- Konu Sahibi wincase123
-
Eyvah, Türkiye'de derin bikini olmadığını söylemeyin lütfenBilgisizliğime verin, ben hiç Türkiye'de bikini bölgesine epilasyon yaptırmamıştım, o yüzden bilmiyorum. Bizde normal bikini var, sadece ön taraftaki kıllar alınıyor bir de kenardakiler. Derin bikinide o bölgede bulunan BÜTÜN kıllar alınıyor, arkadakiler alttakiler vs hepsi yani. Ben de hani öğrenmek istedim komple mi yapılıyor lazer, yoksa sadece önde mi?
alexandrite nasıl sizce. bi poliklinikle görüştüm makineleri bu ve çalışan herkes uzman. 7 seans için anlaştım ben sizce yeterlimi tüm vücut anlaştım. yani tüm bacak özel bölge koltuk altı dudak üstü ve göğüs ucu. tüm bunlara yedi seans 1.350 diye anlaştım. fiyat nasıl kararsızım ve yedi seansta bitermi sizce. yani yeterli olurmu... birde kahramanmaraş da önerebileceğiniz yerler varsa özelden mesaj atabilirmisiniz. birde seanslar süresince spor yapılmaz diye biliyorum bu nekadar doğru.ben spor kulübüne yazıldım seanslarımı erteleyeyimmi ozaman.teşekkür ederim
Ben de bir şeyi merak ediyorum, alex kesin çözüm değil mi? Yani bir kaç sene sonra ipl gibi çıkma riski yok?
Benim henüz 2 seans tamamlandı, kontrol seansı ile 3..Neredeyse &85 i bitti..Çıkmıyor da..
Daha 4 seansım var paketimden kalan..Sanırım yeterli olacak..
peki ince tüyler için hangi epilasyon türünü önerirsiniz
iğneli çok güzel ama zamanım pek yok
tüy rengine göre mi belirleniyor..bi de ten rengi...
ben buğday tenliyim
Lazerden sonra kaşıntı normal mi?
benim toptan 2200 tl tüm vücut ama tabi kol üstleri falan yok tüm vücut derken şöyle.. bacak genital kol bir kaç atış bazen gögüs ucu (zaten 1 tane kıl vardı salak gibi onu da istedim ) işte haha benim en kazık sanırım
şunu okuyunca çok mutlu olduuuum
gerçeken batıklar tamamen geçiyormuu yeteki kurtulim 20 seans yine giderim
bide batık izleri var bende onlarda geçermi acaba :26:
Batıklarınızdan kurtulursunuz ama 2 seans gidip neden geçmedi diye düşünmeyin biraz sabırlı olun gözle görülür azalma olması için bi 5 seans gerekir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Anladım çok teşekkür ederim.Genital bölge dendiği zaman genitalin 2 parmak çevresi ve popo arası yapılır bikini bölgesi dediğimiz bölge iç bacak ve genital arasıdır ve ayrı ücrete girer
ohh ohhh
çok teşekkür ediyoruuum sağolun
Anladım çok teşekkür ederim.
15 gün sonra kontrol yapılmasının pek gereği yok aslında işlem düzgün yapıldığı sürece kontrole gerek kalmıyo bizim hastalarımızda gerek duymayıp istemiyorlardı zaten bazen istisnalar olabiliyo işlem esnasında dayanamayıp harekrt ediyo işlem düzgün yapılamiyo ancak ozaman kontole yapılıyor bizim merkezimizde
Lazerden 3-4 gün sonra kese yapabilirsiniz bi sakıncası olmaz Kıllar 10-15 gün sonra kendiliğinden dökülür ama hızlandırmak isterseniz dökülme başladiığında kese yaparsanız daha çabuk dökülecektir
veee gelelim klasik meşhur soruyaa
ben yüzümede yaptırmak istiyorum ama hangi merkeze gösterdiysem çoğalabilir bitmez 4 sene gelen var vs dediler.. ama bu yaptıranlar ünlüler falan nasıl yaptırıyor merak ettimbi çözümü yokmu bunun :44:
Uzman kişi üst kıllar ince olduğu için etki göstermeyip tetikleyip çoğaltacağını düşünmüştür ve yerinde bi tespit uzmanınızı dinleyin derim
Bence normal
Dudak üstü 7 seansta bitmez diğer bölgelerde yapılan işleme yapan kişinin uzmanlığına göre degişir 1-2 seans daha yaptırın derim ben
çok teşekkür ederim ..ama sizce orası için baska bir işlem olur mu diode vs ?
dudak üstünü dokuz seans yapacaklar zaten. yapan kişiler uzman gibi. ilk seansa gelirken jiletleme yap başka yapma dedi. doktor hepsi tekk tek çizerek çalışıyorlarmış kıl kalınlığına göre farklı dalga boyları uyguluyorlarmış. kafama yattı fiyat nasıl sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?