Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Hakkinda Önerileriniz,Sorulariniz ,Sorunlariniz

kıslar kafam çok karıştı diyot lazere gittim bugun cene ve bıyık için kadın jiletledi sonra aldı ama bi dk bile sürmedi yapması..sanki özenmedi gibi...acaba alex e mi gitsem..bu arada diyot lazerde üst bacak bikini koltuk altı göbek cebe bıyık bi seans için 250 dedi..alex ise bacak hariç geri kalanına 260 dedi...fiyatı arttıkca dahamı iyi olur lazer..kararsızım nolur bşy yazın hanımlar..diyot mu alex mi

az sürmesi normal ben de koltk altıma yaptırıyorum çok kısa sürüyo çnkü benim alet biyere değdiği zaman 5 cmlik bi alanı etkiliyomuş doktor öyle dedi her noktaya yapmasına gerek kalmadığı için kısa sürüyo

inş öyledir benimkide cnm..çok sert kılların yandıgını hissettim cenemdeki ama bıyıkta zerre acı duymadım sanki bi iki yere ışın attı gerisini yapmadı gibime geldi..alexmi diyotmu kafam iyicene karıştı vala

slm canım diyot lazeri hiç bilmiyorum nasıldır ben alex e yaptırıyorum burdada iyi makine diyorlar bence alex e yaptır diyorum bide fiyat çok az geldi benim yaptırdıgım yerde genital 100 koltukaltı 40 yarım bacak 200 ytl canım az para alıp uzun wadede yaparlarsa bilemem kılların siyah tenin beyaz sa tam alex makinesine uygunsundur bence alex.... yardımcı olurum istersen canım hoşçakal

iğneli epilasyon en kesin çözüm arkadaşlar ben yaptırdım ve bitti tüylerim canınız biraz yanıyor ama gülü seven dikenine katlanıcak sonrasında cok rahat edeceksiniz lazer epilasyonda ince sarı vebeyaz tüylerden kurtulamazsınız dolayısıyle size tüyleriniz güçlensin diye jilet yapın diyorlar en etkili kesin çözüm iğneli benden sölemesi denedim gördüm =)

öyleymiş cnm igneli yaptırıpta memnun kalmayan yok..ama benim iğne fobimm varr...ismi bile ürpertiyor vallaaa...aklıma gelmişken favori kısımlarım kedi tüyü gibi ne çok belirgin nede belirsiz ama ben rahatsız oluyorum..lazerdeki kadın dediki böyle tüylerde ilerde kalınlaşma olabilir..öyle diyince korktum yaptırmadım favorilerimi..hiç dudunuzmu böle bşyy

valla canım yuz bölgesinde uyuyan çok kıl oldugu için lazer o kıllarıda uyandırıp çoğaltabiliyomuş.Ama tabi en sonunda o kıllarıda görüyo sanırım biraz sabır işi.
bu arada benm bacaklarım dökülmeye başladı gibi cekince felan geliyo yaşasın kurtuluyorum galiba :)

benmde çekince gelio uzamıolar ki dökülsünler anlamadım gitti 2 hafta old u artık jiletle alınmşş gibihala sert sert ve cok kısalar

bişey sorucam bu kılların hepsi dökülmezse jiletle alıcakmyz kalanları benm 10 gün sonra kontrol seansım var da

benim 3 gün oldu ucları çıkmaya başladı eskisi gibi aynı belki acele ediyorum daha ilk seans diye.ama ucundan tutup çekmeye çalıştım hiç ele gelcek gibi deil ..umarım umutlanmam boşa çıkmas herkes gibi

Son düzenleme:
kızlar benim 25 cakta ikinci seansım olacak burayada yazmıştım zaten.kıllarım baya kalın ve köklüydü.kadın bakınca tam lazere uygun demişti.şimdi tüy olarak uzadılar sanırım.baya inceldiler.bu ikinci seansım ama böyle çabuk bir şeilde olacağını beklemiyordum.ilk seans çok acımıştı.kadın zoru atlattın dedi seanstan sonra.bundada tırsıyrum biraz ama bakalım ne olacak.ben çok memnunum.
genital bölgemede çok isterdim.ama hem utanırım hemde günah(özel düşüncemdir)

Merhabalar,ben yüz bölgeme iğneli epilasyon yaptırıyorum fakat kollarıma şuan lazer yaptırmayı düşünüyorum. Lazer epilasyon kesin çözüm mü,iki kol seans başı kaç TL dir ? ve ortalama kaç seans gitmem gerekir,kaç ay da biter ??? çok soru sordum ama birniz cevaplarsanız çok sevinirim çünkü balom olacak 6 ay sonra yetişirmi ona göre hemen başlamak istiyorum :) şimdiden teşekkürler

arkadaşlar ben de bugün koltukaltım için gittim 10 dk bile sürmedi.Uygulayan kişi doktor.Kesin olarak şu kadar seanstan sonra biter demedi.Ani bir kararla gittim ama iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum,yorumlara baktım da aman aman memnun kalan da yok.10-15 gün sonra kontrole gel dedi.Görecez bakalım ilk iki seans mucize beklemiyorum ama sonrasında da bi değişiklik olmazsa bırakırım

Kızlar bişey sorucam

Ben koltuk altıma lazer epilasyona başladım 2 seans gittim, şimdi 5 aylık anlaşmalı olduum bi işe girdğim için maalesef gidemiyorum çünkü izin günüm pazar ve o gün kapalılar:S yazdan sonra tekrar başlarım diyorum..

Belli bir süre ara verdikten sonra, tekrar başlarsam etkisini kaybetmiş olur mu sizce? Hiç bu tarz bişey yaşayan var mı acaba??

:1rolleyes:Cevaplarınızı bekliyorum

canm neden öle hemen uzadı acaba benmki 2 hafta oldu halen uzamadı sadece siyah siyah kökleri görünüyo acaba uzaması mı normali

saytec işten sonra gidemiyor musun belki açıktır.Uzun bir aradan sonra başlarsan baştan başlamış gibi olursun bence

ben 15 gün önce ilk seansımı yaptırdım yarısı döküldü tüylerin ama dökülmeyenler var haftaya da kntrol seansım var dökülmyenleri jiletle temizleyeyim mi acaba:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…