- Konu Sahibi wincase123
-
merhaba kızlar aklıma takılan bir soruyu size sormak istiyorum.bacaklarımda çok fazla batık vardı ve bunun için lazer epilasyona başladım.ilk seansıma yaklaşık 15 gün önce gittim.sorum ise şu benim batıklarım çok derinde olduğundan sıkmakla çıkartamıyordum eskiden ama lazerden 10 gün sonra dayanamayıp tekrar sıktım ama bu sefer çok kolay bir şekilde çıktı bende 30-40 batığımı bu şekilde çıkarttım.ama daha sonra bloglarda okuduğum lazerden sonra tüylerinizi kökünden almayın cümlesi geldi acaba yanlış bir şey mi yaptım?bunu yapmam seans sayısını uzatır mı?
Merhaba kızlar2 sorum var:
1.si bu hormon değişimlerinde (hamilelik) lazerden sonra tekrar çıkma olasılığı var diyorsunuz.Peki iğneli epilasyon için de aynısı geçerli mi? Yoksa iğneli kesin çözüm mü?
2.si kola epilasyon düşünüyorum. Lazer (alexandre değil) de varmış iğneli epilasyon da. Acaba hangisinde daha çabuk sonuç alırım? Biri iğnelide 3. seansta 20dklık işlem yaptığını yazmıştı ki ilk seansı 2 saat sürmüş.
Bir de kol bölgesine lazer için biriyle konuştum. 8 seanslık paket var dedi.Yani 8 seans sürüyor ve sonra iğneliyle azaltmalar ki bu yaklaşık 1 yıl sürer gibi..
LightSheer DUET diode lazersistemi askinaaaa❤️❤️❤️❤️ harika bir lazer makinasi acitmadan 1.seans olmasina ragmen olagan ustu bi farklilik gordum bundan once 2 kere lightsheer diode yaptirdim ucu kucuk oldugu icin acidan oluyordum ve daha uzun suruyordu 3 saat ve cok az faydasini gordum, simdi butun vucudumu 1,5 saatte bitiyo cunku daha buyuk ucu🙆 kizlarrr bulursaniz bu makineyle calisan hemen yaptirin :) :) 👏👏👏👏
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Merhaba ben utuleme sistemi shr marka lazere gidiyorum 2.seansima gittim dun bu marka nasıl bir bilginiz varmi cevaplarsaniz çok sevinirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
iyi günler benım arkadasım erkek göğüs sırt ve omuzuna yaptırmak istiyor fakat omuzdaki tüyleri biraz ince yaptırırsa daha fazla cıkarmı? dıger bolgeleri sert ve acık tenlı bırı ıleride cıkma ihtimali varmı benım bıldıgım erkekler daha sanslııyms bu konuda ? gidiceği yerde cok lüks bi yer her çeşit cıhaz var. tsk
Tam olarak hatırlayamadım ama yanlış diilsem hem ipl hemde diod özelliğine sahip bi cihaz diye hatırlıyorum ama...
kollarıma diode lazer yaptırıyorum. tüyler biraz ince oldugu için kalınlasması için jilet yapın dediler. ama şimdi de sert çıkıyorlar. dökülme de çok olmadıgı için geri kalanlar beni rahatsız etmeye başladı.3 seansı bitirdik. acaba nasıl almam gerekir? keşke kola hiç başlamasa mıydım
Benim lazercim hamileydi ve onun butun vucuduna lazer yapildi. Tuylerin geri geldimi dedigimde hayir dedi hic bisey olmadi dedi kisiden kisiyede degisir ama cogunlukla gelirse bile ince tuy gelir dedi. Ve hakliydi hamilelik sirasinda dikkat ettim hic bir tuyu yoktu zaten hamileyken lazer yapmak yasak yani lazer yaptigini dusunmuyorum kendisine :)
Çok teşekkür ederimYani bir daha eski haline dönmesinden iyidir tek tük. O da olmayadabilir de
Peki 2. soruma ne diyorsunuz. İğneli mi daha kısa sürer sizce?
ben güzellik uzmanı estetisyenim 4 yıllık lazer epilasyon kullanıcısıyım lazerle ilgili tüm sorularınızı cevaplayabilir elimdenn geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
Teşekkürler kuboo :)
Tam olarak hatırlayamadım ama yanlış diilsem hem ipl hemde diod özelliğine sahip bi cihaz diye hatırlıyorum ama...
Eki Görüntüle 1174157 bu sol
Kolum
Eki Görüntüle 1174158 buda sag :) sol kolumda gordugun kalin tuyler dokulmedi tekrar cikti ama kalinlasmadi bende hep boyleydi sag kolumda hep dokuldu ve ince ince cikmaya basladi. Hemen faydasini gormezsin zaten rahat 6 seans gitmelisin. Lazere gitmeden kac gun once jiletliyorsun?
1 gun onceden jiletliyorum. Ama aralarda cikinca da yapin dediler. Ben istemiyorum. Bu sefer yapmayinca da kotu bi goruntu oluyo dokulme az oldugu icin.
1 gun onceden jiletliyorum. Ama aralarda cikinca da yapin dediler. Ben istemiyorum. Bu sefer yapmayinca da kotu bi goruntu oluyo dokulme az oldugu icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?