• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon lazer epilasyon yaptıracağım ama.. bir bakın lütfen

1 - benimde acı eşiğim düşüktür. özel bölge hariç çok acı hissetmiyorsunuz hissedince söylüyorsunuz derecesini düşürüyorlar.
2- ayrı ayrı bölgelere ayrı cihaz yok ütüleme pahalı ve daha çok acıtıyor. ama ılp daha ucuz bir kaç seans daha çok sürüyor fakat uygulanabilir.
3-beyaz tenli olmak esmer olmak fiyat politikasını değiştirmez.
4- Gaziantep doğru dürüst hastane mi var hepsine giden tanıdıklarım oldu yandı ciltleri.
aris tavsiyemdir.

ütüleme acısız olan tek epilasyon evet zaten o yüzden pahalı. ipl kesin çözüm getirmiyor ve çok uzun sürüyor, 1.5 yıldan beri giden tanıığım var ipl'ye .

alexandrite'nin yakma ihtimali var ama ütüleme o kadar riskli değil. bu da ütüleme istememin sebeplerinden.

teşekkür ederim bu arada.

ütüleme acısız olan tek epilasyon evet zaten o yüzden pahalı. ipl kesin çözüm getirmiyor ve çok uzun sürüyor, 1.5 yıldan beri giden tanıığım var ipl'ye .

alexandrite'nin yakma ihtimali var ama ütüleme o kadar riskli değil. bu da ütüleme istememin sebeplerinden.

teşekkür ederim bu arada.

rica ederim .

arkadaşlar hepsi acısız sadece özel bölgede acı hissediyorsunuz oda ütülemede daha çok fazla. ıpl kesin çözüm getirmiyor ama ütüleme getirecek mi yapmayın.

1.5 yıldır sorun arkadaşınıza zamanla yaparak mı gitmiş yani her adet sonrasın da mı? almayın dedikleri halde yinede almış mı? kese yapın dedikleri halde yapmış mı? yazın krem kullanın dedikleri halde kullanmış mı? onu diyorsanız 3 senedir giden arkadsımda var ama 1 seans gidiyor 2 ay gitmiyor . herkes olmuyor deyip çıkıyor işin içinden. valla yaklaşık 8 ay oldu yüzde 70 azalma var bu 8 ayda eskisi gibi devam etsem ne olacaktı hiç bir şey her şey eskisi devam edecekti.

Merhaba , Lazere başlamayı düşünüyorum , gaziantep te yaşıyorum sizin gittiğiniz ve sonucundan memnun kaldığınız lazer merkezi var mıydı yardımcı olursanız sevinirm.

Herkese merhaba,
Gaziantep'te yaşıyorum lazer deneyimimi paylaşmak istedim. Alya güzellik merkezinde başladım. Bitimi için garanti vermiyor 6 seans paketler halinde hizmet veriyorlar. 2 şer adet aldım her bölgeye bitmedi. Üstelik makine sobrano... Lamis XL ile çalışan bir yer buldum üstelik %85 sonuç garantili. Harika bir kadın Şehnaz hanım. Ve 3 seansta harika sonuç aldım. Araya hamilelik girdi. Ve tüylerim arttı. Şehnaz hanım buna rağmen sözüm sözdür Dedi ve yeniden devam ediyoruz. Çok memnunum.. Tavsiye ederim. Fiyatları da uygun. Tam bacak kol altı genital bitimi 1200 TL.. Kaç seans olursa olsun... Ha unutmadan yerin adı Işıl Güzellik Merkezi

mrb kizlar bende lazer epilasyonu dusunuyorum uzun zamandir benimde agdadan sonra batiklar oluyo ve artik iyice kotulestii. ve isin kotusu bikini bolgemde hepp yoruldum yarin icin primerde neslihan hanima aldim randevu hem bu batik hemde lazer epilasyonu konusmak icin ama hastane olmasi sart bnm icin. hastanede yaptirip memnun kalan varmii sabahtan bu yana arastiriyorum sankoyu oneriyo bi kac kisi primer duymadim amaa ltf yardim yanii biktim batiklardan kurtulmak istiyorum hayirlisiyla

Işıl Güzellik Salonu - Şehnaz hanım. 4 seans girdim hamile kaldım hiç eskisi gibi batık olmadı. Doğum yaptım biraz çıkmıştı 1 seans girdim hemen temiz haline döndü. Hala devam ediyorum ufak tefek atışlar için. Yaptırmak isteyene Şehnaz hanımın cebini verebilirim üstelik Merve Arpacıoğlu gönderdi derseniz ekstra indirim de var

Işıl Güzellik Salonu - Şehnaz hanım. 4 seans girdim hamile kaldım hiç eskisi gibi batık olmadı. Doğum yaptım biraz çıkmıştı 1 seans girdim hemen temiz haline döndü. Hala devam ediyorum ufak tefek atışlar için. Yaptırmak isteyene Şehnaz hanımın cebini verebilirim üstelik Merve Arpacıoğlu gönderdi derseniz ekstra indirim de var
seans basi ucret ne kadar cnm ozel bopge

seans basi ucret ne kadar cnm ozel bopge
Can'ım seans başı bilmiyorum çünkü genelde bitene kadar yaptırıyor yönlendirdiğim herkes ama benim aracılığımla gidenlere tüm bacak genital koltuk altı bitene kadar 1100 tlye yapıyor. Sor dersen sorarım.

