- Konu Sahibi akakcebenim
-
Canım senden ricam bana alex,diode ve ıplyi nasıl anlayacağımı anlatman.Yeni başladım bende özel bir hastanede diode ve alex kullanılıyor bana bölgelere göre.Ipl yi nasıl anlayabiliriz?
Bana diode kullanılıyor jelli ama böyle bir acı yok bildiğin cayır cayır yakıyorlarAlex'in ucu ince ve kırmızı ışıklı; ancak, ucu farklı olan alex makinalar da olabilir. Diod ve IPL için jel sürülüyor deniyor ama jelsiz olanlar da varmış. En iyisi makinaları incelemek, üzerinde yazanlara bakmak. Uygulama ile pek anlaşılmıyor çünkü.
Ben 7 kez gitdim ve cok memnun kaldim.su an koltuk altinda 3-4 kil var ve jiletlesen bile o kadar ince cikiyor ki.Ayni zamanda diger bolgeler de.ben aleksandrite gitdim. Turkiyede 500 liraya yapilir komple vucut en son orda yaptirmisdim dogrusu cok fazla memnun kalmadim amma lazeri siddetle tavsiye ederimilk defa yaptıracağım.genital ve koltuk altı düşünüyorum.
1-acı eşiğim çok düşüktür,genital çok acıyormuş var mı deneyimleyen?
2-genitale ve koltukaltına hangi cihaz önerirsiniz ?
3-beyaz tenliyimdir kıl köklerim siyah ve kalın ayrıca.bunu göz önünde bulundurarak fiyatlar hakkında da az çok bir fikir alabilir miyim ?
4-hastaneler mi güzellik salonları mı ? çok fark ediyor mu sizce ?
ayrıca en önemlisi gaziantep'te önerebileceği yer olan biri varsa öneri almak da istiyorum.
teşekkür ederim hepinize..
Diod bende ise yaramadi hem acili hem de cabuk cikiyor ve azalmiyorBana diode kullanılıyor jelli ama böyle bir acı yok bildiğin cayır cayır yakıyorlar
Onu denedim ve buyuk bir husrana ugradim kesinlikle tavsiye etmem fazla zaman istiyor yapilmasi nerdeyse 6 saat ve sonuc sifir1. şuan son yapılan sistem ; ütüleme yöntemi denilen (acısız yöntem) uygulama. yalnız sahte cıhaz cok fazla, çok araştır. örneğin soprano olmasına dikkat edebilirsnz. bunn gibi birkaç isim daha var. internetten bulablrsnz. genıtale dayanırsnz acısı yok kadar.
2. ütüleme yöntemi her bölgeye uygulat. son sistemdir şuan..
3. beyaz ten siyah sert tuy en ıyı sonuç alınan tiptir. fiyat durumu cihazın orjınallıgına, yaptrcagnz yere göre değşyor malesef
4. kesinlkle hastane, ciddi bir iş bu. hiç düşünme bile, zaten saglık bakanlıgı yasakladı , yasal olan hastane... hani salonlarda başınıza bişey gelsede sizde suçlusnz
sorunuz varsa yardmcı olablrm
Utuleme sistemini kimseye tavsiye etmem vucudum kirmizi kirmizi oldu ve sonuc berbat. Ve zaman cok aliyor yapmakmerhabalar
ben Gaziantep' te yaşıyorum.
Hastanelerin hiç birinde ütüleme laser sistemi yok
bu nedenle güzellik merkezinde yaptırmam gerekiyor.
önerebileceğiniz bir yer var mı?
TEŞEKKÜRLER
genitale alex yapıyorlar ama bacak kol altı diode ile kıllarımın rengi açıkmışDiod bende ise yaramadi hem acili hem de cabuk cikiyor ve azalmiyor
Bos laf valla hic bir lazer derinin rengini acamaz yakmadigi surece deri yanarsa tabikide yerine yeni deri gelir.Aleksandriti deneyin.ben butun lazerleri kullanan olarak soyluyorum.genitale alex yapıyorlar ama bacak kol altı diode ile kıllarımın rengi açıkmış
Simdi yenileri cikti acik renkli killari da goruyorgenitale alex yapıyorlar ama bacak kol altı diode ile kıllarımın rengi açıkmış
Canım söyleyim gittiğimde çok teşekkürler çünkü dayanılcak acı değil çok kötü oldum bugün ve sadece koltuk altıma kullandı düşün bacaklarıma girmedi henüzBos laf valla hic bir lazer derinin rengini acamaz yakmadigi surece deri yanarsa tabikide yerine yeni deri gelir.Aleksandriti deneyin.ben butun lazerleri kullanan olarak soyluyorum.
