Lazer Epilasyon lazer epilasyon sorularınız cevaplanır

Benim damar tıkanıklığı rahatsızlığım var ama bu lazer yaptırmama engel midir acaba?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim damar tıkanıklığı rahatsızlığım var ama bu lazer yaptırmama engel midir acaba?

Benim de bacağımda damar tıkanıklığı var ama her bölgeme lazer yaptırdım canım , bir sakıncası yok diye biliyorum.

Dvt mi acaba canım sendeki sorun da?

Evet canım kan pıhtılaşması da car hamilelikte iğne oluyorum ama lazerin bir zararı ı görmedim gene de sen doktora Danış.. Ben danışmamıştım hiç de aklıma gelmedi..

Daha onceki islem yapilan cihazla sonraki yapilan cihaz farkli olabilir size hangi makinayla islem yapilacagini mutlaka sorun alex yada diod oneririm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İlk gittigim superdi. Ama digerleri ise yaramadi pek

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Bi zararı olmaz

Hayır kan pıhtılaşmasına bağlı bacagımda damar tıkanıklığı var ama dolaşım hızlansın diye varis çorabı da kullanıyorum

Merhaba. Ben de diod kullanacak olan bir klinikle konuştum, tüm bacak, genital ve koltukaltına 1500tl dediler. Normal midir fiyatı yoksa güvenmemeli miyim

Merhaba. Ben de diod kullanacak olan bir klinikle konuştum, tüm bacak, genital ve koltukaltına 1500tl dediler. Normal midir fiyatı yoksa güvenmemeli miyim

Toplam fiyatımı seans fiyatımı?

Merhaba ben utuleme sistemi shr marka lazere gidiyorum 2.seansima gittim dun bu marka nasıl bir bilginiz varmi cevaplarsaniz çok sevinirim

ben güzellik uzmanı estetisyenim 4 yıllık lazer epilasyon kullanıcısıyım lazerle ilgili tüm sorularınızı cevaplayabilir elimdenn geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

Merhaba benim problemim vücudumdaki genel olarak aşırı tüylenme. Herhangi bir hormon bozukluğum yok. Tüm karın bölgeme lazer yaptırmayı düşünüyorum. daha önce bir konumda karın bölgemin fotosunu paylaşmıştım profilimden bakabilirsiniz. Bu bölgeye lazer yaptırsam olumlu sonuç alır mıyım? ve hangi makinanın kullanılması gerek?
ayrıca yüz bölgesindeki tüyler için hangi makinayı öneriyorsunuz? tüylerim ince fakat görülebilir derecede siyah

merhaba kızlar aklıma takılan bir soruyu size sormak istiyorum.bacaklarımda çok fazla batık vardı ve bunun için lazer epilasyona başladım.ilk seansıma yaklaşık 15 gün önce gittim.sorum ise şu benim batıklarım çok derinde olduğundan sıkmakla çıkartamıyordum eskiden ama lazerden 10 gün sonra dayanamayıp tekrar sıktım ama bu sefer çok kolay bir şekilde çıktı bende 30-40 batığımı bu şekilde çıkarttım.ama daha sonra bloglarda okuduğum lazerden sonra tüylerinizi kökünden almayın cümlesi geldi acaba yanlış bir şey mi yaptım?bunu yapmam seans sayısını uzatır mı?

Mrb bir sorum olucak bende lazer epilasyon dusunuyorum nerde yaptirsam daha guvenilir bir cok sey duyuyorum hastane mi yoksa guzellik merkezimi . Birde dogum yaptiktan sonra hormonlarla alakali tekrar cikma ihtimali soz konusu mu?

iyi günler benım arkadasım erkek göğüs sırt ve omuzuna yaptırmak istiyor fakat omuzdaki tüyleri biraz ince yaptırırsa daha fazla cıkarmı? dıger bolgeleri sert ve acık tenlı bırı ıleride cıkma ihtimali varmı benım bıldıgım erkekler daha sanslııyms bu konuda ? gidiceği yerde cok lüks bi yer her çeşit cıhaz var. tsk

Son düzenleme:
yaklaşık 1 sene önce kotukaltıma lazere başladım ve 6 seans yaptırdım (kontrol seanslarıyla 10 olmuştur). En son 6. Seansımı 3 ay önce yaptırdım. Ama tüylerin tamamı gitmedi. Tabiki eskisine göre çok çok iyi. Son 3 seanstır tüylerde azalma görmediğimden bıraktım. Kalan tüyler ince ve açık renkli. Acaba kalanları sir ağda ile alsam çoğalma olurmu?

Merhabalar. Ben cok duydum da. Lazer epilasyondan sonra ciltte lekeler yaralar oluyormus bunun sebebi nedir aceba?

Bir de temizlenen bolge bir sure sonra eski haline geliyormus. tekrar mi yaptirmak gerekiyor? Tesekkurler

LightSheer DUET diode lazersistemi askinaaaa❤️❤️❤️❤️ harika bir lazer makinasi acitmadan 1.seans olmasina ragmen olagan ustu bi farklilik gordum bundan once 2 kere lightsheer diode yaptirdim ucu kucuk oldugu icin acidan oluyordum ve daha uzun suruyordu 3 saat ve cok az faydasini gordum, simdi butun vucudumu 1,5 saatte bitiyo cunku daha buyuk ucu🙆 kizlarrr bulursaniz bu makineyle calisan hemen yaptirin :) :) 👏👏👏👏

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…