• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer epilasyon hic bir ise yaramadi fikirleriniz nelerdir??

Dolunay2018

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
7.264
26.257
548
Slm hanımlar lazere gidiyorum ama son 4 seans kalmasına rağmen bana göre bi değişim yok tüylerde.
O kadar verdiğim paraya mi yanayım boşa geçen zamanın mi bilemiyorum. %90 garanti vermelerine rağmen bence değişim yok sinir oldum iyice..
Varmı benim gibi olan yada keisn çözüm alan ben tüm bölge gidiyorum 12 seans ama biseye yaradığı yok..

Slm hanımlar lazere gidiyorum ama son 4 seans kalmasına rağmen bana göre bi değişim yok tüylerde.
O kadar verdiğim paraya mi yanayım boşa geçen zamanın mi bilemiyorum. %90 garanti vermelerine rağmen bence değişim yok sinir oldum iyice..
Varmı benim gibi olan yada keisn çözüm alan ben tüm bölge gidiyorum 12 seans ama biseye yaradığı yok..
Hormonal problemın ola bilir.ben 5 seans yaptım yuzde 60 gıtdı.eger hormonal bozukluk varsa ıse yaramaz.bıde kıl tipi kalın ve siyah olunca ıse yarıyor.benım kollarımda ınce ve koku sarı orda ıse yaramadı tekrar cıktılar bır kac ay sonra amma bacak kol altı ve bikini süper

Kullandıkları makine neydi? Bende yaptırmıştım doktoru olan Bi güzellik salonuydu 8 seansa biter dediler bitmediği gibi uyuyan kılları da uyandırdı çektiğim acılarda cabasıydı. Sonrasında başka Bi klinikte nd yag diye Bi aletle yaptılar 4 seans gittim sadece öss zamanıydı bırakmak zorunda kaldım ama sonuçtan çok memnunum. Piyasada ipl diod vs Bi sürü cihaz var ve bu bitme garantisi verip tüm vücut 800 900 diyen yerlerin çoğu geçici ağda diye de geçen ipl sistemini kullanıyor. Büyük ihtimal sizinkide ondandır o yüzden Bi azalma olmamıştır :(

Hangi cihazla yaptirdiniz o cihazına göre değişiyor bende Alexander gidiyorum 4 seans ta bitti çok az çıkıyor onada 6 ayda bi gidersem gidicem diğer cihazlar pek etkili olmuyor

Hangi cihazla yaptirdiniz o cihazına göre değişiyor bende Alexander gidiyorum 4 seans ta bitti çok az çıkıyor onada 6 ayda bi gidersem gidicem diğer cihazlar pek etkili olmuyor
Bende Alexsandere gıtdım ve cok memnun kaldım.Bır kere utu gıbı var ona gıtdım Soprano guya agrısız o cok sacmaydı kıllar cok kısa surede cıktı ve aynı

Bende de işe yaramadı. İlk basta yaradı iki sene sonra tekrar çıktı tüyler. Şimdi philips lumea kullanıyorum. Boşu boşuna para harcamisim şimdiye kadar lazer merkezlerine.
Baştan dökülme oluyor seviniiyordm ama araya biraz zaman koyunca tekrar çıktı bu bahsettiğiniz philips lumeayi evemi aldınız artık bende öyle birşey düşünüyorum

29, member: 704641"]Hormonal problemın ola bilir.ben 5 seans yaptım yuzde 60 gıtdı.eger hormonal bozukluk varsa ıse yaramaz.bıde kıl tipi kalın ve siyah olunca ıse yarıyor.benım kollarımda ınce ve koku sarı orda ıse yaramadı tekrar cıktılar bır kac ay sonra amma bacak kol altı ve bikini süper[/QUOTE]
Yok hormonal bi sorunum sukur ama dedginizgibi tuyler bende de o şekilde ve daha iyi etki gosterecgini söylemişlerdi ve kullandıkları makinede farklı adida aklımda yok

post: 47191138, member: 640351"]Hangi cihazla yaptirdiniz o cihazına göre değişiyor bende Alexander gidiyorum 4 seans ta bitti çok az çıkıyor onada 6 ayda bi gidersem gidicem diğer cihazlar pek etkili olmuyor[/QUOTE]
Makine oyelsine birşey adida kalmadı aklımda ama Alexander değil bunu biliyorum buranın kedi tarafında var bi yer orası ile konuştum orda 6 seans Alexander kullanılıyormuş ya birde bebek dusunuyorduk hep bu yUzden erteliyordum bitmedi ki dahada uzayacaga benziyor

Bende Alexsandere gıtdım ve cok memnun kaldım.Bır kere utu gıbı var ona gıtdım Soprano guya agrısız o cok sacmaydı kıllar cok kısa surede cıktı ve aynı

Evet acısı biraz oluyor Alexander ama çok etkili en son ayarda yaptırdım bencokta memnun kaldim

post: 47191138, member: 640351"]Hangi cihazla yaptirdiniz o cihazına göre değişiyor bende Alexander gidiyorum 4 seans ta bitti çok az çıkıyor onada 6 ayda bi gidersem gidicem diğer cihazlar pek etkili olmuyor
Makine oyelsine birşey adida kalmadı aklımda ama Alexander değil bunu biliyorum buranın kedi tarafında var bi yer orası ile konuştum orda 6 seans Alexander kullanılıyormuş ya birde bebek dusunuyorduk hep bu yUzden erteliyordum bitmedi ki dahada uzayacaga benziyor[/QUOTE]

Makinasıni iyi araştırın öyle yaptırın hepsi etkili olmuyor biraz acıyor ama en etkili Alexsander bende farklı bi cihaz gitmiştim 12 seans aynı çıktı onun adida ndyag mi öyle biseydi

hangi makine ile yaptırdınız ?
makine önemli atış hızıda önemli..
alexender dışındakilere para tuzağı..

Bende de işe yaramadı. İlk basta yaradı iki sene sonra tekrar çıktı tüyler. Şimdi philips lumea kullanıyorum. Boşu boşuna para harcamisim şimdiye kadar lazer merkezlerine.

konu sahibinin affına sığınarak :))
markafoni ne oldu alabildin mi paranı ?

hangi makine ile yaptırdınız ?
makine önemli atış hızıda önemli..
alexender dışındakilere para tuzağı..
Saçma sapan bi adı vrdi aklımda yokki atış hziida peşpeşe atışı yapıyorlar zaten her gidişimde farklı eleman saçma sapan bi yer

Saçma sapan bi adı vrdi aklımda yokki atış hziida peşpeşe atışı yapıyorlar zaten her gidişimde farklı eleman saçma sapan bi yer

aklınızda olsun mutlaka hastanede yaptırın ve alexender makine olsun.. atış hızı dediğim makinenin üstünde yazar en az 18 olsun ki işe yarasın..

Zaten bi dahaki gidişimde ciddi ciddi konsuucam onlarla bu konuyu kandırmak için bin bahane öne sürüyorlar bana ya kesin çözüm bulacaklar yada paea iadesi ypicaklar başladığmdan beri on eleman değişti ben nasıl kandim bunalra kendime kızıyorum. Öyle bi ikna edici konuşuyorlarki kanmamak da gerci mümkün değil.

Back