Lazer Epilasyon lazer epilasyon yaptıracağım ama.. bir bakın lütfen

akakcebenim

Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2013
22
1
6
Gaziantep
ilk defa yaptıracağım.genital ve koltuk altı düşünüyorum.

1-acı eşiğim çok düşüktür,genital çok acıyormuş var mı deneyimleyen?

2-genitale ve koltukaltına hangi cihaz önerirsiniz ?

3-beyaz tenliyimdir kıl köklerim siyah ve kalın ayrıca.bunu göz önünde bulundurarak fiyatlar hakkında da az çok bir fikir alabilir miyim ?

4-hastaneler mi güzellik salonları mı ? çok fark ediyor mu sizce ?

ayrıca en önemlisi gaziantep'te önerebileceği yer olan biri varsa öneri almak da istiyorum.

teşekkür ederim hepinize..

1. şuan son yapılan sistem ; ütüleme yöntemi denilen (acısız yöntem) uygulama. yalnız sahte cıhaz cok fazla, çok araştır. örneğin soprano olmasına dikkat edebilirsnz. bunn gibi birkaç isim daha var. internetten bulablrsnz. genıtale dayanırsnz acısı yok kadar.

2. ütüleme yöntemi her bölgeye uygulat. son sistemdir şuan..

3. beyaz ten siyah sert tuy en ıyı sonuç alınan tiptir. fiyat durumu cihazın orjınallıgına, yaptrcagnz yere göre değşyor malesef

4. kesinlkle hastane, ciddi bir iş bu. hiç düşünme bile, zaten saglık bakanlıgı yasakladı , yasal olan hastane... hani salonlarda başınıza bişey gelsede sizde suçlusnz

sorunuz varsa yardmcı olablrm

Arkadaşım ben izmir alsancak elegant güzellik salonunda yaptırdım spa shr diye ütüleme sistemli makineyle acı ağrı sızı hiç olmadı ve sonuç ilk seanstan mükemmeldi

gaziantep'te hiçbir hastanede ütüleme sistemi yok.hepsi alexandrite kullanıyor.yoksa hastane istiyorum aynen.genital+koltukaltı na da hepsi 200 tl istiyor laf birliği etmişçesine.

birkaç güzellik salonu ütüleme yaptığını söyledi.ama onlar da tedirgin ediyor.aynen onlar da genelde 200 tl istiyor sadece bir yer 150 tl dedi,ütülemeymiş.alanlarında uzman estetisyenlerimiz uyguluyor dediler.sizce bu son dediğim güvenilir midir ki ?

hem bir yer de ütülemeyi genitale yapamayız hijyenden dolayı dedi ??

son sorum,ütüleme sistem dedikleri soprane midir özellikle sormaya gerek var mı ,yoksa tüm ütülemeler acısız ama etkili diye bahsettiklerimizden mi ?

çok karışık kafam ya.

canm ben alex yaptrdm, daha 2. seansda doktor bile şaşrdı,ve cok memnunum , bitti şuan , beyaz ten siyah güçlü tüy benmki. ama kardeşm ütüleme yaptryor oda memnun seninki kadar acımıyor abla dedi(alex denemişti o) birde ne de olsa ütüleme son sistem ama alex de kötü değil yani,

tavsiyem özel hastane ısrarla söylüyorum. hiç bir güzellk merkezi biz iyi yapmayız ya da garanti vermem demez. ama şimdi genelleme yapıpta insanların ekmeğine mani olmak istemem, tavsiye eden olursa öyle git.. ama kesin kez uyarayım asla ve asla PEŞİN para verme ya da PAKET anlaşması yapma. çevremde cok kişi yaptrdı, her çeşiti deneyen oldu yoksa bukaar emin yazmam yardmcı olmak isterm. ben hastanede seans başı ödeme yaptım . ve azaldıkca fiyattan düştüler, paketten bile ucuza geldi.mesela bana 4. seansdan sonra indırım yaparz dediler ama benm 2. de azalma başlaynca mecbur indiler ücreti.

son soruna gelince, ütüleme de orijinal cihazlardan birisi sdc soprano.. site vermeyeyyim internetten bak mutlaka. sopranomu diye sor bence, çin malı makıne cokmuş bu sistemde, alex sistemnde bukadar değildi. acısız hepsi galıba uygulama ilgili .

birde canm sen bilirsin ama genital alt kısım cok geç azalıyor zaten, bana özelde doktor nemli bölge olmasndan dolayı demişti, bende tedrgın oluyorm oraya hijyen mantıgı biraz değişik olmş kardeşime oyle birşey demediler, bence uzmanlıklarından dolayı oyle demişlerdir...

