• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer epilasyon sonucu oluşan lekeler

selamm kızlaar 3 seans lazere gittim, en sonunda bacaklarımın üst kısmında nokta nokta izler var sanki böcek ısırmış gibi şimdi ara verdim sizce lazerden midir başka bir şeyden midir nasıl anlıycaaam?? :(

eğer tüy yapınız kalınsa ve batıklarınız varsa eee birazda yüksek çalışıldıysa cilt buna tepki vermiş olabilir.lekeler kırmızımı kahverengimi

benim de bacaklarımın 4-5 yerinde güneş lekesi gibi kahverengi benekler kaldı maalesef =( nasıl geçecek hiçbir fikrim yok =(

Arkadaşlar benek benek oldum yaa :KK43:( 2 seans gttm 3 e gtmeye korkuyorum kadın gececek diyo ama bilmiorum bu tarz sorun yaşayan yokmu :KK43:
merhaba bayagı önceden yazmışınız ama şimdi ihtiyacım oldu benm acaba geçti mi lekeleriniz

Bende bugün diode yaptırdm kollarıma daha önce bu tarz sorunla karşılaşmamıştım .Şu anda kolumun bazı yerlerinde sanki böcek ısırmış gibi kırmızı kırmızı lekeler oldu. Endişelenmeye başladım.

bende tüm vücut gittim lazere ama bende hiç öyle yanıklar, bilmem izler falan olmadı. izmirde yaşıyorum ben. bayaa araştırdım ama çok araştırdım ve estrella estetiğe gittim bir sene boyunca. ve sonuçtan yana mutluyum. çok şükür yani.
Bende de başlarda olmadı yüzüme yaptırdım sonra güneşten olsa gerek 1.5 ay sonra kahverengi lekeler oluştu geçirebilen varsa akıl versin lütfen

geçmiş olsun. bildiğim kadarıyla geçici oluyor lekeler ama yine de bi bilene baktırın

Benimde bacağımın bazı kısımlarında kırmızımsı lekeler var isilik gibi, kasık bölgemde de kahveremgimsi morumsu lekeler mevcut. Lazer yapan kişi silverdin sürmemi söyledi ancak korkuyorum iz kalır diye:( Bu tarz sorun yaşayıp farklı krem kullanan var mı acaba?

Merhaba, benim de manisa gynestetica da lazer epilasyon sonrası bacaklarımda 2. derece yanık oluştu. Sonra yuvarlak beyaz lekeler kaldı. 7 aydır lekelerin çok azı geçti. Üniversitedeki dermatoloji hocalarına sordum, ben de doktorum ve yayınlanan makaleleri de okudum. Öncellikle bu yanıkların oluşmaması için doktorun işlem öncesi ve sonrasında yakın takibi gerekli olduğundan, hastane koşullarında yaptırın bu işlemi.
Lazer epilasyon işlemi sonrasında 2 tip leke oluşur, hiperpigmente (koyu) ve hipopigmente (açık) lekeler. Hiperpigmente lekelerin çoğu zamanla geçer. Ancak hipopigmente lekeler ya kalıcıdır, ya da çok uzun zamanda normal cilt renginize yakın bir tona döner. Eğer lazer işlemi sonrası kabuklanma olduysa, estetisyenin geçer bu demesine inanmayıp mutlaka bir dermatoloji uzmanına görünün. Erken dönemde özellikle kabuklar soyulana kadar ki dönemde tedavi çok önemli. Sonrasında ise nemlendirmek ve güneş kremi kullanıp beklemek dışında yapılabilecek pek bişey olmuyor ne yazık ki. Umarım benimkiler de geçer :KK43:

Merhaba, benim de manisa gynestetica da lazer epilasyon sonrası bacaklarımda 2. derece yanık oluştu. Sonra yuvarlak beyaz lekeler kaldı. 7 aydır lekelerin çok azı geçti. Üniversitedeki dermatoloji hocalarına sordum, ben de doktorum ve yayınlanan makaleleri de okudum. Öncellikle bu yanıkların oluşmaması için doktorun işlem öncesi ve sonrasında yakın takibi gerekli olduğundan, hastane koşullarında yaptırın bu işlemi.
Lazer epilasyon işlemi sonrasında 2 tip leke oluşur, hiperpigmente (koyu) ve hipopigmente (açık) lekeler. Hiperpigmente lekelerin çoğu zamanla geçer. Ancak hipopigmente lekeler ya kalıcıdır, ya da çok uzun zamanda normal cilt renginize yakın bir tona döner. Eğer lazer işlemi sonrası kabuklanma olduysa, estetisyenin geçer bu demesine inanmayıp mutlaka bir dermatoloji uzmanına görünün. Erken dönemde özellikle kabuklar soyulana kadar ki dönemde tedavi çok önemli. Sonrasında ise nemlendirmek ve güneş kremi kullanıp beklemek dışında yapılabilecek pek bişey olmuyor ne yazık ki. Umarım benimkiler de geçer :KK43:
Çok üzüldüm geçmiş olsun uygun olsun diye uzman olmayan kişilere bu işlemi yaptıranlar var ben gittiğim yerden çok memnunum işinin ehli herkes güneş kremi kullanıyorum hergün hiçbir sorunum yok şükürler olsun prp tavsiye ediliyo bu lekeler geçmezse sizde düşünürseniz aklınızda blunsun

Baya zaman olmuş ama lekeler geçti mi bende aynı durumdayım psikolojim slt üst

Back