Lazer Epilasyon Lazer epilasyon yaptırıp da ''benim tüylerim bitti'' diyen var mı?

Kızlar bende yarın gidicem lazere genital 6. koltukaltı 4. dudak üstü 6. alt bacak 3. üst bacagada yeni başlıycam bakalım neler olucak yaza kılsız gireyim dimii hihoyyyt

Adetime daha 10 gün war ama mecburen gitmem lazım adetten bir hafta sonra gidin dediniz kızlar ama olmuyo sorucam bakim ne zaman gidilirmiş şimdi kıllarım daha bi siyah siyah kıl olunca iyi sonuc oluyor diyolar artık mecburen gitmem gerek haydi hayırlısı olsun bakalım sewgilerra.s.

ben Bursa'da bir merkeze yüz bölgesi için 5 seans gittim,tamamen kurtuldum bitti diyebilridim ama malesef doktorcuğum 1 kısmı kAsten bırakmış ki tekrar gideyim diye,sol elmacık kemiğimin üzerinde 5-6 tüy kaldı.. mecburen tekrar gideceğim kışa doğru.seans önceleri ve sonraları uygulama yaptırdığınız bölgeyi iyice gözlemlemenizi öneriyorum,ben güvendiğim için dikkat etmedim ama aynı merkeze gittiğim 2 arkadaşımda aynı durumdan muzdarip. 8-10 seans şart denen yüz bölgesi 5 seansta bitirilebiliyorsa demekki bu lazerin tipine ve tamamen doktora bağlı..

ben 2 seans 2 de kontrole gittim genital,koltukaltı,altbacak ve kolllarda azalmalar oldu ara ara kılsız bölgeler var fakat üst bacak diğerlerine göre daha ince tüylerden oluştuğundanmı nedir hemen hemen hepsi incelmiş olarak çıktı. ayın 17 sinde 3.senasıma gidicem ya inşallah tüy problemim sona erer bitmeyecek diye çok korkuyorum artık bırak tüyleri almayı kısaltmaya bile tahammülüm yok

Canım bende ilk önce alt bacakla başladım alt bacağım 3. seansıma yeni gittim üst bacagımada yeni yaptırdım alt bacakta baya azalmalar oldu benimde üst bacagımda ince tüyler war yapan kadın alt bacagıma uyguladığı atış degerini üst bacagımada uyguladı üst bacaklardaki kıllar daha ince oluyomuş bakalım nasıl cıkacak

Sen üst bacak yaptırıyomusun kac seans oldu azalma warmı canım sewgilera.s.

evet ben komple vucüduma yaptırıyorum en az etki üst bacakta oldu zaten üst bacağın alt bacağa nazaran daha geç biteceğini söylemişlerdi bana üst bacaktaki tüyler neredeyse hepsi çıktı fakat daha cılız..kollarıma ümit vadetmemişlerdi aksine kollarımda azalma oldu
zaten şimdi net bişey söylemek için erken bana 3.seanstan sonra gözle görülür azalma farkedeceğimi söylemişlerdi bakalım göreceğiz
sevgiler

Canım üst bacakta fazla etki etmiyosa yaptırmasamıydım acaba ben şöyle düşünüyorum siyah kıllarım wardı onlar gitsin iki seans yaptırırım sonra yaptırmam diyorum ama duruma bakarım artık ne olursa inş cıkmazlar

slm kızlar temiz ve pürüzsüz günler :))

ben de alt bacak yaptırdm komple bitti artık hiç çıkmıyor 1 yıldır falan tertemiz
sonra kol altına başladım ona şimdiye dek 3 seans gittim o da baya azaldı 1 kez daha gitsem yetcek sanırım.

önümüzdeki ay genital bölgeye başlıyorm o da bitince üstü bacak düşünüyorum inş.

Saol canım sanada

Ne güzel sen bitirmişsin we bitirmeye dewam ediyosun bende öyle genitalle başladım koltukaltı alt bacak şimdi üst bacağada başladım senin alt bacak kaç seansta bitti benim iki seansta baya azaldı 3.seansıma gittim bi fafta oldu inş benimde biter hiç kıl kalmaz koltukaltımda 4.seansıma gittim baya azalmıştı umarım oda çıkmaz genitalimde baya azaldı çok memnunum yani umuyorum biticekler

sewgilera.s.

nur umm belli olmuyor işte kişiden kişiye değişiyor kesin bişey söylemek beklemek yanlış olur deneyip göreceğiz ama şu bir gerçekki siyah ve kalın tüylü olan bölgeler çok daha hızlı azalıyor
seanslara girdikçe gelişmeleri paylaşırız

bende bugun genıtal 4.seans
koltuk altı 2.seansıma gitcem ohhhh tertemizimmmzemuszemus
baccaklarımada karınca yağı yumurtasu sürüyorum
napemmm para kalmadı lazerezemuszemus

kızlar bende lazer yaptırdım koltuk altıma ama bulundugum yerden dolayı bi gittim bi gitmedim neyse benim şimdi çok cansız ama hiç bi zaman avuç içi gibi tertemiz olmuyor. çok cansız sarı tüyler ama ben her yaz giderim o bana o yazı rahat geçirtir

Canım lazeri aksatmaki kıllar azalsın ince tüylerine jilet yap kalınlaşır sonra lazer yaptır ben k altıma 4.seansa gittim gitmeden azalmalar wardı çıkmayan yerler tertemiz inş tamamen bitecek sewgilera.s.

ben 8 seyansa anlastım kesın 8 de bıter dedı uzman koltukaltı ıcın bıtmedı 3seasns daha gıttım sonra gene tektuk tuyler var ozellıkle sol koltukaltımda cunku kalbe yakın oldugu ıcın kıllar daha dırayetlı oluyormus ama kadın bı 6 seasns daaha gıtmem gerektıgını soyluyorr bıtmedı yaaa hanı 8de bıtecekt bıtmıyo tamamen bu tuyler kafın bana horman testı yaptır dedıılk konustuugmuzda 8 seasata bıtck demstı sozdeeeeee

arkadaşlar bugün genital için ilk seansıma gittim.. dr sen şanslısın tüyler siyah tenin beyaz bi kaç seansta sonlanır dedi.kıllar dökülmeye başladı:)

8Seans gittin bitmedi bi 3 seans daha mı gidiceksin:1shok: tüylerin nasılki we hangi makineyi kullanıyolar koltukaltı çabuk bitiyo bence siyah kalınsa makinede iyise tabi şaşşşırdım wallahiopuyorumnanaktan

8 seansa gıttım artı 3seasn daha gıtıtm kadın 6 seasns daha gelcen dıyor alexsendar makıne beyaz tenlıyım kalın sıyah ama anlamadım suan tuy seklınde cıkmaya basladıvar yane gene bıtmıyo avuzııc gıbı olmuyo

Canım düşük dozlamı atış yapıyolar acaba benim koltuk altımda 2 seansta azaldı 3 seans gittim 3-4 tane cıktı nolmal değil seninki anlamadım neden böyle oluyo sor istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…