anlaım çok yarımcı oldunuz teşekkür ederim.
şu an bir de acıyacak korkusu olmasa oh ne hoş :))

Kızlar ben maltepede biyere gidiyorum tüm vücut +yüz 1000 tl ödedim ve diğer yerler gibi öle yarım kol yarım bacak değil işini hakkıyla yapıyorlar zaten yapan kişi de üni mezunu ve bilgili şimdilik memnunum baya azalma oldu kıllarımda sizede tavsiye ederim

merhabalar
ben Gaziantep' te yaşıyorum.
Hastanelerin hiç birinde ütüleme laser sistemi yok
bu nedenle güzellik merkezinde yaptırmam gerekiyor.
önerebileceğiniz bir yer var mı?
TEŞEKKÜRLER

merhaba. ben de Gaziantep de yaşıyorum ve yaz gelmeden ütüleme sistemi ile özellikle dudak üstümdeki ve çenemdeki kıllardan kurtulmak istiyorum. siz doğru bir yer bulabildiniz mi acaba? TEŞEKKÜR EDERİM

merhaba. ben de Gaziantep de yaşıyorum ve yaz gelmeden ütüleme sistemi ile özellikle dudak üstümdeki ve çenemdeki kıllardan kurtulmak istiyorum. siz doğru bir yer bulabildiniz mi acaba? TEŞEKKÜR EDERİM

canım çok araştırdım nerde ne var biliyorum :)
bir güzellik merkeziyle konuştum ben. diğerlerini telden aradım. telde konuşurken bir yer bana tüm bacak genital ve koltukaltı 1000 tl dedi.soprano dedi özellikle sordum. sonra yüz yüze konuştuğum güzellik merkezi bana gaziantep te 4 yerde ütüleme yapılıyor dedi. meğer diğerleri ipl cihazın başlığı değiştirip ütüleme diye sunuyorlarmış müşteriye.

birkaç haftaya o güzellik merkezine gidip cihazı görüp konuşup anlaşacağım genital ve koltukaltı için. geçen seferde doluydu göremedim cihazı beklemem gerekti. oraya gidip cihazdan emin olursam tekrar yazarım ama nezih bir yer bahsettiğim.

isim vermem doğru mu bilmiyorum ama güzellik merkezinde konuştuğum kadın 4 yerden bahsetti. biri özel hastane 3ü merkezmiş. hastaneyi aradım ütülemeymiş gerçekten de. zaten kadın emindi kendisinden istersen sts yi ara öğren demişti de onlar artık bilgi vermiyor.

özel mesaj da atamıyorum hala. o yüzden isim yazayım umarım yanlış olmaz yaptığım. hastane, deva. diğerleri; alya,nilgün,hera.
ben kimle konuştuğumu söylemeyeyim o direkt reklama girecek yoksa.

çok teşekkür ederim. ben deva hariç diğer tüm özel hastanelere baktım nilgün güzellik merkezine de gittim. 2 hafta uzat öyle gel dediler. fakat süre olarak 12 seans dediler bu da çok fazla gibi geldi bana ben de ayın 24'ü gelmeden başlayacağım. kararlıyım
senin konuştuğun merkez neresi bilmiyorum ama tebrik etmek gerekli diye düşünüyorum. çünkü diğer adresleri vermek maddi kaygı düşünmemeleri demek ki o merkezin kazanmasını canı gönülden isterim
ben de size özelden msj atmak istedim ama yeni üye old. için buna izin verilmedists yi de aradım artık yasak olduğunu söylemişlerdi sizinle iletişime geçmeden önce
yani aynı yolları takip etmişiz:))
sadece ben bir adım daha gerideyim. yani diğer merkezleri bilmiyorum.
Alma marka ütüleme laser nilgün güzellik merkezinde var seansı 20 tl ve 12 seans sürer dediler dolayısıyla 240 tl kesin gideri olacak dudak üstü epilasyonun. siz tüm vücut fiyatına yüz de dahil mi anlaştınız? eğer öyleyse ben de tüm vücut anlaşsam daha mantıklı
bir sonraki adımı bana da bildirebilirseniz çok memnun olurum.
bu arada ben de diğer merkezleri gezeyim bir karar vermeye çalışayım
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
her ikimiz için de doğru karar olur inşallah

