Lazer Epilasyon lazer epilasyon sorularınız cevaplanır

Evde yapılan lazer epilasyonu sonuç verir mi sizc?
Birçok araştırma yaptım ama net bir sonuca varamadım.

Evde yapılan lazer epilasyonu sonuç verir mi sizc?
Birçok araştırma yaptım ama net bir sonuca varamadım.
Bizde onun cevabını bulmaya çalışıyoruz ama alıp kullananlar daha yeni olduğu için tam işe yarar yada yaramaz demiyo kimse.

selam arkadaslar, ben de sizin gibi bu lazer aleti icin tereddutte kalmistim 1-2 yil bekledim ve philips lumea aldim. 1 aydir kullaniyorum ve memnunum. blogumda seans sonrasi olan degisikliklerin fotograflarini paylasiyorum. blogum birbakmissinaradiginburada denediklerim sekmesi altindan takip edebilirsiniz. sorulariniz olursa yanitlarim

merhaba candela alexandrite pro cihazı bel bölgesinde işe yarar mı.çok kalın değil ama uzun siyah tüylerim var.bi seans girdim artrarsa diye korkuyorum devam etmeli miyim

Benimde bi sorum var cevaplarsaniz sevinirim lazer makinelerinde hangi markaları tercih etmeliyiz birde marasta onerebileceginiz yerler var mi ozeldende cevaplayabilirsiniz

benm birşey danışmam lazım bir lazer merkeziyle görüştüm bugün sözleşme imzaladım :/ ama o merkezle ilgili yorumları okuyunca sözleşmeyi iptal etmek istiyorum. iptal edeblir miyim ? yardımcı olursanız sevinirim. yarın ilk seans için randevu verdi. daha önce başka bir merkezde yaptırıyordum ama orası da çok pahalıydı :( çok moralim bozuldu şu an :( iptali mümkün mü sizce 50 tl de kapora aldılar benden

Merhaba. Merak ettiğim bişey var bu adet düzensizliği epilasyona sorun olur mu ?

Arkadaşlar her seans öncesi gitmeden jilet vuruyormusunuz yoksa sadece ilk seans öncesi mi vurdunuz ?

Her seans gitmeden önce jiletle alıyosun ama fazla uzun olmaması lazım gitmeden 2 gün önce al ki biraz uzasın

Merhaba soran oldu mu bilmiyorum ama ben yuzumdeki tuylerden sikayetciyim. Kulaklarimin ordan yanaklarima dogru hafif bir tuylenme var ve hic bir uygulama yapmamama ragmen sanki daha da koyulasti. Lazer duaunuyorum ama hangisi olmali ya da olmali mi ? Yardimci olirsaniz.sevinirim

Her seans gitmeden önce jiletle alıyosun ama fazla uzun olmaması lazım gitmeden 2 gün önce al ki biraz uzasın
Çok teşekkürler bir arkadaş her gittiği seansta jilet yaptıgını ama normalde yaplmaması gerektiğini bunu daha sonra öğrendiği için lazerin hiç bir işe yaramadıgını demişti kafam karışmıştı

Normal soğuk suyla yıkayıp bepanthene sürebilirsiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bir yerde bana bepanten yağlı olduğu için kıl kökünü besler denmişti (uzman kişi hemşire ve lazer yapıyor) kafam hep karıştı :KK64:

ben güzellik uzmanı estetisyenim 4 yıllık lazer epilasyon kullanıcısıyım lazerle ilgili tüm sorularınızı cevaplayabilir elimdenn geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
merhaba ben 9 mayısta lazere başladım, cihazın adı ultra sense 600 dio dediler, cihaz hakkında bilginiz varmı? birde beyaz tenli ve siyah tüylüyüm bazı yerler sert bazıları daha yumuşak. 6 seans alıcam faydası olurmu?
seans aralığı 1 ay sonra gel dediler (şuan yanlızca koluma yaptılar diğer yerler ağdalıydı) seans aralığının normali nedir?
birde cildin kuru nemlendir dedi ne kremi sürmeliyim, nemsiz kalsa sorun olurmu?
şimdiden teşekkür ederim.

Ben 6 seansdır gidiyorum daha yeni yeni dökülmeler oluyor. Adetine bağlı aydan aya adet oluyorsunuz sonuçta adetten bittikten sonraa lazere gitmeniz gerekiyor. Fakat ultra sense lazeri ilk defa duydum.

ben güzellik uzmanı estetisyenim 4 yıllık lazer epilasyon kullanıcısıyım lazerle ilgili tüm sorularınızı cevaplayabilir elimdenn geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
Merhaba bugün bi yerle görüştüm bitiş garantili üç bölge 900tl cihaz sorduğumda alexandrite olduğunu fakat utuleme sistemi olduğunu söylediler açıkçası ilk defa duydum bu konuda yardımcı olabilir misiniz bana

Back