Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Hakkinda Önerileriniz,Sorulariniz ,Sorunlariniz

Arkadaşlar 1 aralıkta koltukaltıma lazer epilasyon yaptırdım. Bugün 1 ay oldu ve hala aynılar. Yani yeni tüyler çıkmıyor. Yakılanları çektim tek tek elimle. Geldi çoğu da. Ama yenileri çıkmadı bir türlü. Bu iyi bir şey mi acaba?

neden kötü bir şey olsun :) nerede yaptırdınız? kullandıkları cihaz neydi biliyor musunuz?

sakın cekmeyın kendılerı dussunler evet cıkmaması ıyı bır sey

merhaba arkadaslar

kampanya varmıs alt bacak ve bıkını (komple) 250 nasıl sızce

ama benımkoltuk altım hala bıtmedı tam olarak dıger bolgelerde aynı mı olur acaba:///

bende bi ara yaptırmak istiyordum ama sonradan vazgeçtim şimdi yorumları okuyunca gitsemmi diyorum epilasyonla alıyorum tüylerimi, ağda yapamıyorum. bioder kullanıyorum 1 haftadır.
Eğer sonuç alamazsam bende gidicem İstanbul-Avrupa yakasındayım bildiğiniz temiz bir yer olursa yorumlarınızı bekliyorum...

neden kötü bir şey olsun :) nerede yaptırdınız? kullandıkları cihaz neydi biliyor musunuz?

Ben Eskişehir'de özel bir hastanede yaptırdım. Alexandrite cihazın adı. Dün iyice inceledim ve artık tek tük de olsa incecik çıkanlar olmuş. İnşallah tamamı biter de kurtulurum. Gerçi senin tüylerin epilasyona çok güzel cevap verecek demişlerdi. :44:

Merhaba
ben yaklaşık bir senedir lazer epilasyon yaptırıyorum, geçen hafta endoskopi yapıldı ve oniki parmak bağırsağında ülserim olduğunu öğrendim ve ilaç tedavisine başladım.
İsim yazılabiliyor mu bilmiyorum bir antiülser proton pompası inhibitörü, bir anksiyolitik-spazmolotik ve bir tane de antiasit antireflü şurup kullanıyorum.
Acaba bu ilaçları kullanırken lazer epilasyona devam edebilir miyim?

Eğer edemeyeceksem bu uzayan tüyleri ne yapacağım, çünkü seans vaktim gelmişti, baya rahatsız ediyorlar.
yardım lütfennn

arkadaşlar ben 8 gün önce bıyık bölgeme lazer yaptırdım..cihaz alex son model dendi..ama 3-4 gün sonra tüylerim her zaman ki gibi çıktı.şu an 8 gün oldu ve dökülme olmadı.makasla kısaltmaya çalıştım braz ama belli oluyo tabi koyu renk olduğundan.
sizce işe yaramadı bu lazer yoksa 1. seansta hep böyle mi oluyo?
panik yaptım yaa..dökülcek demişlerdi..almamak için kendimi zor tutuyorum

birde özel bi hastanede alex ve nd yağ var..acaba kontrol seansımdan sonra bi kez de oraya mı yaptırsam diyorum.
aslında gittiğim yer de iyi bi yere benziyo.doktor falan da var.ama bilemiyorum işte bu durum normal mi değil mi?

tüylerim de baya kalın ve siyah.yani lazerin görmemesi falan imkansız gibi geliyo.tcrübeli arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorummmm

merhaba arkadaşlar bnde lazer epilasyon yaptırmak istiyorum istanbul avrupa yakasında bildiğinz kampanya yapan bi yer varmı

merhaba arkadaşlar bnde lazer epilasyon yaptırmak istiyorum istanbul avrupa yakasında bildiğinz kampanya yapan bi yer varmı

arkadaşım internette arama yap.her yer çıkıyo zzaten.kampanyalar belirtilmiyo gerçi ama.hepsinin telefonunu al ve git görüş.aklına yatan yerde başla.
uzattıkça ve yorum okudukça işler karışıyo.tecrübeyle sabittir

ben 6 seans yaptırdım koltukaltıma hiç ama hiç memnun kalmadım.tamam lazert yapılırken süper uzun süre kıl tüy çıkmıyo ama 2-3 ay bekleyin bakalım olduğu gibi fink tüy gibi çıkıyo ama sonuç itibariyle bitmiyo bu kıl tüy işleri kızlar.birde hormonlar değşince tamamıyle eski haline dönüyomuş zaten...tamamıyle bitiren varmıdır bilemiyorum ama ben memnun kalmadım

