Lazer Epilasyon Lazer epilasyon yaptırıp da ''benim tüylerim bitti'' diyen var mı?

valla ben asrın hatasını yaptığımı düşünüyorum ...tek tük varsa bulaşma derim canım.ki yüzde ki tüyler çok dirençli bitmıo hemen.yaptırma bence canım:teselli:

Bencede yüzünüzde rahatsız edici bir durum yoksa estetik açıdan hiç bulaşmayın derim çünkü gerçekten zor bir bölge..

ben yüzüme gidiyorum tüm yüz değilde bıyık birde çene çenemdekiler bitti bıyıkta az kaldı sarışınım tüylerimin koyu olmamasından uzun sürmüyormuş öyle dedi lazer yapan kadın 9 seans oldu sanırım kontrolleri saymıyoruz zaten

arkadaşlar ben hiç yüze yaptırmadım yaptırmam da bi arkadaş için görüşmeye gitmiştik nişantaşında çok ünlü biyere bilirsiniz zaten ordaki doktor arkadaşıma yüz çok hassas tüyler çok kalın değilse hiç dokunmuyorum çünkü biyeri yokederken diğer taraf uyarılıyor ve ordan çıkyor tüyler demişti ama arkadaşım rahat durmadı iğneli epilasyon yaptırdı başka biyerde yüzü morluklar içinde geziyordu 2sene falan gitti şuan son durumunu net görmedim nişanında görmüştüm 2ay önce tabi makyajla falan belli olmaz ama iyiydi ...velhasıl yüzünüz sakal gibi değilse hiç dokunmayın derim tabi son tercih sizin..
bende koltuk altı genital lazere gidiyorum 5seans oldu %70 azaldı ..

Çenemde iki tane tüy vardı. Bıyık yaptırırken hadi onlar da gitsin dedim. Gerçekten hataymış. Şimdi belki 10 tane tüy çıktı. Lazer işi yalan bence. ıki senedir gidiyorum. Koltuk altı çok inceliyor, çok geç çıkıyor vs. ama bitmiyor. Yüz bölgesi de dediğim gibi ne kadar kapatırsa kapatsın başka yere sıçrıyor. Ben artık ağdanın pahalısı gözüyle bakıyorum lazere.

yüz gerçekten çok zorluyor lazerde..benim çenemde baya vardı sert kıldı şimdii incelerrr uzayınca rahatsız etmiyorlar amaaa daha nkdr giderimm hiç bilmiyorum..1 seneyi geçtiii sanırım daha bi kaç sene giderimm..sadece agda gibi düşünüyorum artık temiz oluyor yüzüm..kalın sertlerde inceldii..ama cidden yüz çok ugraştıryor..bıyıklarımm aynı bi deişme olmadı 1 senedir..egerrr bi kaç tüy için gidecekseniz bulaşmayın derim..
vucut için birebir amaaa valla hayatımda yaptıgım en iyi iş vucuduma lazere gitmek..

Aynen bende öyle düsünüyorum hayatımda yaptığım en güzel iş.. Kendim için...
Herşeyi geçtim 3 4 ay vücüdun temiz kalması bile bütün eksilerini götürüyor...

benim çenemde 1 tane çıkmıştı ilk makasla kesiyordum bir ara kuaförde iple çektiler benden izinsiz şimdi 3 tane kalın oldu.o yüzden acaba iğneli epilasyonla aldırsammı diye düşndüm ama çoğalma ihtimali korkuttu beni.ama anladığım kadarıyla lazerle yapılırsa çoğalıyor.iğneli epilasyonla sanırım çoğalmıyor.Birde vücüdümda koltukaltı ve genital bölgeye düşünüyorum.tüylerim ince açık renk ve çok sık değil ama ben yinede tamamen kurtulmak istiyorum.bir iki yerle konuştum 2 ayda bir gitmem gerektiğini söledi ama benim zamanım kısıtlı ağustos ayının sonunda yurtdışına yerleşiyorum.yarım kalması ne kadar etkili olur boşunamı başlamış olurum.çünkü sadece 3 seans girmiş oluyorum.kafam çok karıştı ne yapacağımı bilmiyorum.Biri bana akıl verebilir mi??özellikle doktorlardan rica etsem sizce ne yapmalıyım?eyvahedigeldismile

merhaba arkadaşlar;
Bende lazer epilasyon yaptırıyorum 4.seansım bitti ama hala ince tüyler çıkıyo bacaklarımda. Koltukaltımdakiler jiletle aldım kalın çıktılar.neyle almamız gerekir bilmiyorum, traşla kısaltın diyolar öyle yapınca da kalınlaşıyo. tamamen nezaman biticek bunlar..

