soruma cvp lütfennnnnnnnn
selam kızlar bugün epilasyon yapan bi yere gittim.genital bölge 500 ytl.btme garantili.iyimi szce fiyat
kıslar genital bölgeye yaptıran warmı bide pakette garanti weriyolarmı bnmde başım dertte bu tüylerle jiletten nefret ediyorum
ama melikex hormon tedavisi görüpte lazer yaptırıcak biz napçaz ya hiç umudum kalmıyo böle şeyler duyunca teknoloji nekadar ilerledi ama hala şu tüy muabbetine bi çare bulamadılar birileri bizim için bişi yapsın lütfen bizi bu dertten kurtarsın NOLURRRRRRRRR
canım senin ten rengin açık mıydı?ve hangi lazer epl. tipini kullandılar?
Arkadaşlar öncelikle merhabalar...
İyi ki buldum burayı ya.. Benim bir sorunum var. Bacağımın üst kısmına ilk kez dün ağda yaptım. Ondan önce makineyle hallediyordum ama ağda daha pürüzsüz yaptığı için onu tercih ettim bu kez... Yanlış yönde çektim ve bacağım mosmor şimdi!! Hiç su değmemesi gerektiğini de bilmiyordum. Yapıp yıkadım falan.. ve 3 gün sonra tatile çıkıcam...ne yapsam geçer?? krem sürdüm, buz gezdirdim, pudra yaptım. kremleyip yattım falan ama hala düzelmedi.. ne yapmalıyım inanın ki bilemiyorum. Bir yardımcı olursanız çok makbule geçecek.
Arkadaşlar öncelikle merhabalar...
İyi ki buldum burayı ya.. Benim bir sorunum var. Bacağımın üst kısmına ilk kez dün ağda yaptım. Ondan önce makineyle hallediyordum ama ağda daha pürüzsüz yaptığı için onu tercih ettim bu kez... Yanlış yönde çektim ve bacağım mosmor şimdi!! Hiç su değmemesi gerektiğini de bilmiyordum. Yapıp yıkadım falan.. ve 3 gün sonra tatile çıkıcam...ne yapsam geçer?? krem sürdüm, buz gezdirdim, pudra yaptım. kremleyip yattım falan ama hala düzelmedi.. ne yapmalıyım inanın ki bilemiyorum. Bir yardımcı olursanız çok makbule geçecek.
cnm sır ağdamı yaptın merak ettim bn hep turuncu kutu kullanıyorum bikaç seneden beri ama yapım suyla temizliyorum hiç bi sorun olmuo (ağda acısınada alıştım artıksenağlama napim jilete tahamülüm yok we dierlerine en pürüzsüzü ağda):enbuyukkk:
sen memnunsan ne mutlu sana.. bayagı şanslıymışsın
Canım bence ileride ah aptal kafamaklava: dememek için çok iyi araştırmalı. Sonuçta bacaklar da işe girerse milyarlar döküyor bu işe insan ve para kolay kazanılmıyor. Ben senin gittiğin merkezlerin profesyonel yerler olmadığını düşünüyorum hala, kendi merkezime başlamadan önce çok araştırdım, birkaçı aynı sana söyledikleri gibi kesin bitiyor deyince o merkezi hemen kara listeye aldım, çünkü böyle bir şey yok, biraz araştıran bunu görür, şu an gittiğim yer bana uygulamaların %80-90'ında 8 seans sonunda %80-90 civarı azalma ve kalanlarda da incelme yakaladıklarını söyledi, bu bana hem dürüstçe hem de bilimsel geldiğinden başladım. Belki de bir seans atlayıp sonuçları gerçekten görmek emin olmak lazım, örneğin senin seansların bittiğinde yine çıkmaya başlamış di mi. Önümde 3. seans var ama yaza denk geldiğinden gidip gitmemeyi düşünüyordum, belki eylüle bırakırım böylece 4 ay eder ve şu an çok memnun olduğum sonucun kalıcılığından emin olurum. Bence sen de önce cilt tipinin lazere uygunluğundan gerekirse doktor yardımı alarak emin olmalı, sorun yoksa çok çok iyi araştırarak belki 2-3 seans daha denemeli ve ara verip sonucu kontrol etmelisin. Dostça önerim bu benim..:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?