Arkadaşlar 1 aralıkta koltukaltıma lazer epilasyon yaptırdım. Bugün 1 ay oldu ve hala aynılar. Yani yeni tüyler çıkmıyor. Yakılanları çektim tek tek elimle. Geldi çoğu da. Ama yenileri çıkmadı bir türlü. Bu iyi bir şey mi acaba?
Arkadaşlar 1 aralıkta koltukaltıma lazer epilasyon yaptırdım. Bugün 1 ay oldu ve hala aynılar. Yani yeni tüyler çıkmıyor. Yakılanları çektim tek tek elimle. Geldi çoğu da. Ama yenileri çıkmadı bir türlü. Bu iyi bir şey mi acaba?
neden kötü bir şey olsun :) nerede yaptırdınız? kullandıkları cihaz neydi biliyor musunuz?
merhaba arkadaşlar bnde lazer epilasyon yaptırmak istiyorum istanbul avrupa yakasında bildiğinz kampanya yapan bi yer varmı
nerede yaptırıyorsunuz acaba?
merhaba arkadaşlar bnde lazer epilasyon yaptırmak istiyorum istanbul avrupa yakasında bildiğinz kampanya yapan bi yer varmı
Arkadaşlar selammm, ya ben inanılmaz kafaya takmaya başladım fikir verirseniz çok sevinirim. Bıyık bölgeme yaptırıyorum lazer (cihaz Alex sanırım), yüzümdeki tüyler inceler çok ama o bıyık bölgesi baya sert çıkıyor. 7-8 seans oldu, 1 ayda çıkıyorlar. İnceldiler gibi ama bitme belirtisi pek yok. Bir de uygulamadan ve kontrol seansından sonra evet tüy görünütüsü gidiyor ama ellerimi gezdirdiğimde öyle avuç içi gibi değil, bir pütür pütürlük var o bölgede. Bu konuda deneyimi olanlar paylaşırsa çook sevinirim
arkadaşlar ben 8 gün önce bıyık bölgeme lazer yaptırdım..cihaz alex son model dendi..ama 3-4 gün sonra tüylerim her zaman ki gibi çıktı.şu an 8 gün oldu ve dökülme olmadı.makasla kısaltmaya çalıştım braz ama belli oluyo tabi koyu renk olduğundan.
sizce işe yaramadı bu lazer yoksa 1. seansta hep böyle mi oluyo?
panik yaptım yaa..dökülcek demişlerdi..almamak için kendimi zor tutuyorum
birde özel bi hastanede alex ve nd yağ var..acaba kontrol seansımdan sonra bi kez de oraya mı yaptırsam diyorum.
aslında gittiğim yer de iyi bi yere benziyo.doktor falan da var.ama bilemiyorum işte bu durum normal mi değil mi?
tüylerim de baya kalın ve siyah.yani lazerin görmemesi falan imkansız gibi geliyo.tcrübeli arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?