Lazer Epilasyon lazer epilasyon yaptıracağım ama.. bir bakın lütfen

Canım senden ricam bana alex,diode ve ıplyi nasıl anlayacağımı anlatman.Yeni başladım bende özel bir hastanede diode ve alex kullanılıyor bana bölgelere göre.Ipl yi nasıl anlayabiliriz?

Alex'in ucu ince ve kırmızı ışıklı; ancak, ucu farklı olan alex makinalar da olabilir. Diod ve IPL için jel sürülüyor deniyor ama jelsiz olanlar da varmış. En iyisi makinaları incelemek, üzerinde yazanlara bakmak. Uygulama ile pek anlaşılmıyor çünkü.

Bana diode kullanılıyor jelli ama böyle bir acı yok bildiğin cayır cayır yakıyorlar

Ben 7 kez gitdim ve cok memnun kaldim.su an koltuk altinda 3-4 kil var ve jiletlesen bile o kadar ince cikiyor ki.Ayni zamanda diger bolgeler de.ben aleksandrite gitdim. Turkiyede 500 liraya yapilir komple vucut en son orda yaptirmisdim dogrusu cok fazla memnun kalmadim amma lazeri siddetle tavsiye ederim

Onu denedim ve buyuk bir husrana ugradim kesinlikle tavsiye etmem fazla zaman istiyor yapilmasi nerdeyse 6 saat ve sonuc sifir

merhabalar
ben Gaziantep' te yaşıyorum.
Hastanelerin hiç birinde ütüleme laser sistemi yok
bu nedenle güzellik merkezinde yaptırmam gerekiyor.
önerebileceğiniz bir yer var mı?
TEŞEKKÜRLER
Utuleme sistemini kimseye tavsiye etmem vucudum kirmizi kirmizi oldu ve sonuc berbat. Ve zaman cok aliyor yapmak

genitale alex yapıyorlar ama bacak kol altı diode ile kıllarımın rengi açıkmış
Bos laf valla hic bir lazer derinin rengini acamaz yakmadigi surece deri yanarsa tabikide yerine yeni deri gelir.Aleksandriti deneyin.ben butun lazerleri kullanan olarak soyluyorum.

Bos laf valla hic bir lazer derinin rengini acamaz yakmadigi surece deri yanarsa tabikide yerine yeni deri gelir.Aleksandriti deneyin.ben butun lazerleri kullanan olarak soyluyorum.
Canım söyleyim gittiğimde çok teşekkürler çünkü dayanılcak acı değil çok kötü oldum bugün ve sadece koltuk altıma kullandı düşün bacaklarıma girmedi henüz

Canım söyleyim gittiğimde çok teşekkürler çünkü dayanılcak acı değil çok kötü oldum bugün ve sadece koltuk altıma kullandı düşün bacaklarıma girmedi henüz
Normalinde o kadar dayanilmayacak aci olmamali. Bir tek bikini bolgesi azicik yakar o kadar.cunki aleksandritin ucunda soguk hava geliyor o aci hissetmeyi engeller.sen diotami gidiyorsun?

Normalinde o kadar dayanilmayacak aci olmamali. Bir tek bikini bolgesi azicik yakar o kadar.cunki aleksandritin ucunda soguk hava geliyor o aci hissetmeyi engeller.sen diotami gidiyorsun?
evet, genital alex ama diğer bölgeler diode alexte sorun yok havayı üflüyor ama diode inan daha gitmek istemiyorum o acıyı unutamıyorum

Sizin gittiginiz yerin adı nedir acaba ya. Ben de antepteyim yaptırmak istiyorum ama karar veremedim. Kandırılmak da istemiyorum.
evet, genital alex ama diğer bölgeler diode alexte sorun yok havayı üflüyor ama diode inan daha gitmek istemiyorum o acıyı unutamıyorum [/

Sizin gittiğiniz yerin adı ne acaba. Ben de antepteyim. Nereyi tavsiye edersiniz

Merve hanım ben de A
Sizin gittiğiniz yerin adı ne acaba. Ben de antepteyim. Nereyi tavsiye edersiniz
Ben de Antep teyim acaba tavsiye edebileceğiniz bi yer buldunuz mu?? Ben genital ve koltukaltı icin lazer, yüz için de iğneli düşünüyorum uzun zamandır araştırıyorum ve kalite fiyat açısından ciddi anlamda tavsiyeye ihtiyacım var lütfen yardım eder misiniz???

Ben Işıl Güzellik Merkezi'ne gidiyorum. Tavsiye ederim. Ama Sofia Lazer son sistem buzlu lazer. Onu da tavsiye ederim. Facebook Antep Arvadları ikinci El sıfır alışveriş grubundan geliyoruz derseniz ekstra indirim de yapıyorlar

Meraba merve hanım bende lazer epilasyon merkezi araştırmasindayim ışıl güzellik salonuyla görüşmeyi düşünüyorum şehnaz hanımın numarasını verirseniz sevinirim
.

Genital her türlü acıyor
Alexandrite kullanmanız daha uygun
hastane veya doktor kontrolünde kliniklere git
Ankarada olsaydın tavsiye ederdim ama Gaziantep i hiç bilmiyorum
Fiyatlar heryerde değişiyor cihaz kalitesine göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…