• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon lazer epilasyon sorularınız cevaplanır

Merhaba boyle bir konuyu actiginiz icin tesekkur ederim.ben 3 gun once diod ile epilasyona basladim.ancak makinenin tam adini bilmiyorum.diod da en iyi makine hangisi ilk ücü diye siralarsak mesela?
Bugun 3.gunum kese yapacagim islemi yapan kisi oyle demisti.peki su saatten sonra keseyi kac gunde bir yapmak gerek?kese yaparken neye dikkat etmeliyiz?
Emla krem pahaliymis biraz onun yerine dondurucu sprey olur mu?

Soprano diod ütüleme sistemini öneririm.lazerden sonra ilk 3 gün kese,lif yapmayın 10.gününden sonra yapmaya başlarsanız kıllarınıZ daha hızlı dökülür kese yapmanın mantığı budur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

mrb.ben konyadayım 4 senedir alex lazer yaptırıorum sadece incelme oldu kıllarda bitmedi ve aynı sıklıkla devam ediyo yüz bölgesine gidiyorum dün gittim fiyatlarda artış olduğunu söylediler başka yerleri araştıryorum ben 30 tl ye yüz bıyık yaptırıodum şimdi 120 tl istediler bilmiyorum hem fayda görmedim hemde artk en önemlisi fiyat pahalı geldi napabilirim yardımcı olabilir misiniz

ben güzellik uzmanı estetisyenim 4 yıllık lazer epilasyon kullanıcısıyım lazerle ilgili tüm sorularınızı cevaplayabilir elimdenn geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

Hiçbir yorum okumadan direkt soru sormak istiyorum; göbekteki kıllar, genital bölge, koltuk altı, tüm bacak, kollar. zahmet olmazsa eğer hepsinin lazerle kaç seans sürdüğünü öğrenebilir miyim :26: ve yaklaşık fiyatlarını. şimdiden teşekkür ederimm..

ben güzellik uzmanı estetisyenim 4 yıllık lazer epilasyon kullanıcısıyım lazerle ilgili tüm sorularınızı cevaplayabilir elimdenn geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

Öncelikle merhaba :) koltuk altıve çene altımdakiler için 3 seansıma gidicem fakat taşınıyorum başka bir ile.cihazlarda farklılık bir sorun olur mu?

öncelikle bu kadar insana yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim :) Ben lise yıllarımda kist nedeniyle birden çok fazla tüylenmem oldu şimdi tüm hormonlarım normal olmasına rağmen yaklaşık 8 yıldır yüzüme lazere gidiyorum fakat değişen bir şey olmadı yaz sonu iğneli epilasyona başlamayı düşünüyorum fakat leke ve çukur kalır mı diye endişe ediyorum?
iğneli epilasyonla ilgili fikriniz nedir?
ayrıca genital bölge için en uygun cihaz alex midir (kıl köklerim kalın ve yoğun)?tüyler incelip azaldıktan sonra alexle devam mı yoksa diode mu ?
kol ve bacak için hangi cihazı önerirsiniz ve bacaktan gerçekten sonuç alınır mı?
şimdiden teşekkürler..

öncelikle bu kadar insana yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim :) Ben lise yıllarımda kist nedeniyle birden çok fazla tüylenmem oldu şimdi tüm hormonlarım normal olmasına rağmen yaklaşık 8 yıldır yüzüme lazere gidiyorum fakat değişen bir şey olmadı yaz sonu iğneli epilasyona başlamayı düşünüyorum fakat leke ve çukur kalır mı diye endişe ediyorum?
iğneli epilasyonla ilgili fikriniz nedir?
ayrıca genital bölge için en uygun cihaz alex midir (kıl köklerim kalın ve yoğun)?tüyler incelip azaldıktan sonra alexle devam mı yoksa diode mu ?
kol ve bacak için hangi cihazı önerirsiniz ve bacaktan gerçekten sonuç alınır mı?
şimdiden teşekkürler..

Tşk ederim.yüz bölgesi için,çok kalın diilse kesinlikle iğneli epilasyon daha akıllıca olur.yaptıracağınız merkezi iyi araştırın bu işi iyi yapan biri olursa o tür sorunlar yaşamazsınız.genitale alexle başlayın ortalama 6-7 seans alex yapıldıktan sonra son 2-3 seans diod lazere girmenizi tavsiye ederim.kol bacak icinde maalesef kıl yapısını,ten rengini görmediğim için yanlış bilgi vermek istemem..

Öncelikle merhaba :) koltuk altıve çene altımdakiler için 3 seansıma gidicem fakat taşınıyorum başka bir ile.cihazlarda farklılık bir sorun olur mu?

Tabiki.hangi cihaz kullanıldı size?

Hiçbir yorum okumadan direkt soru sormak istiyorum; göbekteki kıllar, genital bölge, koltuk altı, tüm bacak, kollar. zahmet olmazsa eğer hepsinin lazerle kaç seans sürdüğünü öğrenebilir miyim :26: ve yaklaşık fiyatlarını. şimdiden teşekkür ederimm..

7-10 seans arasında kişinin ten rengine kıl yapısına hormonlarına bağlı olarak değişiyor

ben 1 sene alex te yüze gittim nerdeyse bir sene olucak diodla giriyorum yine yüze incelme oldu ama mesela 1 2 ay gitmiyim lazere uzuyolar ve çok çirkin bir görüntü oluyo bıktım resmen ya :( ne bitiyo ne işe yarıyo inceltti kaldı öyle sizce iğneliye gitsem işe yarar mı..

Aynen iğneli epilasyinda daha hızlı sonuç alırsınız

Kesinlikle yayılır

Bana verdiğiniz cevap için çok teşekkür ederim öncelikle birde bu yoruma verdiğiniz cevap için soru sormak istedim ben göbeğimdeki tüyleri ağda ve makineyle aldım ama yayılmadı azaldı tabi biraz daha sert çıktı ama bacaktaki gibi değil yalnız bende pütürler var batık gibi ama batık da değil bunun için bir tavsiyeniz var mı ? Ve göbeğe lazer yapmak için jilet vurmamız gerekli mi sadece göbek kaç seansta biter ?

Tabiki.hangi cihaz kullanıldı size?

Hiç bilmiyorum ama memnun kaldım 2 seans olmasına rağmen.önemliyse sorucaktım demekki önemliymiş.teşekkür ederim cevabınız için :)

Bana verdiğiniz cevap için çok teşekkür ederim öncelikle birde bu yoruma verdiğiniz cevap için soru sormak istedim ben göbeğimdeki tüyleri ağda ve makineyle aldım ama yayılmadı azaldı tabi biraz daha sert çıktı ama bacaktaki gibi değil yalnız bende pütürler var batık gibi ama batık da değil bunun için bir tavsiyeniz var mı ? Ve göbeğe lazer yapmak için jilet vurmamız gerekli mi sadece göbek kaç seansta biter ?

Walla şuan ne olduğunu kestiremedim batık olsa lazer tavsiye edicem ama diil diyosunuz

Merhaba. ..
Gebelikte lazer epilasyonun bir zararı olur mu?

Back