Normalinde o kadar dayanilmayacak aci olmamali. Bir tek bikini bolgesi azicik yakar o kadar.cunki aleksandritin ucunda soguk hava geliyor o aci hissetmeyi engeller.sen diotami gidiyorsun?Canım söyleyim gittiğimde çok teşekkürler çünkü dayanılcak acı değil çok kötü oldum bugün ve sadece koltuk altıma kullandı düşün bacaklarıma girmedi henüz
evet, genital alex ama diğer bölgeler diode alexte sorun yok havayı üflüyor ama diode inan daha gitmek istemiyorum o acıyı unutamıyorumNormalinde o kadar dayanilmayacak aci olmamali. Bir tek bikini bolgesi azicik yakar o kadar.cunki aleksandritin ucunda soguk hava geliyor o aci hissetmeyi engeller.sen diotami gidiyorsun?
evet, genital alex ama diğer bölgeler diode alexte sorun yok havayı üflüyor ama diode inan daha gitmek istemiyorum o acıyı unutamıyorum[/
Normalinde o kadar dayanilmayacak aci olmamali. Bir tek bikini bolgesi azicik yakar o kadar.cunki aleksandritin ucunda soguk hava geliyor o aci hissetmeyi engeller.sen diotami gidiyorsun?
Ben yurtdısındayımSizin gittiğiniz yerin adı ne acaba. Ben de antepteyim. Nereyi tavsiye edersiniz
Merve hanım ben de AT
Tabi yardımcı olayım. Öncelikle en önemlisi hormon testi. Bunu yaptırmadan lazere adım atmayın. Daha sonra sayılı paket mi, yoksa full %85 %90 sonuç garantili mi onu sormalısınız. Ütüleme şu an en iyi yöntem. Cihaz iyiyse tabi. Sobrano iyi diyorlar ama ben iç açıcı bir sonuç alamadım. Lamis XL ile daha iyi sonuç aldım. Gebelik durumu olursa tekrar devam edip etmeyeceğinizi de konuşun. Ve tabi ki ücret... Bu işin en önemli kısmı, çünkü az para çok müşteri demek ve ilgisizlik fazla oluyor. Çok para isteyen yerler de abartıyor. O yüzden ikisinin arasında dürüst bir satıcıya denk gelirseniz görüşün derim. :)
Ben de Antep teyim acaba tavsiye edebileceğiniz bi yer buldunuz mu?? Ben genital ve koltukaltı icin lazer, yüz için de iğneli düşünüyorum uzun zamandır araştırıyorum ve kalite fiyat açısından ciddi anlamda tavsiyeye ihtiyacım var lütfen yardım eder misiniz???Sizin gittiğiniz yerin adı ne acaba. Ben de antepteyim. Nereyi tavsiye edersiniz
Merve hanım ben de A
Ben de Antep teyim acaba tavsiye edebileceğiniz bi yer buldunuz mu?? Ben genital ve koltukaltı icin lazer, yüz için de iğneli düşünüyorum uzun zamandır araştırıyorum ve kalite fiyat açısından ciddi anlamda tavsiyeye ihtiyacım var lütfen yardım eder misiniz???[/QUOTİ
Meraba merve hanım bende lazer epilasyon merkezi araştırmasindayim ışıl güzellik salonuyla görüşmeyi düşünüyorum şehnaz hanımın numarasını verirseniz sevinirimIşıl Güzellik Salonu - Şehnaz hanım. 4 seans girdim hamile kaldım hiç eskisi gibi batık olmadı. Doğum yaptım biraz çıkmıştı 1 seans girdim hemen temiz haline döndü. Hala devam ediyorum ufak tefek atışlar için. Yaptırmak isteyene Şehnaz hanımın cebini verebilirim üstelik Merve Arpacıoğlu gönderdi derseniz ekstra indirim de var
Genital her türlü acıyorilk defa yaptıracağım.genital ve koltuk altı düşünüyorum.
1-acı eşiğim çok düşüktür,genital çok acıyormuş var mı deneyimleyen?
2-genitale ve koltukaltına hangi cihaz önerirsiniz ?
3-beyaz tenliyimdir kıl köklerim siyah ve kalın ayrıca.bunu göz önünde bulundurarak fiyatlar hakkında da az çok bir fikir alabilir miyim ?
4-hastaneler mi güzellik salonları mı ? çok fark ediyor mu sizce ?
ayrıca en önemlisi gaziantep'te önerebileceği yer olan biri varsa öneri almak da istiyorum.
teşekkür ederim hepinize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?