Lazer Epilasyon lazer epilasyon sorularınız cevaplanır

Genital bölge dendiği zaman genitalin 2 parmak çevresi ve popo arası yapılır bikini bölgesi dediğimiz bölge iç bacak ve genital arasıdır ve ayrı ücrete girer

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dudak üstü 7 seansta bitmez diğer bölgelerde yapılan işleme yapan kişinin uzmanlığına göre degişir 1-2 seans daha yaptırın derim ben

Yok ipl le kesinlikle kıyaslanamaz ipl sadece kılı uyutma sistemidir 2 yıllığına uyutur 2 yıldan sonra tekrar çıkar.google da kılı uyutma sistemi yazın direk ipl çıkar zaten

peki ince tüyler için hangi epilasyon türünü önerirsiniz
iğneli çok güzel ama zamanım pek yok
tüy rengine göre mi belirleniyor..bi de ten rengi...
ben buğday tenliyim

Aynen tüylerin rengine göre belirlenir lazer epilasyonda de çok açık renkli çok ince sarı beyaz kıllar dökülmez iğneli epilasyon kesin çözümdür

Bence normal

şunu okuyunca çok mutlu olduuuum
gerçeken batıklar tamamen geçiyormuu yeteki kurtulim 20 seans yine giderim
bide batık izleri var bende onlarda geçermi acaba :26:

Batıklarınızdan kurtulursunuz ama 2 seans gidip neden geçmedi diye düşünmeyin biraz sabırlı olun gözle görülür azalma olması için bi 5 seans gerekir

ohh ohhh
çok teşekkür ediyoruuum sağolun

Benim tenimde cok hassas islem esnesinda devamli hareket ediyorum ,kendimi cekiyorum ,ayrica o an tepkisiz kalan olurmu onu bilemedigim icin bence kontrol atisi sart ,ozellikle ilk seanslarda benim 8,seansim 9.seansta bende kontrol atisi yaptirmayi dusunmuyorum...ama baslarda sart :)

veee gelelim klasik meşhur soruyaa
ben yüzümede yaptırmak istiyorum ama hangi merkeze gösterdiysem çoğalabilir bitmez 4 sene gelen var vs dediler.. ama bu yaptıranlar ünlüler falan nasıl yaptırıyor merak ettim bi çözümü yokmu bunun :44:

Tamam cok sagol sonunda bu soruma kesin cvp alabildim :))

İnce kıllarda lazer epilasyon kılları tetikleyip çoğaltabiliyor ince kıla tek çözüm iğneli epilasyon

çok teşekkür ederim ..ama sizce orası için baska bir işlem olur mu diode vs ?

dudak üstünü dokuz seans yapacaklar zaten. yapan kişiler uzman gibi. ilk seansa gelirken jiletleme yap başka yapma dedi. doktor hepsi tekk tek çizerek çalışıyorlarmış kıl kalınlığına göre farklı dalga boyları uyguluyorlarmış. kafama yattı fiyat nasıl sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…