbenim çenemde 1 tane çıkmıştı ilk makasla kesiyordum bir ara kuaförde iple çektiler benden izinsiz şimdi 3 tane kalın oldu.o yüzden acaba iğneli epilasyonla aldırsammı diye düşndüm ama çoğalma ihtimali korkuttu beni.ama anladığım kadarıyla lazerle yapılırsa çoğalıyor.iğneli epilasyonla sanırım çoğalmıyor.Birde vücüdümda koltukaltı ve genital bölgeye düşünüyorum.tüylerim ince açık renk ve çok sık değil ama ben yinede tamamen kurtulmak istiyorum.bir iki yerle konuştum 2 ayda bir gitmem gerektiğini söledi ama benim zamanım kısıtlı ağustos ayının sonunda yurtdışına yerleşiyorum.yarım kalması ne kadar etkili olur boşunamı başlamış olurum.çünkü sadece 3 seans girmiş oluyorum.kafam çok karıştı ne yapacağımı bilmiyorum.Biri bana akıl verebilir mi??özellikle doktorlardan rica etsem sizce ne yapmalıyım?eyvahedigeldismile
merhaba arkadaşlar;
Bende lazer epilasyon yaptırıyorum 4.seansım bitti ama hala ince tüyler çıkıyo bacaklarımda. Koltukaltımdakiler jiletle aldım kalın çıktılar.neyle almamız gerekir bilmiyorum, traşla kısaltın diyolar öyle yapınca da kalınlaşıyo. tamamen nezaman biticek bunlar..
evt cnm jiletleyince kalınlaşıyor..bacak için daha ilk seasnım oldu inceldiler baya 4.seasn sonunda kalmas gibime geliyor..ben bacaka en fazla 4-5 seasn gitcem kolatımda 3.seasnım bittii 4.seasn olcakkk sanırım 6.seasntan sonra daha gitmem.ama ondan sonra tek tük çıkarsada valla jiletle kısaltmayı düşünmüyorum senede bir iki kere temizlik olsun diye lazere giderim..
bacaklarımda benimkilerde inceldi ama yinede dizlerde çıkıyo ve uzadılar.ayrıca bişley daha sormak istiyorum temmuzda düğünüm var ve düüğünde 2gün önce epilasyon yaptırıcam ve düğünden 2 gün sonrada balayına gidiyoruz antalyaya... bu durumda ne yapmam gerekir lazerden sonra güneşe çıkma leke yapar die bişiler duymuştum o açıdan bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim
ya öyle ama ben tüm vücut gidiyorum :) artık heryere 50 faktör sürerim napalım.umarım o korur leke falan olmaz vücudum :))
İğneli epilasyon uygulamasında göğüs uçlarının, vücudun diğer bölgelerine göre daha az acıması doğrudur. İlave bilgi vermem gerekirse en fazla acı hissedilen bölgeler dudak ortası,el ve ayak parmak üstleri, elin üstü, diz, dirsek, bel bölgeleridir.
merhaba ben şunu sormak istiyorum.bacak kolaltı genital lazer yaptırıyorum ama göbek bölgeme inatla son gittiğim yer lazer değdirmek istemiyor iğneli dedi ve başladım acısı çok fazlaydı ama aşırı rahatsız olduğum için dayanmaya çalıştım.çok sık gidecek olmak beni ürkütüyor lazer yaparsak paranı boşa alırız dediler ben popo bölgemdende çok rahatsızım orayada iğneli istiyorum ama yapmaya pek yanaşmıyorlar.tenim buğday bacak falan simsiyah göbeğim uzun ve siyah orta kısım.popom daha açık ama çok sık ve kötü görünüyor o kadar belli olmasa yaptırmak istemem tabi ki.başka bir yere sordum lazer olur popona dedi bana bu yerparanı lazere boşuna verirsin dyeince kararsız kaldım.cildim aşırı hassas banyo yaparken göbek kısmın acıyor ilk kırmızıydı nokta nokta ikinci güne geçti.emla krem sürsem ikinci gittiğimde faydası olurmu göbeğim için?çok uzun oldukafamçokkarıştı teşekkür ederim =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?