Arkadaşlar selammm, ya ben inanılmaz kafaya takmaya başladım fikir verirseniz çok sevinirim. Bıyık bölgeme yaptırıyorum lazer (cihaz Alex sanırım), yüzümdeki tüyler inceler çok ama o bıyık bölgesi baya sert çıkıyor. 7-8 seans oldu, 1 ayda çıkıyorlar. İnceldiler gibi ama bitme belirtisi pek yok. Bir de uygulamadan ve kontrol seansından sonra evet tüy görünütüsü gidiyor ama ellerimi gezdirdiğimde öyle avuç içi gibi değil, bir pütür pütürlük var o bölgede. Bu konuda deneyimi olanlar paylaşırsa çook sevinirim

nerede yaptırıyorsunuz acaba?

ben xxxxxxxxxxxx istanbul da yaptırıyorum

arkadaslar yuz bolgesine alexsandrite uygulanmamalı yillarca bıyık cene bolgeme uyguladı bir cilt dr u hemde simdi diger bolgeler için nd yag basladım ve kesinlikle ince tuyler için nd yag etkili ve yuzde alex asla deniyor yıllar evel arastırmamıstım bu kadarda yaygın degilid gittim yaptırdım hiç sorgulamadan ama yuze alex yapılmamalı lutfen bunu netten arastırın heryerde yazıyor

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba arkadaşlar,
bende bugn yüzüme lazer yaptırdm, kadın bıyık bölgeme sarı ışıklı bir cihazla uyguladı diğer bölgelere de kırmızı ışıklı bir cihazla. 8 saat su kesinlikle değdirmemi ve 10 gün sonra kese yapmamı söyledi. bıyık bölgemdeki kıllar çok fazla değil ama tek tük siyah olanlar var yüzümdekilerde favori bölgemdekiler belirgin diğerleri ince ama yinede incede olsa siyah siyah var. 20 gün sonra tekrar çağırdı ama okuduklarımdan bu kırmızı ışıklı cihazın alex olduğunu anladım bnm yüzüme herhangi birşey sürülmedide içime kurt düştü acaba ters bir durum var mı sizce?

arkadaşlar ben tunalı hilmide xxxxxxxxx diye bir yer duydum bi arkadaşım yüz bölgesi için gitti ve gayet memnun tüy sorunu kalmamış.bende şimdi koltukaltı için gidicem ama fiyatları çok uygun biraz korktum açıkcası 20 tl koltuk altı bitiş garantili diyolar bu merkez hakkında bilgisi olan var mı???

Son düzenleyen: Moderatör:
su degdirmemek genital bolgede imkansız yapılan cihaz farkımı var acaba kimse bana su degdirme vs demedi yillardır alex de yaptırdım nd yag da yaptırıyorum 6 seans oldu su konusunda uyaran olmadı ne gibibir sakıncası olabilirmis ki su degdirmenin _?

ya bende sizin gibiyim kıllarımı lazerin görmemesi imkan dışı ve bende alex le yarın ilk seansıma başlicam şimdi korktum...:18: bana uzman kişi lazer sonrası 10 gün içinde hatta 15 gün içinde bile dökülmeler oluyor müşterilerimize lzer uygulanan bölgeyi çok iyi keselemelerini istiyorz demişti ...

bende yuzum ıcın gıttım hemde 2 yıl(( her ay 100 lıra verdım 2 mılyr param gıttı. ama gecmedı. gecer gıbı oldu o sarı tuyle kıla donustu. sonunda bıraktım sır agdaya dondum en sonunda kavga ettım yuzumun heryerını kıl sardı. lazerle bı sure ıdare eder yıne cıkar tatlım dedı

valla acısı,parası artı yediğimiz lazer ışınları falan salıcam kendimi...uzatıcam boy boy gezicem kıllarımı hep o mankenlern yüzünden tavuk gibi ütüolar kendilerini biz bırakınca tip tip bakıolar, zaten aynaya o halde bakınca da ne kadar boş ve gereksiz olduğumu anlıorum zaten canım çok yandı ilk seanstan cayasım var yanık yanık kokuyorum kendimden kendim tiksindim desem yeridir:

Merhaba arkadaşlar bende 8. seans diot lazer yaptırdım tüm vucüt. Tüylerim %50 azaldı. Benim anlaşmam 15 seanstı. Seanslarımı sonuna kadar kullanmak istiyorum ama kullanamıyorum çünkü her seferinde bi bahane ile geri gönderiliyorum makine bozuk diyorlar gelecek dediler 3 aydır gelmedi. Sonra Ipl makine almışlar ben Ipl istemiyorum Ipl lazer değil ki yoğunlaştırılmış ışın sistemi. Ipl sadece tüylerin geç çıkmasını sağlıyor şimdi bunları tüketici haklarına şikayet edicem ama tam olarak ne yapacağımı bilmiyorum. Bilgisi olan arkadaşlarım cevap verirseniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…