• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon lazer epilasyon sorularınız cevaplanır

merhaba kızlar aklıma takılan bir soruyu size sormak istiyorum.bacaklarımda çok fazla batık vardı ve bunun için lazer epilasyona başladım.ilk seansıma yaklaşık 15 gün önce gittim.sorum ise şu benim batıklarım çok derinde olduğundan sıkmakla çıkartamıyordum eskiden ama lazerden 10 gün sonra dayanamayıp tekrar sıktım ama bu sefer çok kolay bir şekilde çıktı bende 30-40 batığımı bu şekilde çıkarttım.ama daha sonra bloglarda okuduğum lazerden sonra tüylerinizi kökünden almayın cümlesi geldi acaba yanlış bir şey mi yaptım?bunu yapmam seans sayısını uzatır mı? :14:

Hic bisey olmaz canim lazer yaptigin icin zaten koku yanmistir eger bi kac gun sonra yaptiysan bisey olmaz. O dedikleri lazerden sonra tuyler dokuluyo ve bi sure sonra tekrar uzuyanlar oluyo onlari agdayla alirsan seansin sayisi uzar.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Merhaba kızlar :3: 2 sorum var:
1.si bu hormon değişimlerinde (hamilelik) lazerden sonra tekrar çıkma olasılığı var diyorsunuz.Peki iğneli epilasyon için de aynısı geçerli mi? Yoksa iğneli kesin çözüm mü?
2.si kola epilasyon düşünüyorum. Lazer (alexandre değil) de varmış iğneli epilasyon da. Acaba hangisinde daha çabuk sonuç alırım? Biri iğnelide 3. seansta 20dklık işlem yaptığını yazmıştı ki ilk seansı 2 saat sürmüş.
Bir de kol bölgesine lazer için biriyle konuştum. 8 seanslık paket var dedi.Yani 8 seans sürüyor ve sonra iğneliyle azaltmalar ki bu yaklaşık 1 yıl sürer gibi..

Merhaba kızlar :3: 2 sorum var:
1.si bu hormon değişimlerinde (hamilelik) lazerden sonra tekrar çıkma olasılığı var diyorsunuz.Peki iğneli epilasyon için de aynısı geçerli mi? Yoksa iğneli kesin çözüm mü?
2.si kola epilasyon düşünüyorum. Lazer (alexandre değil) de varmış iğneli epilasyon da. Acaba hangisinde daha çabuk sonuç alırım? Biri iğnelide 3. seansta 20dklık işlem yaptığını yazmıştı ki ilk seansı 2 saat sürmüş.
Bir de kol bölgesine lazer için biriyle konuştum. 8 seanslık paket var dedi.Yani 8 seans sürüyor ve sonra iğneliyle azaltmalar ki bu yaklaşık 1 yıl sürer gibi..

Benim lazercim hamileydi ve onun butun vucuduna lazer yapildi. Tuylerin geri geldimi dedigimde hayir dedi hic bisey olmadi dedi kisiden kisiyede degisir ama cogunlukla gelirse bile ince tuy gelir dedi. Ve hakliydi hamilelik sirasinda dikkat ettim hic bir tuyu yoktu zaten hamileyken lazer yapmak yasak yani lazer yaptigini dusunmuyorum kendisine :)

LightSheer DUET diode lazersistemi askinaaaa❤️❤️❤️❤️ harika bir lazer makinasi acitmadan 1.seans olmasina ragmen olagan ustu bi farklilik gordum bundan once 2 kere lightsheer diode yaptirdim ucu kucuk oldugu icin acidan oluyordum ve daha uzun suruyordu 3 saat ve cok az faydasini gordum, simdi butun vucudumu 1,5 saatte bitiyo cunku daha buyuk ucu🙆 kizlarrr bulursaniz bu makineyle calisan hemen yaptirin :) :) 👏👏👏👏

Merhaba ben utuleme sistemi shr marka lazere gidiyorum 2.seansima gittim dun bu marka nasıl bir bilginiz varmi cevaplarsaniz çok sevinirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tam olarak hatırlayamadım ama yanlış diilsem hem ipl hemde diod özelliğine sahip bi cihaz diye hatırlıyorum ama...

iyi günler benım arkadasım erkek göğüs sırt ve omuzuna yaptırmak istiyor fakat omuzdaki tüyleri biraz ince yaptırırsa daha fazla cıkarmı? dıger bolgeleri sert ve acık tenlı bırı ıleride cıkma ihtimali varmı benım bıldıgım erkekler daha sanslııyms bu konuda ? gidiceği yerde cok lüks bi yer her çeşit cıhaz var. tsk

İnce olan yerlerine hiç girmesin bence daha sonra sıkıntı olur.evet dediğiniz gibi erkekler bu konuda daha şanslı kıl kökleri bayanlara göre daha güçlü olduğundan daha iyi ve daha çabuk sonuç alınıyor

Tam olarak hatırlayamadım ama yanlış diilsem hem ipl hemde diod özelliğine sahip bi cihaz diye hatırlıyorum ama...