ben bu son gittiğim yerden paket fiyatı almadım. o bin lira diyen yerin cihazı sahteymiş meğer.
burada bana genital ve koltukaltına 200 dediler ama ciddi düşünürseniz bakarız dediler 175 falan yani seansı. 6 seanstan sonra da bitmezse para almıyoruz sorumluluk bizde ddiler hatta. ben de düşünüyorum ama şubatın başı olacak benimki galiba. aslında birlikte gitsek aa iki kişiyiz indirim yapın deriz ) malum antep eşittir pazarlık :)

bir de bahsettiğim yerde sevgililer günü kampanyası vs oluyor galiba onu da sormalı tabi. ama o muhtemelen tüm vücut kampanyasıdır. eğer giderseniz mutlaka buraya yazın takip edeceğim burayı. ilk giden yazsın deneyimini o gün :)

ha bu arada bahsettiğim yerde şundan da bahsetti, diğer 3 yer ilk alexandrite ile başlıyor sonra ütülemeye geçiyor tüyler azalınca. nedeniyse ütülemenin başlıkları vs maliyetinin fazla olmasıymış. ama sen yüze gideceğin için bir şey diyemiyorum.
ve son olarak benim bahsettiğim yer diğer 3 yere göre maddi olarak en uygunuydu ,bunda sadece onla yüz yüze konuşmamın etkisi de olabilir tabi.

bugün
birkaç gün önce deneme yaptığım kılların ucunun çıktığını gördüm.
kılı cımbızla çektim. bir de normal işlem yapılmayan kılı çektim. ikisini karşılaştırdım
kıl kökündeki yağ kısmı yoktu. yani işlem yapılmayan kısımda kılı çekince kökünden yağ çıkıyor. işlem yapılan da yoktu. yani ilk seferde bile fark olmuş ben umutluyum. sanırım 3 güne kadar işlem yaptıracağım. istersen buluşalım beraber bir kez daha ücret konusunu konuşalım. çünkü ben yaptırdıktan sonra sonucuna göre gidecek 4 arkadaşım daha var
bunu da söyleriz. bir indirim yaptırırız. en kısa zamanda dönersen bana sevinirim. görüşmek üzere

aa ancak şu an görüyorum. nerede yaptınız deneme seansını. yarın ben gidip alya ile görüşeceğim çünkü. ona göre fiyat belirleyip hemen gdecem.
umarım hemen görürsünz bu mesajı :S

aa ancak şu an görüyorum. nerede yaptınız deneme seansını. yarın ben gidip alya ile görüşeceğim çünkü. ona göre fiyat belirleyip hemen gdecem.
umarım hemen görürsünz bu mesajı :S
zamanın varsa buluşalım berabar gidelim. son indirimleri isteyelim beraber çünkü ben de en geç cumaya işlem yaptırmalıyım. tatile gitmeden. sen de alyayı tercih etmişsin. benim de en çok alya hoşuma gitti. hala devaya uğramadım. alya yaptı denemeyi de.
benim tel numaram 554 86 24 164 ararsan çok sevinirm. öğlen 12. 30 dan sonra boşum. istersen öğle arası gidelim. geçen sefer öyle yapmıştım. kimse yoktu ilgilendiler. msjına baktığına sevindim görüşmek ümüdiyle:))

ben de cuma günü tatile gidecem cuma gitmeden yapayım dedim aynen. ama bir iş çıktı yarın gitmeyi düşünüyorum. yarın gideceğim yani. sen bugün gideceksen eğer ben ismimi vereyim benim adımı da söyleyerek konuş birbirimize vesile olduk deriz aynı hesap :)
hatta sen konuşunca bana da geri yaz neticeyi. numaranı aldım şimdi mesaj atacam hatta.

telefondan mesaj attım ama buradan yazayım. istersen 12.30'ta orada buluşalım gidelim. bu mesaja cevap vermene göre kararlaştıralım istersen.

1 - benimde acı eşiğim düşüktür. özel bölge hariç çok acı hissetmiyorsunuz hissedince söylüyorsunuz derecesini düşürüyorlar.
2- ayrı ayrı bölgelere ayrı cihaz yok ütüleme pahalı ve daha çok acıtıyor. ama ılp daha ucuz bir kaç seans daha çok sürüyor fakat uygulanabilir.
3-beyaz tenli olmak esmer olmak fiyat politikasını değiştirmez.
4- Gaziantep doğru dürüst hastane mi var hepsine giden tanıdıklarım oldu yandı ciltleri.
aris tavsiyemdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…