Son düzenleme:
mer
merve hanım bende gaziantep teyim konu hakkında cok bilgim yok yardımcı olurmusnuz şimdi en iyi yöntem hangisi ve nereyi bana öneriyor sunuz görüşmeye gittiğimde neler sormalıyım

T
mer

merve hanım bende gaziantep teyim konu hakkında cok bilgim yok yardımcı olurmusnuz şimdi en iyi yöntem hangisi ve nereyi bana öneriyor sunuz görüşmeye gittiğimde neler sormalıyım

Tabi yardımcı olayım. Öncelikle en önemlisi hormon testi. Bunu yaptırmadan lazere adım atmayın. Daha sonra sayılı paket mi, yoksa full %85 %90 sonuç garantili mi onu sormalısınız. Ütüleme şu an en iyi yöntem. Cihaz iyiyse tabi. Sobrano iyi diyorlar ama ben iç açıcı bir sonuç alamadım. Lamis XL ile daha iyi sonuç aldım. Gebelik durumu olursa tekrar devam edip etmeyeceğinizi de konuşun. Ve tabi ki ücret... Bu işin en önemli kısmı, çünkü az para çok müşteri demek ve ilgisizlik fazla oluyor. Çok para isteyen yerler de abartıyor. O yüzden ikisinin arasında dürüst bir satıcıya denk gelirseniz görüşün derim. :)

Merhaba hnmlar ben mağduriyetimi paylaşmak istedim sizlerle gideceğiniz yerleri çok iyi araştırin gidin önden ödeme falan yapmayın sakın ben geçen hafta ibrahimlide( Alg güzellik merkezi )diye bır yere gittim soru bile sormama müsade edilmeden çok iyi vaatlerde bulunarak koltuk altı işlemine başladılar hemen birçok güzellik merkezinde deneme seansi diye bişey varken benden hemen ücret talep edildi 500 lira ödeme aldı gözleri para diye dönüyor resmen ipl denen cihazla işlem yapıldı sonradan ögrendimki modern ağda deniyor lazer bile değilmiş alexandiret varmış onunla devam ederiz dedi neden ilk seansta onunla yapmadınız dediğimde de öyle denk geldi denildi kesinlikle profesyonellikten uzak mahalle arası kuaför düzeyinde bi yer hijyen sıfır! Ve arayıp vazgeçtim yaptirmiycam dediğimde çildirdilar ve parayi iade edemeyiz deyip tlfu suratıma kapattılar (biraz uzun oldu kusura bakmayın ) çok dikkatli ve uyanık olun lütfen böylelerine fırsat vermeyin! Bu arada Nilgün kargınere gitmeyi düşünüyorum ütülemë lazere giden varmı?yorum ve önerilerinizi bekliyorum :)

Kızlar benim tüyler döküldu geç döküldüler ama hala devam ediyoo memnun gibiyim çünkü tektuk cikiyo :) cuma günü tekrar randevum var ama tüy lerim ince olanlar çıkmış yani kalin tüyler çıkmadi dahaa yaaa ilk seanstaa böyle mi.oluyoo gitsemmi cuma gunu yoksa ertelesemmi kontrole de cagirmadilar

Kizlar ben primere gttim alex kullaniliyor ama kontrol falan yok fiyati tuzlu geliyo bu sebepten onerebilceginiz yer var mi gercek utuleme lazer kullanan bi yer ? Biliyorsunuz ki sahte makina kullanimi hat safhada yardmci olursaniz sevinirim

1. şuan son yapılan sistem ; ütüleme yöntemi denilen (acısız yöntem) uygulama. yalnız sahte cıhaz cok fazla, çok araştır. örneğin soprano olmasına dikkat edebilirsnz. bunn gibi birkaç isim daha var. internetten bulablrsnz. genıtale dayanırsnz acısı yok kadar.

2. ütüleme yöntemi her bölgeye uygulat. son sistemdir şuan..

3. beyaz ten siyah sert tuy en ıyı sonuç alınan tiptir. fiyat durumu cihazın orjınallıgına, yaptrcagnz yere göre değşyor malesef

4. kesinlkle hastane, ciddi bir iş bu. hiç düşünme bile, zaten saglık bakanlıgı yasakladı , yasal olan hastane... hani salonlarda başınıza bişey gelsede sizde suçlusnz

sorunuz varsa yardmcı olablrm
Canım ben hastanede yaptırıcam istanbulda özel.Diode kullanıyor sence nasıl alex mi iyi o mu?

Merhaba arkadaşlar,
bıyık için yeni bir merkeze başladım lazere. Yapan kişi alex olduğunu söyledi makinanın ama bana IPL gibi geldi. Tüm vücut alex ile hastanede yaptırıyorum. Alex'in ucu ince ve değmeden atış yapılıyor bildiğim kadarıyla. Bu merkezdeki makinanın ucu geniş, değdirip bi yere basıyor pıt diye ses geliyor bi sıcaklık yayılıyor falan. 2 seans oldu, sonuçtan memnunum, azalma ve incelme var ancak makina konusunda kafam karıştı.

Merhaba arkadaşlar,
bıyık için yeni bir merkeze başladım lazere. Yapan kişi alex olduğunu söyledi makinanın ama bana IPL gibi geldi. Tüm vücut alex ile hastanede yaptırıyorum. Alex'in ucu ince ve değmeden atış yapılıyor bildiğim kadarıyla. Bu merkezdeki makinanın ucu geniş, değdirip bi yere basıyor pıt diye ses geliyor bi sıcaklık yayılıyor falan. 2 seans oldu, sonuçtan memnunum, azalma ve incelme var ancak makina konusunda kafam karıştı.
Canım senden ricam bana alex,diode ve ıplyi nasıl anlayacağımı anlatman.Yeni başladım bende özel bir hastanede diode ve alex kullanılıyor bana bölgelere göre.Ipl yi nasıl anlayabiliriz?

Back