• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Hakkinda Önerileriniz,Sorulariniz ,Sorunlariniz

canım ben kollarımdaki kıllar bacağıma göre ince olduğu için üstelik alt bacağıma bile lazer etkili olmaz diyen doktor olduğu için bi de alex ince tüyleri kalınlaştırdığından nd yag yaptırdım zaten gittiğim yer de böyle uygun gördü ve dedi ki ndyag ile kıllar ilk seansta pek dökülmez alex gibi değildir ama sakın etki etmedi diye düşünme dediler ben de başka bi doktordan da ndyag ile hemen dökülme olmadığını duymuştum 3-4 seans sonra istenilen görüntü olur demişti 7-8 seansta yeterli olur demişti bi de bana kılların en az yüzde 50 azalır dediler dediğim gibi kıllar ince mucize beklemiyorum ama böyle demelerine rağmen tüyler uzadı ve epey bi kısmı döküldü dökülmeyenlerden bazıları da elimle çektiğimde elimde kalıyo ben şu an memnunum bacağıma alex yapıldı ne uzuyolar ne dökülüyolar üstelik kıllar kaşınarak çıkmaya başladı ve sivilcelenme oldu kolumdan daha uygun bacağım lazer için üstelik özellikle alt bacağımda epey siyah kıllar var ama alex bana etki etmedi diye düşünüyorum 24 gün oldu çünkü yaptıralı kolum için de 23 gün oldu dökülmez dedikleri kolumun yüzde 60 ı döküldü dökülür pürüzsüz olursun dedikleri bacağım hiç dökülmedi üstelik ne pürüzsüzü üst bacağım bi de sivilce doldu

bu nedenle bacağıma diode düşünüyorum hele yaptırdıktan sonra kılları döküyosa bacak kılsız gözüküyosa o zaman ne güzel olur gittiğim merkezde diode yok bacağımın bi kısmına nd yag yaptırıp başka bi yerde de bi kısmına diode yapıp karşılaştırıcam hem sivilce yönüyle hem kıllara etki etmesi yönüyle ama önce bacağımdakilerin uzamaları ve sivilcelerin de geçmesi lazım kim bilir ne zaman geçerler:( bacağımdaki kıllar da nokta nokta kaldılar uzamıyolar

Bakırköy- Bahçelievler civarında olan hastanelerden Yaşar Hastanesi mi, Ethica mı yok sa Yaşam Hastanesi mi? Buralarda lazer epilasyona giden memnun olan arkadaşlar bilgilendirebilir mi acaba? Kısa zamanda başlamayı düşünüyorum mutlaka bir hastaneye gidicem fakat hangisi karar veremiyorum. :26:

nd yag da benim gittigim merkez gitmeden 3 gun once jilet yapmamı isitiyorzaten çok uzun olunca gorus alanını etkiliyormus.
dolayısıyla ayda bir gidiyorum gitmeden 3 gun evel jilet ve her seansta daha azalıyorzaten
epilasyon sonrası jiletlle yapılmıs bile olsa uzama geç oluyormus. ki oyle gibi gozlemliyorum su an.
dolayısıyla mudahele var serbest ve hatta uygulama oncesi jilet yapma zorunlu o yuzden gunluk yasamımı simdilik etkilemiyor malum kıs ayındayız etek vs de pek giymiyorum

kızlar bende koltukaltıma yaptırıyorum 2 seans oldu 1ay sonra 3.seansım var.ama kıl köklerinde azalma olmadı henüz baya bi incelme oldu ama azalmadı gibi sanki..sizce azalmaması normalmi yani erkenmi

arkadaşlar grupfoni diye bi site var hergün kampanya oluyor ve inanılmaz indirim oluyor bende lazer için düşünmüştüm kampanyalarını takip ediyordum fakat şikayetimvar.com sitesinde okuduğum şikayetlerden sonra vazgeçtim herkes kampanya ile katıldıkları için randevu alamadıklarını en erken 2 ay sonrasına gün verdiklerini yazmışlar. diğer konularda nasıldır bilemem ama lazerepilasyon için genelde aynı yorumlar yazılmış. ben antalyada yaşıyorum önerebileceğiniz düzgün ve etkili biryer varmı. benim tüylerim kalın, sert ve çok çabuk çıkıyor biran önce başlamak istiyorum. yardım edermisinizzzz 2:

şu sıralar bende düşünüyorum. ama çok kararsızım işte.
çünkü tüylerimle başım öyle çok büyük dertte değil. sadece kökten çözüm olsun istiyorum. önereceğiniz yada söylemeniz gereken şeyler var mı?

bende koltukaltına başladım 2 seans oldu şimdilik çok memnunum alexle yaptırdım normalde ağdayla alsam bile1 hafta sonra çıkardı şimdi 2. seansım 1 ay geçti ve gözle görülür hiçbişey yok ama yüzümden memnun kalmadım sanırım yüze iğneli daha iyi:44:

4.seansıma cuma günü gideceğim bıyık için neredeyse kalmadılar gibi bişey yaa
hala gözlerime inanamıyorum :66:

kızlar istanbulda oturan varsa şu indirimden faydalanabilir
en etkili yöntem IPL
ve acı yok sinek ısırığı gibi kol altım bitti sayılır şimdi alt bacak özel bölge ve yüz istıorum ama indirimli bi yer arıorum istanbulda oturo olsaydım mutlaka giderdım buraya linki ayzıorum bilginizeee
XXXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar yaptıracağınız yere ve yapan kişiye çok dikkat edin,ben lazer epilasyona geçen sene başladım.yaz ayına girdiğimizde ara verdik,yaz dönüşü tekrar başladık. toplamda 6-7 seans gittim.faydasını gördüm evet sanırım bi kaç seans sonra hiçbişey kalmayacak. ancak; yapan kişinin deneyimsizliğinden dolayı şuanda sağ bacagımda boydan boya kocaman yanık izleri var.kendisi doktor değil,lazer epilasyonun eğitimini almış uzmanım diyor.ama bunlara inanmayın mutlaka araştırın hatta doktora yaptırın

bana aşırı akım ile verdiği için atışları bacagım yandı,su topladı,karardı kabuk bağladı sonra da bembeyaz yanık izi kaldı. doktora gittim ilaçlar kremler,1 sene sonra normal rengine döner dedi. şimdi devam etmiyorum bacaklarıma.. diğer bölgeler için devam edicem zaten bi kaç seans sonra bitecek..

mutlaka araştırıp gidin..

arkadaşlar bende düşünüyorum ama çok tereddütlerim var iyi bir yerde yaptırmak istiyorum öyle uzman yardımcısına yaptırmak istemem
hep böyle aksilikler beni bulur zaten ilk denemek istiyorum koltuk altı ile mi denesem bıyık mı diye kararsız kaldım acı oluyor mu ? sonradan leke kalmasından korkuorum tavsiye ettiğiniz yerleri bana yazarsanız cok memnun olurum teşekkürler :69:

Back