ben tek seans gittim simdiye kadar, 1 ay oldu yaklaşık. ince tüyler duruyor, ama kalın olanlar gitti. hala dökülmeyenler de var ayrıca. kıllardann kurtulmayı tabi istiyorum da, öncelikle şu batıklar gitsin. nefret ediyorum onlardan !
ya arkadaşlar bu yanmış kıl kökleri ne zaman dökülecek off 5 gün oldu acaba kıl kökleri dökülüpte bazı
yerleri kalanlar oldumu merak ediyorum sanki hiç dökülmicekmiş gibi moralim bozuldu
10 günü bulur canım... yanmışlar dökülür ama etkilenmeyenler de olur ... hepsinden tek seferde kurtulamıyorsun maalesef... onları da jiletle alabilirsin...
cildin hassas değilse ; kızarıklık filan geçmişse kese yapabilirsin banyoda... bir de nemlendirmeyi ihmal etme .. kuru ciltte dökülme daha geç oluyor...
ben de az sonra seansa gideceğim... :)
Bacaklar geç dökülüyor onun için bebe yağı tawsiye ediyorum genitalse zaten camaşırdan dolayı dökülüyo 10 günü buluyor kontrole gitmden kese yapın kızlar :1hug:
cnm ben deneme atışından sonra (genital) malum yerlerde kızarıklıklar oluştu , çamaşır ise müthiş rahatsız etti, sürtünmeden dolayı müthiş canım yandı ,genele vurursak çok dökülmede olmadı,,kese dökülmesinimi sağlıyor....
Bacaklar geç dökülüyor onun için bebe yağı tawsiye ediyorum genitalse zaten camaşırdan dolayı dökülüyo 10 günü buluyor kontrole gitmden kese yapın kızlar :1hug:
ama bebişim gittiğim yerde 10 gün boyunca kese yapmayın diyolardı napıcam ben şimdi :sm_confused:
Tatlım kontrole gitmeden bir gün önce kese yap dökülenler dökülsün dökülmeyenler belli olsunki atış yapsın onlara ellemeyin kendisi dökülsün diyorlar zaten genital koltukaltı sürtünmeden dökülüyo ama bacaklar zor dökülüyo ben ilk seansımda hiç ellemdim sürtünme olmayınca dökülme olmadı fazla kese yapmadınmı dedi yok dedim elimle yıkadım sanki ne olucak:bbo: ögrendimki dökülenler 15 güne kadar dökülüyo dökülmeyenler kalıyo gitmeden kese yap tmm bebeişimm :lepi:
Selam herkesee =) Küçük böcük özellikle sana ve genele sormak istiyorum. Bazı bölgelerime iğneli yaptırıyorum ama yapan bayan bıyık kısmındakiler vücudunun diğer yerleri gibi zayıf tüyler olmadığı için lazere git iğne hem çok acıtır hem de iz yapabilir dedi. Ondan ben de lazer düşünüyorum. Ne dersiniz, hangi cihazı kullanıyosunuz ? yerimseniben
ya kuzum benim 6 gün oldu daha hiç dökülmedi seninki ne zaman dökülmeye başladı
bebişkom yaa
Canımm daha 6 gün olmuş bi 10 gün olsunda elleme sen kıllarını rahat bırak dökülürle merak etme tatlımyerimseniben
ben karar verdi bu cumartesi keselicem :tomato:
Tamam canım yap birdende dökülebiliyor kıllar cumartesiye kadar dökülür dökülsünde sende kurtul şu kıllardan sewgiler tatlım:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?