dostça önerin çok teşekkür ederim..yalnız seni bir konuda uyarayım.. genelde ara verilince lazerde sonuç alma olasılığı düşüyor diye duymuştum.. gittiğin merkeze danışmadan buna kendin karar verme sonra memnun kalmazsan biz sana demiştik seans aralarını uzatma diye üste çıkarlar :)) inşallah memnun kalırsın tümden kurtulursun..
ben lazerden sonuç alamayınca iğneliye başladım.. koltuk altı icin 2. seansım şu anda bacak icinde 4 veya 5 oldu sanırım.. ama yine pek bir degişme yok.. biz seninle bağlantıyı koparmayalım.. hangimiz iyi sonuç alırsa digerimiz ona devam ederD :içelim:
ya arkadaşlar ben 2. seansımı yaptıralı 2 hafta oldu ve bacaklarım çoook kaşınıyor... var mı ben gibi olan ya da nedenini bilen ? teşekkürler
küçük böcük iğnelide yaralar iyileştigi için kaşınma oluyordur
bende de kaşınma oluyor.. tatlı tatlı sürekli kaşıyorum :) zaten ben kaşıdıkça kabuklar kalkıyor çok da kaşımamak lazım tahriş olur heralde
ama benim lazeeer ... :sm_confused:
yeniden mi çıkıyor diye korkuyorum aslında...
lazerde çok fazla kaşınma olmuyor hadi koltuk altı desen neyse de bacak niye kaşınsınki?
ben de anlamadım ki... ama öyle böyle değil pek tatlı ama feci de yani :uhm: kontrole gidicem en iisi gittiğimde sorayım ...
evet canım bence de en iyisi sen bir sor bakalım.. ilk defa duyuyorum ben kaşınmayı lazerde..
Arkadaşlar bende lazer epilasyon yaptırıyorum genital bölgeme 6 seansta biter dediler lazer için ideal tenim war 2. seans bitti çok memnunum.. Bacaklarım için 2.3 seans sonra bitebilir dediler koltuk altı içinde 3. seansta biter diyorlar... şimdilik genital yaptırıyorum memnunum bakalım nolucak inş biter we bidaha çıkmaza.s.
Canım nasıl bir tenve kıl rengin var..Yoğunluğu nasıl kıllarının.....
Kızlar şu sıralar lazer epilasyona takmış durumdayımm..geçen gün yeni evlenicek olan arkadaşımla görüştüm ve velisinin ona"bak evleniceksin evlenmeden önce lazer epilasyona git çok rahatlığını görüceksin demiş ve arkadaşımda gitmiş şuan 4.seansında ve çok çok memnun fakat acıyor dedi yani balık lastiğini al çek ve koluna at okadar acısı dedi şimdi sizlere sorum aranızda giden varmı ve acısı cidden çokmu?? birde şuvarki gerçekten çözümmü bu lazer epilasyon?? Biliyosunuz evlendikten sonra büyük bi dert olur bu biz kadınlar için ve eğer çözüm olucaksa gitmek istiyorumben bu lazer epilasyona ama önce sizlerede bi sorim fikirle ralim dedim
Bence biraz zor yaa internetten girip araştır istersen fiyat listesi koyuyor bazı merkezler ama biraz daha pahalıya patlayabilir 150den.kızlar sizce en fazla 150 ytlye kol artı koltukaltını yaptırabilir miyim seans başı ?????
ben öğrenciyim 2 sene sonra özel ders vermeye başlıycam ama şimdiden başlamak istiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?