Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Hakkinda Önerileriniz,Sorulariniz ,Sorunlariniz

Lazer epilasyonda bacaklarda tek seansta sonuç vermez. Bende tüm bacak lazere gittim. İlk seanstan sonra 10 gün sonra dökülmeler başladı. sonra da bir süre çıkmadı. epilasyon olduktan sonra şu an iki ay geçti. fazla çıkmadı. çok azalttı. 15 seans yazıldım. Sanırım gittikçe bitecek. iyi sonuç verdi. azalma oldu. Seans aralarını uzun tutmakta fayda varmış. Kıllar inceldikçe ince kılları gören başka bir lazer makinasına geçilecekmiş. Markası ellipse...

ellipse cihazından memnunmusunuz arkadaşlar, bitme garantisi veriyor bazı merkezler uygun fiyata ama insan güvenemiyor acaba para tuzağımı? uzun zamandır ellipse yaptıranlar görüşlerini yazarsa çok sevinrim

4.seansıma 1 hafta sonra gidecegim. çokkkkkkkk memnunum.bacaklarımı 2 aydır almıyorum çıkan pek bişi olmadı 2 seanstan sonra. 3. gittiğimde özel bölgeyi aldı. bacaklarım çıkmamış diye. bu hafta 4.seansa gitcem o zamn alıncaklar. :) denemeye değer.

bende çarşamba günü gemini lazere gidecem koltuk altı için hani şu bağdat caddesindekine ...NATTY acaba çok acıyormu ve jiletleyipmi gideyim birde koltukaltı kaç seans sürdü fiyatı ne kadar....bacak bölgem için alex. lazere gidiyorum ve çok acıtıyor

Arkadaşlar bende yaptıryorum lazer genitalle başladım koltukaltı dudak üstü şimdide göğüs ücü we bacaklarıma başladım bacakda 4. seanda biter dediler çok güzel bacaklarım warmış kıllı halinde böyle diyolar şaşırdım wallasırnaşık şey inş biter ama çok memnunum genitalden yaptırın derim kızlar tawsiye ediyorum çok rahat bişii değer yani kendinize iyi bakın hoş kalınnna.s.:enbuyukkk:

merhaba canım genital hangi cihazı kullanıyorlar?

teşekkürler ayşegül verdiğin bilgi için.tüm vücut bitme garantili 1990 ytl diyorlar. ohalde denemeye değer.

merhaba canım genital hangi cihazı kullanıyorlar?

mehaba canım Alexsandrite ı kullanıyolar ben çok memnunum kıllarım tam lazerlikmiş tenim beyaz we kıllarım siyah ben öncedende hep jilet yaptım iyice kalınlaştı we siyahlaştılar sizde gitmeden çok önce jilet yapın sertleşsin kendinen iyi bak allaha emanet ol canım hoşkalla.s.

merhaba arkadaşlar
ben 3 seans lazere gittim
ve bişey gözüme takımaya başladı
sizlerle paylaşmak istiyorum

genitalimde beyaz ufak lekeler var
lazerden olduğunu düşünmeye başlıyorum
olabilirmi sizce

beyaz tenliyim kılrengim koyu
koyu kumralım yani beyaz tenliyim

bunlar ne lekesi geçermi
çok büyük lekeler değl ama gözümü rahatsız ediyor kortum açıkcası

sevgiler

ya bendede batık sorunu var acaba genital bölge için kaç seans gitmek gerek ve fiyatı ne kadar yardmcı olrsanız sevinirm

ALEX ile yaptırıyorsan leke ondandır. ben alex. ile yaptırdığım zamn lekelenme olmuştu bölge bölge 2 3 geçmesine rağmen geçmemişti. ama bayan geçer demişti. sonradan geçti biraz geç oldu ama geçti. kahverengi tonunda günş yanığı gibi lekeler. su anda elipsse mak. ile yaptırıyorum leke fln yapmıyor . öle yanii şeker merak etme geçer

Lazere başlayan arkadaşlar sonuçları lütfen paylaşalım...
En azından birbirimizi yönlendirebiliriz değil mi?
Bu arada lazer sırasında benim kadar çok acı çeken var mı?
Ne yapmam lazım

ben koltuk altıma yaptırıyorum 6, seansa gıttım en son.. hiçbişey kalmadı diyebilirım.. ama benimde canım çok acıyordu..

selam arkadaşlar.. ben 2 yıl önce ensemdeki yoğun tüyler için gitmiştim lazer epilasyona...ilk gittiğim yer nişantaşında ünlü bir yerdi fiyatı da uygunda fakat çok can yakmıştı..oraya 2 seans gittim.sonra kendi semtimde bir yer buldum aynı fiyata makinaları harikaydı..toplamda 4-5 seans gittim şuanda sadece olması gerektiği kadar tüy var memnunum..

şimdi kollarım için gitmek istiyorum...son gittiğim yere danışmıştım..ince tüğleri lazer görmez bi işe yaramaz demişti..bazıları ise işe yarar dio..bilemiyorum ne yapsam..

şuanda süper kampanyalar vr..akaşm bi broşür geçti elime..bitme garantili tüm vücut nakit 900 ytl..yarın gidip bi incelicem :lepi:

bahsettiğine benzer lekelerden bende de var .lazer yaptırmadım o bölgeye..

sivilce çıkardı sıkardım.kabuk tutar yolardım..ondan olabili kanımca kaydirigubbakcemile3 sen yapinmi büle şeler..

şüphen var ise yaptırdığın yere danış mutlakaŞeniz

ya ben alt bacağımı yaptırıcam pek acı olmuyo diyolar üst bacak için de aynı şey geçerli mi eğer o da acısız oluyosa hepsini yaptırayım diyorum

benimde canım fecii acıyor ama katlanıyorum ne yapayımm.. bir daha ki sefere e gitmeden önce emla denemeyi düşnüyorum..

Arkadaşlar acıması bence normal acısınki kıl köklerimiz yansın bitsin kül olsun dimiiilaelaelaelaelae ben dayanıyorum acısına sonucu düşünerek tabi bacak genitale göre daha az acıyo we leke olmasın diye atışın gücünü seans seans arttırıyolar koltukaltımda 2. seansına gittim birincisinde baya azaldı 3 seans olmaz inş şimdilik alt bacağımı yaptırıyorum we feçi şekilde kıllıydı inş onlarda biter acıya dayanırım bitsindedelikafadulden kendinize iyi bakınnn hoş kalınncokacimcoook:1hug:a.s.

ya ben alt bacağımı yaptırıcam pek acı olmuyo diyolar üst bacak için de aynı şey geçerli mi eğer o da acısız oluyosa hepsini yaptırayım diyorum

Canım dayanılmaz bi acı değil bence yaptır maddi durum iyise tüm bacak yaptır canım çok rahat edersin eminim... tam zamanı lazerin kışın iyi oluyo tam zamanı yani kendine iyi bak hoş kal a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…