- Konu Sahibi VAZGECILMEZIM
-
kontrol seansından bahsetmediler valla aricam bugün hadi hayırlısı
Açıkcası acıya dayanıksız biri olarak çok az acı çektim ben memmun kaldım deneyin bence ama iyi bir yere gitmek şartkızlar çok acıyomu ya :çok üzgünüm:
ben 2 seans 2 de kontrole gittim genital,koltukaltı,altbacak ve kolllarda azalmalar oldu ara ara kılsız bölgeler var fakat üst bacak diğerlerine göre daha ince tüylerden oluştuğundanmı nedir hemen hemen hepsi incelmiş olarak çıktı. ayın 17 sinde 3.senasıma gidicem ya inşallah tüy problemim sona erer bitmeyecek diye çok korkuyorum artık bırak tüyleri almayı kısaltmaya bile tahammülüm yok
evet ben komple vucüduma yaptırıyorum en az etki üst bacakta oldu zaten üst bacağın alt bacağa nazaran daha geç biteceğini söylemişlerdi bana üst bacaktaki tüyler neredeyse hepsi çıktı fakat daha cılız..kollarıma ümit vadetmemişlerdi aksine kollarımda azalma oldu
zaten şimdi net bişey söylemek için erken bana 3.seanstan sonra gözle görülür azalma farkedeceğimi söylemişlerdi bakalım göreceğiz
sevgiler
slm kızlar temiz ve pürüzsüz günler :))
ben de alt bacak yaptırdm komple bitti artık hiç çıkmıyor 1 yıldır falan tertemiz
sonra kol altına başladım ona şimdiye dek 3 seans gittim o da baya azaldı 1 kez daha gitsem yetcek sanırım.
önümüzdeki ay genital bölgeye başlıyorm o da bitince üstü bacak düşünüyorum inş.
kızlar bende lazer yaptırdım koltuk altıma ama bulundugum yerden dolayı bi gittim bi gitmedim neyse benim şimdi çok cansız ama hiç bi zaman avuç içi gibi tertemiz olmuyor. çok cansız sarı tüyler ama ben her yaz giderim o bana o yazı rahat geçirtir
ben 8 seyansa anlastım kesın 8 de bıter dedı uzman koltukaltı ıcın bıtmedı 3seasns daha gıttım sonra gene tektuk tuyler var ozellıkle sol koltukaltımda cunku kalbe yakın oldugu ıcın kıllar daha dırayetlı oluyormus ama kadın bı 6 seasns daaha gıtmem gerektıgını soyluyorr bıtmedı yaaa hanı 8de bıtecekt bıtmıyo tamamen bu tuyler kafın bana horman testı yaptır dedıılk konustuugmuzda 8 seasata bıtck demstı sozdeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?