• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer epilasyon sonucu oluşan lekeler

babel21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
20
1
86
İstanbul
Arkadaşlar benek benek oldum yaa :(( 2 seans gttm 3 e gtmeye korkuyorum kadın gececek diyo ama bilmiorum bu tarz sorun yaşayan yokmu :(

bende tüm vücut lazere gidiyorum fakat sadece sag bacagımda lazer sonrası yanık gibi lekeler olustu lazerden sonra oldu ama yapan kişi lazerdediil dedi 3 hafta oldu hala tam düzelmedi bacagım iyileşince lazere tekrar gidicem eger gene olursa lazerden olmazsa cildiyeye gitmeyi düşünüyorum

valla bn gectgmz cumartesi 3.seansa gttm tekrar sordm kadn tekrar gecicek diyoo başka da bişi demiyo istersen bırak lazeri gt solarıumagr dio bak nasl geiciyo ama daha sonra lazere devam edemeyz dio. Önceki haftada cildiyeye gttm o da bişi demedi olabilio bole şeyler dedi okadar

doktor hanım size bir sorum olacaktı. bu lazer sonrası benim favori bölgelerimin bir tanesinde kahverengi nokta nokta lekeler oluştu. biraz sert yalnız lekeler. diğer konularda da bazı arkadaşlar bu lekeler için kullandıkları kremleri yazmışlardı şimdi bulamıyorum o konuları. siz de evet en etkilileri o kremler felan yazmıştınız.esmer bir tenim var bu arada.bu lekeler için hangi kremleri kullanayım sizce yardımcı olursanız sevinirim.:(

bende lazer sonrası yanıga benzeyen kahverengı leke olustu, incecik kabuğa da benziyor. lazerden ıtıbaren 3 gün, gunde uc kez advantan krem onerdı lazercim. on gün kadar oldu, leke azaldı ama gecmedı tamamen, umarım zamanla tamamen kaybolur. 3 gunden fazla kullanılması onerılmıyor bu kremın, içinde kortızon varmıs cunku. ben de artık sadece gunes kremı kullanıyorum, herhangı bır sey sürmuyorum. bende beyaz leke falan olusmadı. cildiyeye gidin veya eczaneye danışın derim.

Bu arada herkes kahverengı lekeden bahsetmış zaten, beyaz lekeyi nereden cıkardıysam:) bence solaryum yapılmamalı bu esnada, daha kötu yapabılır o yanık kısmı. Benım sonrakı seans 1 ay sonra falan. Bakalım o zamana kadar izler gececek mı ve o yanan kısma lazer yapılacak mı...

25 gunun sonunda kolumdaki yanık izi gecti çok şukur, bır sey surmedım gunes kremı dışında. paylaşayım dedim.

kızlar çok geçmiş olsun yaa :71: inşallah bir an önce geçer lekeler...
bu arada lazer makineniz nedir? Ipl lazer bi de alexandriteler var benim bildiğim, iz bırakan hangisi söylerseniz yaptırmayalım biz o cihazlarla :34:

kızlar çok geçmiş olsun yaa :71: inşallah bir an önce geçer lekeler...
bu arada lazer makineniz nedir? Ipl lazer bi de alexandriteler var benim bildiğim, iz bırakan hangisi söylerseniz yaptırmayalım biz o cihazlarla :34:

Ben bronzken koluma aleksandrate ıle yaptırmıstım lazer, bronzluktan dolayı bıraz yanık oluşmustu, aynı anda dıger yerlerıme de lazer yaptırmıstım, oralar bronz olmadıgından yanık olmamıştı, 25 gun sonunda yanık izi gecti, guneş kremı dısında bır sey surmedım, bırkaç gun once 2. seansımı yaptırdım, kolumdakı bronzluk gectıgı ıcın yanık izi yok şu an.

anladım cnm teşekkürler :34: tekrar geçmiş olsun bu arada sana...
yalnız yaptırdığın yerde çok büyük hata var seni kesinlikle uyarmaları gerekirdi :20: bronz tene yapılmaz diye... hatta bronzluğun iyice geçmiş olması gerekiyor
2 ay fln geçtikten sonra ancak yapılıyor diye biliyorum... :44:

güzelleşmek için lazere gidiyorsun sonra da leke çıkıyor karşına biz bayanların işi biraz zor. Ben yaptrmadım ama geçeceğini düşünüyorum lekelerin. Bi de solaryuma gitmek kısa süreli çözüm olmakla beraber , sorunu kalıcı hale getirebilir. Lekenin görünürlüğü azalır fakat solaryum etkisi geçtgnde leke tekrar ortaya çıkar. Lazere gidenlerin güneşten uzak durmaları gerekir ki leke olmasın.