cnmmm 3 seansta baya bi deişim gösteriyor ama senin tüylerin ince oldugundan nsl olur bilmiyorum..kalındı benim kıllarım 3.seasnın sonunda kedi tüyü gibi olduu..yurtdışında varmı acaba lazerr varsa orda devam edersin cnm burda başla bi...yada türkiyeye geldikce yaptırısın artık buyrunnnnnnnnn

evt cnm jiletleyince kalınlaşıyor..bacak için daha ilk seasnım oldu inceldiler baya 4.seasn sonunda kalmas gibime geliyor..ben bacaka en fazla 4-5 seasn gitcem kolatımda 3.seasnım bittii 4.seasn olcakkk sanırım 6.seasntan sonra daha gitmem.ama ondan sonra tek tük çıkarsada valla jiletle kısaltmayı düşünmüyorum senede bir iki kere temizlik olsun diye lazere giderim..

evt cnm jiletleyince kalınlaşıyor..bacak için daha ilk seasnım oldu inceldiler baya 4.seasn sonunda kalmas gibime geliyor..ben bacaka en fazla 4-5 seasn gitcem kolatımda 3.seasnım bittii 4.seasn olcakkk sanırım 6.seasntan sonra daha gitmem.ama ondan sonra tek tük çıkarsada valla jiletle kısaltmayı düşünmüyorum senede bir iki kere temizlik olsun diye lazere giderim..

bacaklarımda benimkilerde inceldi ama yinede dizlerde çıkıyo ve uzadılar.ayrıca bişley daha sormak istiyorum temmuzda düğünüm var ve düüğünde 2gün önce epilasyon yaptırıcam ve düğünden 2 gün sonrada balayına gidiyoruz antalyaya... bu durumda ne yapmam gerekir lazerden sonra güneşe çıkma leke yapar die bişiler duymuştum o açıdan bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim

cnmmm benimde haziran 20 de düğünüm..onun için mayıos 20 sinde ana seasnıma gitcem haziran 10 nundada kontrol seasna gitcem.. 20 sine kdr çıkanlar dökülürrr..bende güneş koruyucu alcam cnmm 50-60 faktör olur ..lazere gittigim yerlere sürcem bronzlaşmamak için.sende güneş koruyucu keisn al yoksa bronzlaşınca 3-4 ay teninin açılmasını beklersin lazere gitmek için..tatilde malesef güneşlenemiycemmmmm

ya öyle ama ben tüm vücut gidiyorum :) artık heryere 50 faktör sürerim napalım.umarım o korur leke falan olmaz vücudum :))

bende cnm bende tüm vucuda gidiyorumkaydirigubbakcemile3iki koca şişe alcam güneş koruyucuu..iz kalmaz merak etme ben gecen seneeee sadece yüzüme gidiyordum..ve günaş koruyucu kullanmadım inan öle bi bronzlaştımkiii anlatamam bşy olmadıı ama tatilden döndükten sonraki seansa gittimm tabi o seasnım boşa gitmiş gibi olduuu ..güneş koruyucu kulanınca hiç bşy olmas cnm merk etme:)tatilin keyfini çıkar:)

merhaba ben şunu sormak istiyorum.bacak kolaltı genital lazer yaptırıyorum ama göbek bölgeme inatla son gittiğim yer lazer değdirmek istemiyor iğneli dedi ve başladım acısı çok fazlaydı ama aşırı rahatsız olduğum için dayanmaya çalıştım.çok sık gidecek olmak beni ürkütüyor lazer yaparsak paranı boşa alırız dediler ben popo bölgemdende çok rahatsızım orayada iğneli istiyorum ama yapmaya pek yanaşmıyorlar.tenim buğday bacak falan simsiyah göbeğim uzun ve siyah orta kısım.popom daha açık ama çok sık ve kötü görünüyor o kadar belli olmasa yaptırmak istemem tabi ki.başka bir yere sordum lazer olur popona dedi bana bu yerparanı lazere boşuna verirsin dyeince kararsız kaldım.cildim aşırı hassas banyo yaparken göbek kısmın acıyor ilk kırmızıydı nokta nokta ikinci güne geçti.emla krem sürsem ikinci gittiğimde faydası olurmu göbeğim için?çok uzun oldukafamçokkarıştı teşekkür ederim =)

tüm genitale popo arasıda dahil zaten.yapın demene gerek yokki canım

bu işin iğneliyle yapılacağı artık belli bişey zaten lazer koyu renkli kıllara tamam da ince olanlara kesinlikle etki etmiyo, etraftaki ince tüyleri de çoğaltıp siyahlaştımaktan başka bi işe yaramıyo lazer:enbuyukkk:

bugun kontrol seansım vardı korka korka gittim yanıcam diyee ama gerek yokmuş zaten ilk seasımın ardından kontroldu koltuk altımda ve bacagımda hiç kalmadı hepsi dökuldu genitaldede üst tarafta bişey kalmadı ama altta duruyoo nemli bölge oldugu için biraz zormuş dökülmesi.. ahhhhh bide acı olmasaaaa varya mükemmel olacakk.. hayatımda yaptıgım en iyi işlerden biri oldu lazare gitmekk şiddetle herkese tavsiye ediyorumopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…