• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon lazer epilasyon yaptıracağım ama.. bir bakın lütfen

Ben Işıl Güzellik İbrahimli Şubesine gidiyorum. Numarası ....Şehnaz hanımla görüşebilirsiniz.

Meraba merve hanım bende lazer epilasyon merkezi araştırmasindayim ışıl güzellik salonuyla görüşmeyi düşünüyorum şehnaz hanımın numarasını verirseniz sevinirim
.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben Işıl Güzellik dediğim için Karataş Şubesine gidenler, arayanlar varmış. Benim gittiğim yer İbrahimli Şubesi Işıl Güzellik Merkezidir. Sonuçlarımdan memnunum. Kısım kısım bazı bölgelerim kaldı sadece. Telefonu, Şehnaz hanımla görüşeceksiniz.

mrb bende yeni üyeyim bende gittim ışıla özel bölge hariç diğer yerlere dört dörtlük bir dökülme bekleyin 2 sene oldu biraz gitmekten bıktım hala kol ve bacağımın üstünde var koltuk altımda kalmadı bacağımın altında da yok denecek kadar hafif renkli var başlarken yüzde 95 garanti verdi ama şimdi konuştuğumda yüzde 75 e düşürdü birde bende biraz yanıklar oldu ama izi az kaldı

ilk defa yaptıracağım.genital ve koltuk altı düşünüyorum.

1-acı eşiğim çok düşüktür,genital çok acıyormuş var mı deneyimleyen?

2-genitale ve koltukaltına hangi cihaz önerirsiniz ?

3-beyaz tenliyimdir kıl köklerim siyah ve kalın ayrıca.bunu göz önünde bulundurarak fiyatlar hakkında da az çok bir fikir alabilir miyim ?

4-hastaneler mi güzellik salonları mı ? çok fark ediyor mu sizce ?

ayrıca en önemlisi gaziantep'te önerebileceği yer olan biri varsa öneri almak da istiyorum.

teşekkür ederim hepinize..
Diod utulemeyi genital ve koltuk altina olmaz. Alexandrite epicare tavsiye ediyorum. incelme baslatinca dioda gecersin. genitalde dioda dayanamazsin zaten.

mrb bende yeni üyeyim bende gittim ışıla özel bölge hariç diğer yerlere dört dörtlük bir dökülme bekleyin 2 sene oldu biraz gitmekten bıktım hala kol ve bacağımın üstünde var koltuk altımda kalmadı bacağımın altında da yok denecek kadar hafif renkli var başlarken yüzde 95 garanti verdi ama şimdi konuştuğumda yüzde 75 e düşürdü birde bende biraz yanıklar oldu ama izi az kaldı
%95 garantiyide ilk sizde duydum. genelde % 70 en fazla 75 derler. ama bu yasla hormonlarlada ilgilidir. genclerin 35 yasini tamamlamamislarda hormonlar full calisir

Işıl Güzellik Salonu - Şehnaz hanım. 4 seans girdim hamile kaldım hiç eskisi gibi batık olmadı. Doğum yaptım biraz çıkmıştı 1 seans girdim hemen temiz haline döndü. Hala devam ediyorum ufak tefek atışlar için. Yaptırmak isteyene Şehnaz hanımın cebini verebilirim üstelik Merve Arpacıoğlu gönderdi derseniz ekstra indirim de var
Şehnaz hanımın reklamını yapıyorsunuz galiba yada ortağı mısınız acaba? Tüm vücut anlaşıp parayı peşin alıp 4. Seanstan sonra paranla rezil olduğun yer. Güzellik salonun adını da açık açık yazmışsınız. Hiç düşünmediniz mi parayı alıp rezil ettiğimiz müşterilerimiz bu yazıyı görür diye? Yoksa çok iyi korkuttuk yapamazlar yazamazlar mı diyorsunuz? Ben bu msj yazarken kurumun adını yazmayı düşünmüyordum ama siz yazmışsanız sorun yok demek ki... Reklam sağlam diyorsunuz ilginç...

Şehnaz hanımın reklamını yapıyorsunuz galiba yada ortağı mısınız acaba? Tüm vücut anlaşıp parayı peşin alıp 4. Seanstan sonra paranla rezil olduğun yer. Güzellik salonun adını da açık açık yazmışsınız. Hiç düşünmediniz mi parayı alıp rezil ettiğimiz müşterilerimiz bu yazıyı görür diye? Yoksa çok iyi korkuttuk yapamazlar yazamazlar mı diyorsunuz? Ben bu msj yazarken kurumun adını yazmayı düşünmüyordum ama siz yazmışsanız sorun yok demek ki... Reklam sağlam diyorsunuz ilginç...
Mağduriyetinizi bizlerle paylaştığınız için teşekkürler, evet reklam olduğu gayet belli zaten

Ben izmirde cliniğini istegramda buldum mesajlaştıgımızda çok yüksek fiyat verdiler gidip yüz yüze konuşunca nakit verdiğim taktirde indirim yapacaklarını söylediler ve sırt göbek de dahil olduğunu söyledim kabul ettiler taki parayı verene kadar ve ilk seans tan sonra benden ekstra ücret istediler vermediğim taktirde dahil olunan birçok yerin paketten çıkarılacağını ilk seansa girdigim içinde para iademi istedigimde bana pahalıya mal olucağını söylediler karşıma yetkili diye çıkardıkları kişiylede görüştürmediler t0abi hakkımı savunup para iademi isteyince verdiğim parayı büyük bir kısmını eksik iade ettiler yani gerçek buz lazeri diye araştırıp gitmiştim anladım ki muhattap olduğunuz kişilerde çok önemliymiş çünkü karşılaştığımız manzara içler acısıydı

3-beyaz tenliyimdir kıl köklerim siyah ve kalın ayrıca.bunu göz önünde bulundurarak fiyatlar hakkında da az çok bir fikir alabilir miyim ?

ayrıca en önemlisi gaziantep'te önerebileceği yer olan biri varsa öneri almak da istiyorum.

Bence klinik veya hastanede yaptır çünkü güzellik merkezlerinde genelde ıpl sistemli cihazlar oluyor bitti sanıyorsunuz 3 ay sonra geri çıkmaya başlıyor.

Genital acıyor evet ama siyah kıllar için kesinlikle alexandite öneririm.diğer bölgelere buz lazere gidebilirsin yüz için ben ilk alexandrite sonrasında 3 seans gördüm.

Back