Son düzenleme:
anladım cnm teşekkürler :34: tekrar geçmiş olsun bu arada sana...
yalnız yaptırdığın yerde çok büyük hata var seni kesinlikle uyarmaları gerekirdi :20: bronz tene yapılmaz diye... hatta bronzluğun iyice geçmiş olması gerekiyor
2 ay fln geçtikten sonra ancak yapılıyor diye biliyorum... :44:

cnm yazın yaptırdım zaten, hemsire pek yapmak ıstememıstı ama ben tüm vücut paket fiyata oldugum ıcın, hepsı aradan cıksın istedım, gunesten korurum dedim, lazer sonrası kolumda sıcaklama hıssı oluşmuştu, yanık olustu sonra da bır yerınde, bu sefer yaptırdıgımda oyle bı sıcaklama hıssı oluşmadı, o yuzden yanık da yok, ınş. olmaz da...

ben neredeyse davalık duruma geldim. lekeden ziyade kabuk kabuk yaralanmalar başladı , cildimin hassas olmasından dolayı oldugunu, maximum 2 haftada gececegini soylediler fakat sulu yara halini almaya basladı. ciddi ciddi tıbbi tedavi gordum. gozunu seveyim agdanın:19:

kızlar bir arkadaşım yanık teniyle gitmiş lazere. yapmayalım demiş ordaki personel. o inat etmiş, ben de dedim niye böyle yaptın yani bile bile uyarmalarına rağmen. ertesi gün kara lekeler olmuş lazer yapılan yerde .sonra contractubex sürdüm sonrasında 2-3 gün içinde oluşan kara lekeler geçti tamamen dedi. o 2-3 gün sürekli bol bol sürdüm dedi. aslında bu krem dikiş izlerini geçirmede kullanılıyor ama araştırın yine böyle birşey duydum.

babel21 2 yıl önce yazmışsın bu yazıyı ama benim başıma da yeni geldi merak ettim bu lekelerin geçti mi acaba?Geçtiyse ne kadar sürede geçti??

valla aklı olan gıtmesin lazere 2 yıldır gıdıyrm ben yuzum mahvoldu cıkmayan yerlerde bıle kıllar cıkıyo hemde sıyah sıyah gecer dedıler gecmıyo kafayı yedım bıde yetmezmıs gıbı lekeler oluşuyo çıldırcam az kaldı ...

FRACTIONAL CO2 RF LAZER
Harika bir tedaviyi garantileyen özel lazer sistemi olarak tasarlanmıştır. C02 lazer cilt gençleştirme sistemi olan, Nano Yağ lazer enerji atışı, zamana yayılmayan kolay, hızlı, sabit ve güvenli bir tedavi sürecidir. Yüzde yara oluşturmadan göz çevresi kırışıklıkları, güneş lekeleri, akne izlerini, doğum sonrasında oluşan izleri tedavi etmek amaçlı kullanılır. 24 saat içerisinde etkisini göstermeye başlar. Bu tedaviden sonra cildinizin ferahladığını, bebeksi bir görünüm kazandığını ve sağlıklı bir cilde kavuştuğunuzu fark edersiniz.
Tedavi Alanları Akne izleri
Cilt genşleştirme
Göz çevresi kırışıklıkları
Güneş ve yaşlılık lekeleri
Çatlak izi
Yara izi tedavisi
Doğum sonrası lekelerin tedavisinde etkilidir.

selamm kızlaar 3 seans lazere gittim, en sonunda bacaklarımın üst kısmında nokta nokta izler var sanki böcek ısırmış gibi şimdi ara verdim sizce lazerden midir başka bir şeyden midir nasıl anlıycaaam?? :(

Back