İpl iyi ama parana yazik daha fazla seans gitmen lazim ve geri gelme ihtimali cok buyuk, gercek lazer yaptirirsan hem cabuk biter hem geri gelmez :)

kollarıma diode lazer yaptırıyorum. tüyler biraz ince oldugu için kalınlasması için jilet yapın dediler. ama şimdi de sert çıkıyorlar. dökülme de çok olmadıgı için geri kalanlar beni rahatsız etmeye başladı.3 seansı bitirdik. acaba nasıl almam gerekir? keşke kola hiç başlamasa mıydım :(

Merhaba boyle bir konuyu actiginiz icin tesekkur ederim.ben 3 gun once diod ile epilasyona basladim.ancak makinenin tam adini bilmiyorum.diod da en iyi makine hangisi ilk ücü diye siralarsak mesela?
Bugun 3.gunum kese yapacagim islemi yapan kisi oyle demisti.peki su saatten sonra keseyi kac gunde bir yapmak gerek?kese yaparken neye dikkat etmeliyiz?
Emla krem pahaliymis biraz onun yerine dondurucu sprey olur mu?

kollarıma diode lazer yaptırıyorum. tüyler biraz ince oldugu için kalınlasması için jilet yapın dediler. ama şimdi de sert çıkıyorlar. dökülme de çok olmadıgı için geri kalanlar beni rahatsız etmeye başladı.3 seansı bitirdik. acaba nasıl almam gerekir? keşke kola hiç başlamasa mıydım :(

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1404210251.867578.jpg bu sol
Kolum
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1404210281.726224.jpg buda sag :) sol kolumda gordugun kalin tuyler dokulmedi tekrar cikti ama kalinlasmadi bende hep boyleydi sag kolumda hep dokuldu ve ince ince cikmaya basladi. Hemen faydasini gormezsin zaten rahat 6 seans gitmelisin. Lazere gitmeden kac gun once jiletliyorsun?

Benim lazercim hamileydi ve onun butun vucuduna lazer yapildi. Tuylerin geri geldimi dedigimde hayir dedi hic bisey olmadi dedi kisiden kisiyede degisir ama cogunlukla gelirse bile ince tuy gelir dedi. Ve hakliydi hamilelik sirasinda dikkat ettim hic bir tuyu yoktu zaten hamileyken lazer yapmak yasak yani lazer yaptigini dusunmuyorum kendisine :)

Çok teşekkür ederim :21: Yani bir daha eski haline dönmesinden iyidir tek tük. O da olmayadabilir de :52: :D
Peki 2. soruma ne diyorsunuz. İğneli mi daha kısa sürer sizce?

Çok teşekkür ederim :21: Yani bir daha eski haline dönmesinden iyidir tek tük. O da olmayadabilir de :52: :D
Peki 2. soruma ne diyorsunuz. İğneli mi daha kısa sürer sizce?

Ya zaten biraz gelirse 1 seans daha gidersin olur biter :))

ben güzellik uzmanı estetisyenim 4 yıllık lazer epilasyon kullanıcısıyım lazerle ilgili tüm sorularınızı cevaplayabilir elimdenn geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

ben 1 sene alex te yüze gittim nerdeyse bir sene olucak diodla giriyorum yine yüze incelme oldu ama mesela 1 2 ay gitmiyim lazere uzuyolar ve çok çirkin bir görüntü oluyo bıktım resmen ya :( ne bitiyo ne işe yarıyo inceltti kaldı öyle sizce iğneliye gitsem işe yarar mı..

Makinanin 3 basligi var bana shr olan kismini uyguluyorlar diyer bir basliktada ipl yazisini okudum diğer basliklar ne diyo sordugumda daha onlari kullanmiyoruz bu makinin cok ozelligi var onlarda cilt bakimi icin felan dedi ben su anda kampanyali fiyattan gidiyorum ve 2seansi uygulayali 10gun oldu ama tuyler sadece elimle cektigimde geliyor kendiliginden dokulmuyor acaba kandirildim mi :(

Lazer konu dışında ama tüy almak ilgili bi şeyi merak ediyorum göbekteki tüyleri ağda makinesiyle almak herhang bir sorun yaratır mı?

Eki Görüntüle 1174157 bu sol
Kolum
Eki Görüntüle 1174158 buda sag :) sol kolumda gordugun kalin tuyler dokulmedi tekrar cikti ama kalinlasmadi bende hep boyleydi sag kolumda hep dokuldu ve ince ince cikmaya basladi. Hemen faydasini gormezsin zaten rahat 6 seans gitmelisin. Lazere gitmeden kac gun once jiletliyorsun?

1 gun onceden jiletliyorum. Ama aralarda cikinca da yapin dediler. Ben istemiyorum. Bu sefer yapmayinca da kotu bi goruntu oluyo dokulme az oldugu icin.

1 gun onceden jiletliyorum. Ama aralarda cikinca da yapin dediler. Ben istemiyorum. Bu sefer yapmayinca da kotu bi goruntu oluyo dokulme az oldugu icin.

Gidecegin gun yap daha etkili jiletleyince mubarek 1 gecede uzuyo uyuz oluyorum

Gidecegin gun yap daha etkili jiletleyince mubarek 1 gecede uzuyo uyuz oluyorum

Back