- Konu Sahibi VAZGECILMEZIM
-
ya ben 6 seans gittim genital bölge için her seferinde jiletle aldılar bu yüzdenmi bilmiyorum pek bi faydasını görmedim 1sene boşu boşuna uğraştım sadece bi kökten 3 falan çıkıyodu o düzeldi onun dışında pek bi fark yok şimdi düzgün bi yer bulup gitmeyi düşünüyorum istanbul avrupa yakasında gidipte memnun kaldım dediğiniz bi yer varmı ?
lilie peki hangi cihazı kullandılar?
gogüs ucuna yapılan epilasyon sağlık için ve ileri de çocuk için bir sakıncası felan varmıdır. Bilginiz varmı
gogüs ucuna yapılan epilasyon sağlık için ve ileri de çocuk için bir sakıncası felan varmıdır. Bilginiz varmı
Ben hamile kalmadan önce bütün bıyık bölgesi, genital ve bacak tüylerimden kurtuldum. Ama şimdi sarı ve zayıf da olsa genital bölgemde tek tük çıkmaya başladı. Hormonların etkisi olabilir dedi doktorum. Ama 5 aydır gitmiyorum, bacaklarımda ve bıyık bölgemde hiç kalmadı :) Büyük rahatlık gerçekten. Hala da çıkmıyor.
Bu arada kumralım ve beyaz tenliyim ama tüylerim koyu renk olduğu için faydasını görebilenlerdenim.
Sarışın bir arkadaşım var sarı ama sert tüylerinden hala kurtulamadı.
merhabalar bende 16 seans kadar alexsandıraytla yüzüme yaptırdım
arada cocuklarımoldu.bazı kısmlarda fayda görsemde bitmedi.iğneli epilasyona başladım şimdi.bence yüz bölgesinde biraz sonuc aladıktan sonra cok uzatmadan kalanı icin iğneliye gecmek en iyisi.cok uğraştım bende bu tüylerle.vucut icin bilemiyorum ama yüzde tam sonuc biraz zor lazerle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?