Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Hakkinda Önerileriniz,Sorulariniz ,Sorunlariniz

ilk seanstan sonra kıllar 15 gün içiinde mi dökülüyor?

koltuk altımdaki kızarıklıklar alerjidenmiş.Işına karşı alerjim varmış ..
yine de ben merhem aldım (madecassol) kullanıyorum.. kızarıklıklar için.) ama bir değişme göremedim.. ya da bana öyle geliyor..
6.gündeyim hiç bir dökülme yok.. sadece koltuk altım kaşınıyor.

ilk seansta pişman oldum ya:)

evet canım dökülme 2 haftada filan oluyor ... sabret bakalım biraz... :teselli:

sssanem bence moralini bozma rahat ol..kıllar hemen dökülmez ilk seansta..Hatta kontrol seansına kadar dökülmemişti benim ki..Epil. sonra koltukaltını lifleyerek yıkama,önerilen kremler dışında bir şey sürme..Kontrol seansına kadar sabret...kolay gelsin

Hiç pişman olma bence. Kaşınma normal bendede oldu ilk 2 hafta nasıl kaşındı anlatamam sonra koltuk altı tüyleri döküldü. daha önce 2 hafta da hatta haftada 1 ağda yapardım henüz jilet bile vurmadım. 1 ay olcak nerdeyse çok mutluyum ben şahsen. Bir de lazere deodorant sürmeden gitmek gerekiyor. 1 gün önceden deodorant sürdüysen belki o da etki etmiş olablir. Bana dr lazerden sonra 3 gün deodorant sürme sabun bile değmesin demişti. Banyo yaparken dikkat et demişti. Ben koltuk altı kıllarımı tarihi gömmeyi düşünüyorumkaydirigubbakcemile3 umudunuzu kaybetmeyin

bana hiçbir şey söylenmedi. burda okuduklarımdan dolayı deodorant falan sürmedim.
peki birşey daha sormak istiyorum. her seanstan sonra 2 hafta içinde mi dökülüyor?..fisfisfis
benim 3. seansım 6 temmuza geliyor... 2 hafta kıllarım dökülsün diye beklersem tatil bitecek.. ama benim salaklığım şimdi mi başlanır lazere :mymeka:

kızlar koltukaltı da çokrahatlık benim 3. seansım bitti 2.de azalma wardı zaten 4.de inş cıkmaz cıkarsada aztek tük cıkar diyorum ben inş da öyle olur heryerimden çok memnunum ben ne agda ne kıl amayla ugraşıyorum sadece lazere gitmeden önce jilet yapıyorum oda kıllar siyahlaşsın diye benim baya azaldı inş biticek sewgiyle kalınnna.s.

canım 3. seansa kadar baya azalır... ben yaz dönemi jiletle idare etmiştim...
lazer kalın olanı daha iyi gördüğü için jiletle almaktan korkmadım... yani tamam 2-3 güne bir almak gerekse de 2 dakikadan fazla sürmüyordu ...

azaldıkları için de şu andaki görüntü olmaz merak etme... 2 hafta da sürmez...

çok çok sağol a.s. senin 3.seanstan sonra ortalama kaç gün sürmüştü dökülmeleri?
merakımdan çok soru soruyorum kusura bakmayın

Soprano Diod Lazer diye bişey duydunuzmu ?

ben su an soprano lazer e gırıyorum .8 seans alexde yüz seansına gırdım fakata alex ınce tuylerde ıyı bır azalma saglayamadı bende gecen ay ılk seans sopranoya gırdım . bıraz sonra 2. seansıma gırıcem. ılk seans sonucu bıyık bolgesınde cıddı bır azalma oldu ama tabı 3 seansa gırıp sonra netıceyı sölemek daha dogru olucak sanırım

Evet canım 2 hafta içinde dökülüyor. Jilet yaparsın yaz gelince sakın cımbızla tutup çekiyim deme. Ben alex. cihazıyla yaptırıyorum. dr jilet yapabilirsin dedi. ama yapmama gerek kalmadı tabi yazın mecbur yapıcam.

