- 24 Haziran 2016
- 7.283
- 26.239
- 548
- Konu Sahibi Dolunay2018
-
Hormonal problemın ola bilir.ben 5 seans yaptım yuzde 60 gıtdı.eger hormonal bozukluk varsa ıse yaramaz.bıde kıl tipi kalın ve siyah olunca ıse yarıyor.benım kollarımda ınce ve koku sarı orda ıse yaramadı tekrar cıktılar bır kac ay sonra amma bacak kol altı ve bikini süperSlm hanımlar lazere gidiyorum ama son 4 seans kalmasına rağmen bana göre bi değişim yok tüylerde.
O kadar verdiğim paraya mi yanayım boşa geçen zamanın mi bilemiyorum. %90 garanti vermelerine rağmen bence değişim yok sinir oldum iyice..
Varmı benim gibi olan yada keisn çözüm alan ben tüm bölge gidiyorum 12 seans ama biseye yaradığı yok..
Bende Alexsandere gıtdım ve cok memnun kaldım.Bır kere utu gıbı var ona gıtdım Soprano guya agrısız o cok sacmaydı kıllar cok kısa surede cıktı ve aynıHangi cihazla yaptirdiniz o cihazına göre değişiyor bende Alexander gidiyorum 4 seans ta bitti çok az çıkıyor onada 6 ayda bi gidersem gidicem diğer cihazlar pek etkili olmuyor
Baştan dökülme oluyor seviniiyordm ama araya biraz zaman koyunca tekrar çıktı bu bahsettiğiniz philips lumeayi evemi aldınız artık bende öyle birşey düşünüyorumBende de işe yaramadı. İlk basta yaradı iki sene sonra tekrar çıktı tüyler. Şimdi philips lumea kullanıyorum. Boşu boşuna para harcamisim şimdiye kadar lazer merkezlerine.
Bende Alexsandere gıtdım ve cok memnun kaldım.Bır kere utu gıbı var ona gıtdım Soprano guya agrısız o cok sacmaydı kıllar cok kısa surede cıktı ve aynı
Makine oyelsine birşey adida kalmadı aklımda ama Alexander değil bunu biliyorum buranın kedi tarafında var bi yer orası ile konuştum orda 6 seans Alexander kullanılıyormuş ya birde bebek dusunuyorduk hep bu yUzden erteliyordum bitmedi ki dahada uzayacaga benziyor[/QUOTE]post: 47191138, member: 640351"]Hangi cihazla yaptirdiniz o cihazına göre değişiyor bende Alexander gidiyorum 4 seans ta bitti çok az çıkıyor onada 6 ayda bi gidersem gidicem diğer cihazlar pek etkili olmuyor
Acısını ben saymıyorum bile aciyida geçtim bitse keşkeEvet acısı biraz oluyor Alexander ama çok etkili en son ayarda yaptırdım bencokta memnun kaldim
Bende de işe yaramadı. İlk basta yaradı iki sene sonra tekrar çıktı tüyler. Şimdi philips lumea kullanıyorum. Boşu boşuna para harcamisim şimdiye kadar lazer merkezlerine.
Saçma sapan bi adı vrdi aklımda yokki atış hziida peşpeşe atışı yapıyorlar zaten her gidişimde farklı eleman saçma sapan bi yerhangi makine ile yaptırdınız ?
makine önemli atış hızıda önemli..
alexender dışındakilere para tuzağı..
Saçma sapan bi adı vrdi aklımda yokki atış hziida peşpeşe atışı yapıyorlar zaten her gidişimde farklı eleman saçma sapan bi yer
İstanbuldayim aslında araştırma amaçlı girdim kız beni nasıl kafaladi kendime kızıyorum suanİyi araştırmak lazım hangi ildesiniz kayseride yaptırdım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?