- Konu Sahibi akakcebenim
-
1 - benimde acı eşiğim düşüktür. özel bölge hariç çok acı hissetmiyorsunuz hissedince söylüyorsunuz derecesini düşürüyorlar.
2- ayrı ayrı bölgelere ayrı cihaz yok ütüleme pahalı ve daha çok acıtıyor. ama ılp daha ucuz bir kaç seans daha çok sürüyor fakat uygulanabilir.
3-beyaz tenli olmak esmer olmak fiyat politikasını değiştirmez.
4- Gaziantep doğru dürüst hastane mi var hepsine giden tanıdıklarım oldu yandı ciltleri.
aris tavsiyemdir.
ütüleme acısız olan tek epilasyon evet zaten o yüzden pahalı. ipl kesin çözüm getirmiyor ve çok uzun sürüyor, 1.5 yıldan beri giden tanıığım var ipl'ye .
alexandrite'nin yakma ihtimali var ama ütüleme o kadar riskli değil. bu da ütüleme istememin sebeplerinden.
teşekkür ederim bu arada.
seans basi ucret ne kadar cnm ozel bopgeIşıl Güzellik Salonu - Şehnaz hanım. 4 seans girdim hamile kaldım hiç eskisi gibi batık olmadı. Doğum yaptım biraz çıkmıştı 1 seans girdim hemen temiz haline döndü. Hala devam ediyorum ufak tefek atışlar için. Yaptırmak isteyene Şehnaz hanımın cebini verebilirim üstelik Merve Arpacıoğlu gönderdi derseniz ekstra indirim de var
Can'ım seans başı bilmiyorum çünkü genelde bitene kadar yaptırıyor yönlendirdiğim herkes ama benim aracılığımla gidenlere tüm bacak genital koltuk altı bitene kadar 1100 tlye yapıyor. Sor dersen sorarım.seans basi ucret ne kadar cnm ozel bopge
merve hanım bende gaziantep teyim konu hakkında cok bilgim yok yardımcı olurmusnuz şimdi en iyi yöntem hangisi ve nereyi bana öneriyor sunuz görüşmeye gittiğimde neler sormalıyımIşıl Güzellik Salonu - Şehnaz hanım. 4 seans girdim hamile kaldım hiç eskisi gibi batık olmadı. Doğum yaptım biraz çıkmıştı 1 seans girdim hemen temiz haline döndü. Hala devam ediyorum ufak tefek atışlar için. Yaptırmak isteyene Şehnaz hanımın cebini verebilirim üstelik Merve Arpacıoğlu gönderdi derseniz ekstra indirim de var
mer
merve hanım bende gaziantep teyim konu hakkında cok bilgim yok yardımcı olurmusnuz şimdi en iyi yöntem hangisi ve nereyi bana öneriyor sunuz görüşmeye gittiğimde neler sormalıyım
Canim geçmiş olsun yaaElimden bişey gelmiyor çünkü ilk ödenen miktar kaparo olurmuş ticarette
Canım ben hastanede yaptırıcam istanbulda özel.Diode kullanıyor sence nasıl alex mi iyi o mu?1. şuan son yapılan sistem ; ütüleme yöntemi denilen (acısız yöntem) uygulama. yalnız sahte cıhaz cok fazla, çok araştır. örneğin soprano olmasına dikkat edebilirsnz. bunn gibi birkaç isim daha var. internetten bulablrsnz. genıtale dayanırsnz acısı yok kadar.
2. ütüleme yöntemi her bölgeye uygulat. son sistemdir şuan..
3. beyaz ten siyah sert tuy en ıyı sonuç alınan tiptir. fiyat durumu cihazın orjınallıgına, yaptrcagnz yere göre değşyor malesef
4. kesinlkle hastane, ciddi bir iş bu. hiç düşünme bile, zaten saglık bakanlıgı yasakladı , yasal olan hastane... hani salonlarda başınıza bişey gelsede sizde suçlusnz
sorunuz varsa yardmcı olablrm
Canım senden ricam bana alex,diode ve ıplyi nasıl anlayacağımı anlatman.Yeni başladım bende özel bir hastanede diode ve alex kullanılıyor bana bölgelere göre.Ipl yi nasıl anlayabiliriz?Merhaba arkadaşlar,
bıyık için yeni bir merkeze başladım lazere. Yapan kişi alex olduğunu söyledi makinanın ama bana IPL gibi geldi. Tüm vücut alex ile hastanede yaptırıyorum. Alex'in ucu ince ve değmeden atış yapılıyor bildiğim kadarıyla. Bu merkezdeki makinanın ucu geniş, değdirip bi yere basıyor pıt diye ses geliyor bi sıcaklık yayılıyor falan. 2 seans oldu, sonuçtan memnunum, azalma ve incelme var ancak makina konusunda kafam karıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?