arkadaslar benimkilerde döküldüler ama her yerde tam degil sag koltuk altımda bikac tane var sol tarafta daha fazla genitaldede bayagı kaldı normalmi bu hepsinin dökülmesi gerekiyormu 3 hafta gecti

yakamozcun 1. seansta fazla dökülme olmayabilir kıllar çok yoğun oldugu için normal gökülmelerde geç olabilir inş güzel sonuç alırsınız sewgilera.s.

herkese merhaba..siteye yeni üye oldum..aydında yaşıyorum..izmirde epilasyon yaptırmayı düşünüyorum..yazıların bir çoğunu okudum fakat hepsini okumam mümkün değil..
acaba gittiğiniz epilasyon merkezlerinin isimlerini buradan paylaşma imkanımız var mı?

ya da ön araştırma için tavsiyelerinizi almak isterim..aslında moralim de bozuldu, uzun zamandır aklımda epilasyon ama bir türlü fırsat bulamadım..benim sorunum göbek ve üst bacaklardaki gayet siyah kıllar..diğer bölgelerle uğraşmaya razıyım...inanın kabus durumunda...hormon tedavisi için bi süre diane35 diye bir doğum kontrol hapı kullandım,adet düzensizliğinden..bi süre işe yaradı ama sanki o zamandan beri tüyler daha bir belirginleşti..sıkıntım adet düzensizliğinden çok tüylerle ilgiliydi ama hiç bişey değişmedi..yani tedaviyle olmadı..tek çarem epilasyon önerebileceğiniz bir yer var mı izmirde?
yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler..

yakamozcun 1. seansta fazla dökülme olmayabilir kıllar çok yoğun oldugu için normal gökülmelerde geç olabilir inş güzel sonuç alırsınız sewgilera.s.

cok tesekkür ediyorum canım cevabın icina.s. insallah hepimiz güzel sonuclar alabiliriz

canım geçmiş olsun ... burdan merkez ismi vermek yasak ... ben sana özelden atarım... sen de bulduklarınla görüş... sana en uygun hangisi ise onu tercih edersin...

yalnız hormon tedavisine de devam etmen gerek sanıyorum...

valla gittiğin yere göre sonuç değişiyor. Normalde kontrol seansı var, ben hastaneye gittim güvenli olsun diye kontrol seansı falan da yapmıyolardı hiçbir işe yaramadı bildiğin aynı çıkıyor.

merhaba arkadaşlar bi sorum olacaktı ankarada olupta lazere giden arkadaşlar varmı aranızda bende gitmek istiyorum ama nerelerde olduğunu bilemiyorum bide fiyatları konusunda bilgilendirebilirseniz çok sevinirim özeldende cevaplayabilirsiniz sorularımı şimdiden çok teşekkür ederim...
arkadaşlar çok oldum biliyorum ama lazer yaptırmaya karar verdim genital bölgeyi öncelikli olarak düşünüyorum fakat nasıl cesaret edipte açacağım bilemiyorum utanırım sanki ben sizdede böyle oldumu ilk gidişinizde neler yaptınız nasıl açtınız genital bölgenizi beni biraz cesaretlendirseniz her yer tamam ama genitale gelince iş değişiyor utanıyorum ben herkeste kıl tüy var ama yinede utanıyorum bunun yüzünden ağdacıya bile gidemedim en yakınıdakilere bile yardımcı olmaları için açamadım korkularım var anlayacağınız yardımcı olursanız çok sevinirim...görüşmek dileğiyle iyi günler...

Nuraycım adaşım bende senin gibi düşünüyodum çok utanıyodum nasıl acıcam diyodum gittigim yerdeki kadına dedim utanıyorum o beni çok rahatlattı biz işimizi yapıyoruz hergün gördüğümüz şey falan:bbo:hem utandım hem acıycakmı derken bi baktım bitti gitti şimdi alıştım ben acıyorum baksanıza diyeeedelikafadulden sende alışırsın onları doktor olarak gör zaten öyleler rahatca git canım çekinme inş güzel bir yer bulursun sewgiyle kal adaşımmmm:1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…