Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Hakkinda Önerileriniz,Sorulariniz ,Sorunlariniz

cnm bende yüzüme gidiyorum..benim çenemdekiler sert kıl gibiydi diger yerdekiler ince ama siyah renkteydi..neyse 3 seansım oldu ve benim incelerin hepsi kalınlaştı..canım çok sıkıldı...bana doktor iki sene gelmen gerekebilir demişti ama ben ince tüylerimin kalınlaşacagı için gelecegimi düşünmemiştimki..bikere girmafoldumbendm bu işeee artık kaç senemi alacak bilmiyorum..

Merhaba arkadaşlar, bende lazer apilasyon yaptırıyoru(Alexandrite) 4 seans gittim. Bu arada tüm bacağa gidiyorum. 4 seansda biter dedi merkez. Ama maalesef dedikleri gibi olmadı. Alt bacağım %75 bitti ama üstler anca %50 bitti. 2-2,5 ay rahatım sonra bir bakıyorum çıkmışlar. Birde ben her gittiğimde para veriyorum. Yani bitirme fiyatlı olan paketlerden değil. Kaç seans gidicem ve ne kadar daha para vericem diye sinirlerim bozulmaya başladı. Sizler ne durumdasınız?

Canım banada 4 seansta biter dediler şuan alt bacağımın 3. seansı bitti azalma wardı bakalım ne olacak üst bacagımda 1. seansı bitti üst bacaktaki kıllar alt bacağa göre daha ince olduğu için geç bitebilir sen seans başı nekadar ücret weriyosun ben seans başı tüm bacak 400 tl weriyorum memnunum da bakalım ne olacak sewgilerrropuyorumnanaktan

Tüm bacak 400 TL veriyorum. Benden de sevgiler

Bende izmirde 4. alexandrite seansım bitti. Çok az kaldı.Çok memnunum. Tüyleriniz çok ince ve sarıysa makina görmüyor. o yüzden ben tüm vücut yaptırmama rağmen üst bacağımı yapmadılar. Boşuna paranı alırız dediler. ınce tüyler biter diyenlere inanmayın arkadaşlar.

arkadaşlar, ben yüzümdeki tüyler aşırı olmasa da rahatsızım, lazer yaptırmak istiyorum yalnız kafama takılan bir şey var, lazer yapıldıkça tüyler dökülecek mi, yoksa alındığı zaman yenilerin çıkmasını mı hafifletip bitirecek? ben hiç yüzümü almadım, o yüzden endişeliyim biraz

alexandrite makina sarı ve ince olanları görmüyor. Tüylerin hepsi o an yokoluyor ama oluşum evresine göre kimisi 1,5 ay sonra tekrar çıkıyor ve sen bu arada seansı tekrarlıyorsun.çıkanlarda tekraran seansta yokoluyor.

anladım yani almama gerek yok işe yaraması için, çok teşekkürler cevap için

peki lazerin çıkmamış tüy köklerini harekete geçirip çıkarttığı doğru mu?

Canım sen nereye gidiyorsun İzmirde bende başlıyorum inşallah özelden yazabilirmisin?

şöyle anlatayım sana... makina tüyü o an yakıyo köküne kadar ve yanan kök 1 hafta içinde kendini dışarı atıyor. (Pek farketmiyorsun bu durumu)
Yani bu durumda çıkmamış kökte tüy çıkmaz zannediyorum...o kökte yanıyor çünkü.
Ama bazıları öyle yazıyor,çıktığını sölüolar. Makinadan makinayada farkeder.Aynı zamanda yapan kişiden kişiye bile belki farkeder. Tavsiye üzerine bi yerde alexandrite makina ile yaptırmanı öneririm.

anladım, benim tüyler ne çok sarı ne çok koyu, bir kaç yer araştıracağım sohbaharda, malum bronz tene yapılmıyor

evet bronz tene yapılmıyor ve seans sonrası 2 hafta boyunca bölgeyi güneşten koruyorsun...çok önemli,güneşe dikkat..

kızlarrrr normalde alex makinası ile yüz lazeri oluyordum..şimdi diyot makinasına geçirtti doktor..jelsiz bu diyot aynı alex gibi ama kıslar öldürdü benii rahat duramadıgım için yüzümün hepsini yapamadı doktor aglamaktan maffoldumm..hala sızlıyor yüzüm normlade agrıya dayanıklıyımdır ama öyle bi agrı görmedim hayatımda..emla kullancam 20 gün sonra kontrol seansım varrr şimdiden stresi aldı nsl dayanacam o agrıyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kızlar bana dün lazerde acısına dayanabilirmiyim diye 1 kez atış yaptırlar

kadın ikimizede yeşil gözülük taktı birde başlamadan sorular sordu

aman yarabbim o yeşil gözlüklerle kadında eline almış makinayı aynı satır gibi nasol korktum:sinifsinif:

hele o atışı yapma anını anlatamam bi çığlık attım canım çok tatlıdır :gitme:

lazere başlamam lazım ama hayatta başlayamam o acıyla :a015:

Aaaa sen yaptırmıyormusun ben yaptıryosun zannediyorum ya dayanırsın acısına dayanılmıycak gibi değil geçici bi acı anlık dayanırsın güçlü ol sonunda çok güzel olucaksın we çok büyük rahatlık bence yaptır sewgilera.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…