Lazer Epilasyon Lazer epilasyon yaptırıp da ''benim tüylerim bitti'' diyen var mı?

Canım sende düşük dozla başlamışladır 6 seansta bitmesi lazımdı benim 4 de baya azaldı 5-6 seansları alt taraf için gittim ince kıllar içinse iğneli yaptırdım şimdi süper kılsızımmmhihoyyyt herkeze tawsiye ediyorum gidin kurtulun kıllardan canım istersen gittiğim yeri öneririm sana

gogüs ucuna yapılan epilasyon sağlık için ve ileri de çocuk için bir sakıncası felan varmıdır. Bilginiz varmı

cnm bende yaptıryorum 3.seasım oldu incecikler en fazla 2 seas daha yaptırıp bırakcam...benim gögsümde kist var doktora sordum hiç bi zararı yok kıl kökünden aşagı inmio ışın rahatlıkla yapablirisn demişti..

Ben hamile kalmadan önce bütün bıyık bölgesi, genital ve bacak tüylerimden kurtuldum. Ama şimdi sarı ve zayıf da olsa genital bölgemde tek tük çıkmaya başladı. Hormonların etkisi olabilir dedi doktorum. Ama 5 aydır gitmiyorum, bacaklarımda ve bıyık bölgemde hiç kalmadı :) Büyük rahatlık gerçekten. Hala da çıkmıyor.

Bu arada kumralım ve beyaz tenliyim ama tüylerim koyu renk olduğu için faydasını görebilenlerdenim.
Sarışın bir arkadaşım var sarı ama sert tüylerinden hala kurtulamadı.

Son düzenleme:
yaaa cok sacma olucak ama bişi sorucam :) eger bu sarı tuyler hala cıkmaya baslarsa ve bvis onları cımbızla falan alsak acaba bi sorun olurmuu ????????

bıyık bölgesi zor olmasına rağmen iyi sonuç almışsınız ne güzel. hangi cihaz uygulandı acaba? kaç seans da sonuç aldınız...

Zeynop;
Kaç seansta kurtuldun acaba?Ve seans araları ne kadar sürüyordu son zamanlarda?
Mesela ben 4.seansıma 3.5 ay aradan sonra gittim dahada uzuyormu bu süreç?

kızlar 2 tane sorum olacak
1. sı 3 defa gıttım cok azaldı dıyelım bırdahakıne jılet yaptıgımı farzedelım ozaman eskı halıne donermı cogalırmı yıne

2. sorum yazın lazer tehlıkelı ız bırakır dıyorlar yazın yaptırab varmı ben yuzum ıcın dusunuyorum yuz kac seansta bıter

merhabalar bende 16 seans kadar alexsandıraytla yüzüme yaptırdım
arada cocuklarımoldu.bazı kısmlarda fayda görsemde bitmedi.iğneli epilasyona başladım şimdi.bence yüz bölgesinde biraz sonuc aladıktan sonra cok uzatmadan kalanı icin iğneliye gecmek en iyisi.cok uğraştım bende bu tüylerle.vucut icin bilemiyorum ama yüzde tam sonuc biraz zor lazerle.

İğneli nasıl?iz durumu?=/

üc defa daha gittim ama iz yok şimdilik.memnunum.ilk yaptırdığımda kücük izler oluyor sonra birkac günde geciyor.lasere göre daha sık gidiyorum ayda bir.laser yaptırırken cok memnundum altı ayda bir gidiyordum artık ama akabinde malum bitmedi.yaptırdığım yerler hicte basit yerler değildi.bakalım iğneliden nasıl sonuç alırım.şimdilik iyi gibi.yaptırdıkca paylaşırım inş. biliglerimi.cok arastırdım bu konuyu.tüylere kesin bir cözüm şimdilik yok.ama vucut icin yine laser daha etkili.yüzkılları cok inatcı.vucudumdada karınca yağı kullandım biraz seyrelme oldu.bende paylaşımlarınızı ilgiyle takip ediyorum...

ya ben tüm yüz yaptırıorum 3 sene oldu neredeyse bıktım artık bitmio bitmio..önce çenem için başladım sonra tüm yüzüme dağıldı ( ne yapcamı kara kara düşünüorum şuan 3 gün önce tekrar yaptırdım.. iğneli epilasyondan bahsedilmiş acaba onun fiyatı nedir??

bende çeneme yaptırcam tek tük bişey ama paranomanyak senin sölediini duyunca ürktüm birdem çenem için başladım tüm yüzüme dağıldı demişsin.vazmı geçsem çeneden acaba başak bu sorunla karşılaşan oldumu acaba???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…