ilk seanstan sonra kıllar 15 gün içiinde mi dökülüyor?
koltuk altımdaki kızarıklıklar alerjidenmiş.Işına karşı alerjim varmış ..
yine de ben merhem aldım (madecassol) kullanıyorum.. kızarıklıklar için.) ama bir değişme göremedim.. ya da bana öyle geliyor..
6.gündeyim hiç bir dökülme yok.. sadece koltuk altım kaşınıyor.
ilk seansta pişman oldum ya:)
ilk seanstan sonra kıllar 15 gün içiinde mi dökülüyor?
koltuk altımdaki kızarıklıklar alerjidenmiş.Işına karşı alerjim varmış ..
yine de ben merhem aldım (madecassol) kullanıyorum.. kızarıklıklar için.) ama bir değişme göremedim.. ya da bana öyle geliyor..
6.gündeyim hiç bir dökülme yok.. sadece koltuk altım kaşınıyor.
ilk seansta pişman oldum ya:)
Hiç pişman olma bence. Kaşınma normal bendede oldu ilk 2 hafta nasıl kaşındı anlatamam sonra koltuk altı tüyleri döküldü. daha önce 2 hafta da hatta haftada 1 ağda yapardım henüz jilet bile vurmadım. 1 ay olcak nerdeyse çok mutluyum ben şahsen. Bir de lazere deodorant sürmeden gitmek gerekiyor. 1 gün önceden deodorant sürdüysen belki o da etki etmiş olablir. Bana dr lazerden sonra 3 gün deodorant sürme sabun bile değmesin demişti. Banyo yaparken dikkat et demişti. Ben koltuk altı kıllarımı tarihi gömmeyi düşünüyorumkaydirigubbakcemile3 umudunuzu kaybetmeyin
bana hiçbir şey söylenmedi. burda okuduklarımdan dolayı deodorant falan sürmedim.
peki birşey daha sormak istiyorum. her seanstan sonra 2 hafta içinde mi dökülüyor?..fisfisfis
benim 3. seansım 6 temmuza geliyor... 2 hafta kıllarım dökülsün diye beklersem tatil bitecek.. ama benim salaklığım şimdi mi başlanır lazere :mymeka:
canım 3. seansa kadar baya azalır... ben yaz dönemi jiletle idare etmiştim...
lazer kalın olanı daha iyi gördüğü için jiletle almaktan korkmadım... yani tamam 2-3 güne bir almak gerekse de 2 dakikadan fazla sürmüyordu ...
azaldıkları için de şu andaki görüntü olmaz merak etme... 2 hafta da sürmez...
Soprano Diod Lazer diye bişey duydunuzmu ?
bana hiçbir şey söylenmedi. burda okuduklarımdan dolayı deodorant falan sürmedim.
peki birşey daha sormak istiyorum. her seanstan sonra 2 hafta içinde mi dökülüyor?..fisfisfis
benim 3. seansım 6 temmuza geliyor... 2 hafta kıllarım dökülsün diye beklersem tatil bitecek.. ama benim salaklığım şimdi mi başlanır lazere :mymeka:
çok çok sağol a.s. senin 3.seanstan sonra ortalama kaç gün sürmüştü dökülmeleri?
merakımdan çok soru soruyorum kusura bakmayın
yakamozcun 1. seansta fazla dökülme olmayabilir kıllar çok yoğun oldugu için normal gökülmelerde geç olabilir inş güzel sonuç alırsınız sewgilera.s.
herkese merhaba..siteye yeni üye oldum..aydında yaşıyorum..izmirde epilasyon yaptırmayı düşünüyorum..yazıların bir çoğunu okudum fakat hepsini okumam mümkün değil..
acaba gittiğiniz epilasyon merkezlerinin isimlerini buradan paylaşma imkanımız var mı?
ya da ön araştırma için tavsiyelerinizi almak isterim..aslında moralim de bozuldu, uzun zamandır aklımda epilasyon ama bir türlü fırsat bulamadım..benim sorunum göbek ve üst bacaklardaki gayet siyah kıllar..diğer bölgelerle uğraşmaya razıyım...inanın kabus durumunda...hormon tedavisi için bi süre diane35 diye bir doğum kontrol hapı kullandım,adet düzensizliğinden..bi süre işe yaradı ama sanki o zamandan beri tüyler daha bir belirginleşti..sıkıntım adet düzensizliğinden çok tüylerle ilgiliydi ama hiç bişey değişmedi..yani tedaviyle olmadı..tek çarem epilasyonönerebileceğiniz bir yer var mı izmirde?
yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?