Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Hakkinda Önerileriniz,Sorulariniz ,Sorunlariniz

Arkadaşlar bende lazer epilasyon yaptırıyorum genital bölgeme 6 seansta biter dediler lazer için ideal tenim war 2. seans bitti çok memnunum.. Bacaklarım için 2.3 seans sonra bitebilir dediler koltuk altı içinde 3. seansta biter diyorlar... şimdilik genital yaptırıyorum memnunum bakalım nolucak inş biter we bidaha çıkmaza.s.

Canım uyardığın için sağol, gittiğim yere hemen danışacağım, dediğin gibi bağlantıyı koparmayalım ve seanslar ilerledikçe hem birbirimizi hem de diğer arkadaşları bilgilendirelim, inşallah sen de yaşadığın hayal kırıklığından kurtulursun senağlama öpüyorum kolay gelsin a.s.

ya arkadaşlar ben 2. seansımı yaptıralı 2 hafta oldu ve bacaklarım çoook kaşınıyor... var mı ben gibi olan ya da nedenini bilen ? teşekkürler

ya arkadaşlar ben 2. seansımı yaptıralı 2 hafta oldu ve bacaklarım çoook kaşınıyor... var mı ben gibi olan ya da nedenini bilen ? teşekkürler

küçük böcük iğnelide yaralar iyileştigi için kaşınma oluyordur

bende de kaşınma oluyor.. tatlı tatlı sürekli kaşıyorum :) zaten ben kaşıdıkça kabuklar kalkıyor çok da kaşımamak lazım tahriş olur heralde

ama benim lazeeer ... :sm_confused:
yeniden mi çıkıyor diye korkuyorum aslında...

koltukaltıma yaptırıyorum ve çok memnunum bende genital+bikini yaptırmayı düşünüyorum büyük ihtimalle yaptırıcam ama çekiniyorum yaptıran arkadaşlar acaba bölge bölge mi oluyo yani bi bez kapatıp bölge bölgemi açıyolar yapmak için yoksa daha mı farklı?

emelcim bende yeni başladım genitale ve çok çekiniyodum. Ama emin ol çekinecek bişey yokmuş. Zaten çok kısa süren bir işlem yapan kişi de bayan bölge bölge açıp yapıyo çekinmede deymez yani yap ve kurtull

Canım nasıl bir tenve kıl rengin var..Yoğunluğu nasıl kıllarının.....

Canım nasıl bir tenve kıl rengin var..Yoğunluğu nasıl kıllarının.....

Canım beyaz tenliyim we kıllarım siyah genital yaptırıyorum 3. seansıma gittim 5 6 seansta biter dediler koltukaltı 3 seansa biter diyolar siyah olunca daha iyi görüyor makine yogunluk önemli değil kıl rengi önemli makinenin güzel olmasıda önemli benim gittiğim yer çok güzel memnunum yani inş sende memnun kalırsın we biter kendine iyi bak canım hoş kal....Şeniza.s.

Kızlar şu sıralar lazer epilasyona takmış durumdayımm..geçen gün yeni evlenicek olan arkadaşımla görüştüm ve velisinin ona"bak evleniceksin evlenmeden önce lazer epilasyona git çok rahatlığını görüceksin demiş ve arkadaşımda gitmiş şuan 4.seansında ve çok çok memnun fakat acıyor dedi yani balık lastiğini al çek ve koluna at okadar acısı dedi şimdi sizlere sorum aranızda giden varmı ve acısı cidden çokmu?? birde şuvarki gerçekten çözümmü bu lazer epilasyon?? Biliyosunuz evlendikten sonra büyük bi dert olur bu biz kadınlar için ve eğer çözüm olucaksa gitmek istiyorumben bu lazer epilasyona ama önce sizlerede bi sorim fikirle ralim dedim

Ben evli bi bayab olarak git derim. Gerçekten çok rahat oluyo. Daha ilk seyansıma gittim ama gerçekten çok rahat. lazer epilasyonla ilgili söylenen yanlışlarda biri ise acısız olması. Ben acıya çok dayanıklı bir insanım fakat baya acıyorr...Bunun için uyuşturucu kremler var ama pek faydası olmuyo. Ama gülü seven dikenine katlanır canım en fazla 8 kere canın yanack ömür boyu kurtulacaksın sonra:dance:

Merhaba a.s. bende de var bu tüylenme sorunu..Yüzüme 2 yıldır lazer yaptırıyorum..Hormon testi yaptırdım 2 kere normal çıktı..Böbrek üstü bezlerine bakıldı..Onda da bişi çıkmadı..Peki sorun ne olabilir başka fikri olan var mı? Genetik de değil..Annem de öyle bir sorun yaşanmamış..Hormon tedavisi gören arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim..Azalıyor ama bitmiyor..1.5 ay da bir gidiyorum..Bir de hormon bozukluğu olmayan birisinin yüz bölgesindeki tüyleri ne kadar sürede biter? Teşekkürlerrr Şeniz Şeniz

Dün ilk seansıma gittim bel ve göbek bölgem için.Herkes ayva tüyü olduklrını görünmediklerini filan söyledi ama ben takmıştm bir kez kafaya.Daha önceden gezdiğim görüştüğüm pek çok epilasyon merkezi de sonuç için garanti veremeyiz tüyleriniz çok ince ve zayıf demişti.Burası da aynı şeyi söyledi ancak o ince tüylere jilet uygularsam ve 2-3seans lazer görürlerse kalınlaşark lazerin göreceği kıvama gelirler dediler.Bakalım işte dün başladım ve acı olarak abartılacak hiçbi şey yok.Bir iğneyi anlık değdirdiğinizde ne kadar acırsa o kadar acıyor.İşlem bitince hafif bir kızarıklık ve yanma hissi oluyor ama benimki 2-3saate geçti gitti.15gün sonra kontrole gideceğm.Bakalım sonuç nası olacak :)

kızlar sizce en fazla 150 ytlye kol artı koltukaltını yaptırabilir miyim seans başı ?????
ben öğrenciyim 2 sene sonra özel ders vermeye başlıycam ama şimdiden başlamak istiyorumm

kızlar sizce en fazla 150 ytlye kol artı koltukaltını yaptırabilir miyim seans başı ?????
ben öğrenciyim 2 sene sonra özel ders vermeye başlıycam ama şimdiden başlamak istiyorumm
Bence biraz zor yaa internetten girip araştır istersen fiyat listesi koyuyor bazı merkezler ama biraz daha pahalıya patlayabilir 150den.

Arkadaşlar geçen gün lazere yeni başladığmla ilgili bi yazı yazmıştım.Ayın 19unda kontrol seansına gideceğm.Tüm süreçte ne nasıl oluyor sorabilirsiniz bundan sonraa.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…