• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lazer epilasyon ve kanser

benil

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2008
1.718
466
648
41
Ankara
sevgili arkadaslar benim merak ettiğim bir konu var lazer epilasyonla ortaya çıkan radyasyon kansere neden olur mu? Zira benim başıma geldi lazer epilasyona başladıktan 1 yıl sonra troit kanseri oldum ve büütün troit bezim alındı. Sebebi bilinmiyor neden olduğu... Ben lazerden şüphelendim ama tabii emin değilim sizde yada çevrenizde buna benzer olaylar oldu mu???

sevgili arkadaslar benim merak ettiğim bir konu var lazer epilasyonla ortaya çıkan radyasyon kansere neden olur mu? Zira benim başıma geldi lazer epilasyona başladıktan 1 yıl sonra troit kanseri oldum ve büütün troit bezim alındı. Sebebi bilinmiyor neden olduğu... Ben lazerden şüphelendim ama tabii emin değilim sizde yada çevrenizde buna benzer olaylar oldu mu???

Lazer aşağı yukarı 20-25 yıllık bir uygulama..Bu süre zarfında dünyada bu şekilde kanser yapar yönünde bir veri henüz mevcut değil.Sizinki tamami ile tesadüf oldu sanırım.Geçmiş olsun

ben şok. hep bundan korkmuşumdur. neden zararsızsa hamilelerin yaptırmaları yasak. yüksek dalga boylu ışın alıyorsun göz göre göre. bu satırları yazıyorum ama bir ay içinde lazer epilasyona başlayacağım malesef. marsta su varmı diye araştıracaklarına şu kıl tüy olaylarına bir çözüm bulsunlar. hawking denen adamı kaçırıp kıstırıp çözüm bulmasını isteyeceğim :KK14: doktorlara sordunuz mu alakası olabilir mi diye

ben şok. hep bundan korkmuşumdur. neden zararsızsa hamilelerin yaptırmaları yasak. yüksek dalga boylu ışın alıyorsun göz göre göre. bu satırları yazıyorum ama bir ay içinde lazer epilasyona başlayacağım malesef. marsta su varmı diye araştıracaklarına şu kıl tüy olaylarına bir çözüm bulsunlar. hawking denen adamı kaçırıp kıstırıp çözüm bulmasını isteyeceğim :KK14: doktorlara sordunuz mu alakası olabilir mi diye

Hamilelikte yapılmamasının iki nedeni var.Bunlardan biri değişen hormonel dengeden dolayı sonuç alınmaması, diğer sebep ise hamileliğin son evrelerinde bebeğin kontraksiyonlarını etkileyecek herşey gibi bununda tercih edilmemesi. Yoksa başka bir sebepten değil.

Çok geçmiş olsun bende bu hastalığı atlatanlardanım lazer olmadım tanıyı koyan doktorum da ameliyatı yapan doktorum da yediklerimizle alakalı olduğunu söyledi ailemde yok genetik durum da değil bezleri özellikle yayılma olmasın diye alıyorlar tekrar çok geçmiş olsun

Back