bende AnkaradayımSizce siyah olan tüylerin sarı olma ihtimali var mıdır?
Uygulamada bir eksiklik ya da hata yapılmış olabilir mi?
Benim bu uygulamayı yapanlardan herhangi bir imkanımı kullanmamış olma durumum var
mı? Yani ben nasıl bir yol izlemeliyim sizce? :1rolleyes:
Sizce siyah olan tüylerin sarı olma ihtimali var mıdır?
Benim bu uygulamayı yapanlardan herhangi bir imkanımı kullanmamış olma durumum var mı? Yani ben nasıl bir yol izlemeliyim sizce? :1rolleyes:
Arkadaşlar ben Adana da adını vermek istemediğim bir merkezde epilasyon yaptırdım. Ulase marka bir IPL kullanıyorlar. Ancak daha önce defalarca gittiğim yerlerde kullanılanlardan çok farklı. Soğuk hava üflemeli ve tüylere jilet uygulanmıyor. Ayrıca Jelsiz kullanılıyor. Biraz araştırdım yeni bir IPL teknolojisi diye lanse ediliyor. 20 gün oldu yaptıralı ve sonuçlar çok güzel. Acaba tüm cihazlar aynımıdır? Yoksa kullanılan cihaza göre fark ediyor mu?
Lazer acıtıyor mu?
koltuk altına alex iyi sonuç veriyor,dudak üstüne bir şey diyemeyeceğim,diotun iyi olduğu söyleniyor ama bana diyot yapılmadığı için yorum yapamıyorum.yalnız alexsandıraytın yüze iyi gelmediğini söyleyebilirim.kızılayda daha önce 4 seans ankara lazere gittim iyi sonuç aldım fakat biraz fiyatları pahalı olduğu için şimdi linya lazere başladım henüz linyada bir seans yapıldı şu anda tüylerin dökülmesini bekliyorum sonuca göre bilgi veririm.kızlar ankarada önerebileceginiz bir merkez varmı bende lazer epilasyon yaptırmayı düşünüyorum koltuk altına ve dudak üstüne kullanılan cihazlar cok önemli bencede, her yerinki farklı die biliyorum sizce en iyileri hangileri lütfen yardımmm :Saruboceq:
Sizce siyah olan tüylerin sarı olma ihtimali var mıdır?
Benim bu uygulamayı yapanlardan herhangi bir imkanımı kullanmamış olma durumum var mı? Yani ben nasıl bir yol izlemeliyim sizce? :1rolleyes:
kızlar ankarada önerebileceginiz bir merkez varmı bende lazer epilasyon yaptırmayı düşünüyorum koltuk altına ve dudak üstüne kullanılan cihazlar cok önemli bencede, her yerinki farklı die biliyorum sizce en iyileri hangileri lütfen yardımmm :Saruboceq:
DİOD diye bi cihaz çıkmış onun içinde iyi diye duydum yaptırdığım merkezde
Diode lazeri benim bi arkadasım cok önerdi ... kendisi güzellik uzmanı .. :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?