- 23 Mayıs 2014
- 26
- 4
- 26
- Konu Sahibi wincase123
-
Benim damar tıkanıklığı rahatsızlığım var ama bu lazer yaptırmama engel midir acaba?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dvt mi acaba canım sendeki sorun da?
Daha onceki islem yapilan cihazla sonraki yapilan cihaz farkli olabilir size hangi makinayla islem yapilacagini mutlaka sorun alex yada diod oneririm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ya canim bi sorum olacakti ben 2 hadfa sonra icin randevu alacam lazer icin. 2 seans gittim. 1icinde baya bi fark vardi cogu gitmisti. Sonra baska bi yere gittim 2 x. Fark goremedim cok? Ama yine ilk gittigim yere gidecem simdide :) bu nedeen olabilir sence ? Ve yuzumdeki killar yani sakal gibiii. Bunu jiletle veya herhangi birseyle aldigimda. 2 gun sonra felan yuzum
Sivilce doluymus gibi oluyo?? Nedenn oluyor bu ?
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Benim damar tıkanıklığı rahatsızlığım var ama bu lazer yaptırmama engel midir acaba?
Bi zararı olmaz
Merhaba. Ben de diod kullanacak olan bir klinikle konuştum, tüm bacak, genital ve koltukaltına 1500tl dediler. Normal midir fiyatı yoksa güvenmemeli miyim
ben güzellik uzmanı estetisyenim 4 yıllık lazer epilasyon kullanıcısıyım lazerle ilgili tüm sorularınızı cevaplayabilir elimdenn geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
Toplam fiyatımı seans fiyatımı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?