Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Hakkinda Önerileriniz,Sorulariniz ,Sorunlariniz

bacak ve genital bölge için lazer yaptırıyorum 3 seans gittim ve sonuç çok güzel yüzde 8o azalma var şuan. genital bölge için zararlı olduguna dair yorumlar okuyorum ama benim doktorum asla zarar göstermeyeceğini söyledi. rahatlığını yaşadıkça iyi ki bukararı vermişim diyorum. umarım bir zararını görmeyiz.

slm arkadaşlar.Bende adanada bir güzellik merkezinde lazere başladım.Daha öncesinden
çok araştırma yaptım.En iyi sonuç veren ve acısız cihaz hangisidir iyice araştırdım.Bir yerde karar kıldım.Cihazları 2008 model.Memnunum diyebilirim.kafama takılan bişey var,güzellik merkezinde doktorların diplomasını asmışlar ama doktorlar herzaman bulunmuyor .Şöyle düşündüm tecrubesiz bir doktor olacağına,işinin ehli güzellik uzmanı olması daha iyidir.Bu arada
lazer yapan bayan,yaklaşık 6000 kişiye lazer yapmış.Şu an için herşey normal,memnunda sayılırım ama yinede doktor mu olmalıydı diye kafam karışıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
slm kızlar,lazerden sonra kullanmam için güzellik merkezinden rejuvi diye güneşten koruyucu krem aldım kullanan arkadaşlar varmı.yada başka tavsiye edeceğiniz herhangi bir krem.

lütfen yardım edin

2. seansagittim
ve sarı lekeler oluştu bacaklarımda
bunlar geçer mi?
ben beyaz tenliyim ve tüylerimde koyu renkli
daha önce olmamıytı hiç böyle

kızlar lütfen cevaplayın

Arkadaşım senin yerinde olsam, lazer epilasyondan sonra en ufak olumsuz bir neticede gider yapana sorarım uyarırım .mecburlar itinalı ve ksuursuz yapmaya.

tel açıp sordum merkeze
onlarda gelmemi istediler
bakıp ona göre ne durumda olduğunu söyleyeceklermiş
of ya

kalıcı iz olmasın Allah ım, nolur

arkadaşım benim de aynı öyle olmuştu.. tuyler azalıyor ilk 2 seanstan sonra.. sanıyorsunki hiç çıkmayacak.. aynen dediğin gibi agdaya filan gerek kalmıyor.. ama ardan 2/3 ay geçince gerçeklerle yuzleşiyorsun..
yuksek doz lazer koltuk altında lenf bezlerini harap ediyor.. bu forumda bir arkadaş 2 aydır kolunun cok guçsuz olduğunu soylemiş..
ozel bolgede yumurtalıklara zarar veriyormuş.. hatta kısırlık yptıgını soylemişlerdi bana .. dogrumu bilemem ama yine de risk almayın.. ben denedim.. beni enayi yerine koydular bari siz inanmayın..

Arkadaslar denizlide bi lazer merkezine gittim, genital+koltuk bölgesi icin 350 ytl çıkardılar..ist daki fiyatlara göre cok uçuk sanki..

yaptırmayı düşünüyordum ama annem ve doktorum daha 20 yaşındasn yaptrsanda evlenip hamile kaldığında yada başka durumlarda tekrar çıkar dedi..lazerin kesn yok ettiği doğru değil dedi..leke olabilir dedi..derime zarar verebilir dediler..kanser dediler bisürü şey dediler beni ikna etiler wala =( iğneli epilasyondaki gibi kıl köklerini yakıp yok etmiolarmış geri çıkma ihtimali varmş..ben iğneli yaptrdm küçükken kaşıma bıyığıma..çıkmadı..walla ne yapcağımı şaşırdım.

arkadaşlar ben nerdeyse 10 seans yaptırdım 2 yılı geçti
azaldı ama hala çıkıyo
öyle tamamen biiti diye bildiğim kimse yok

benim bildiğim aklı başında hiçbir lazer epilasyon firması %100 kalıcı yoketme garantisi vermiyor zaten. bilimsel konuşalım arkadaşlar. işin biyolojisine bakarsanız yokoldu gibi görünen tüylerin 1-2 yıl sonra tekrar beliriyor gibi olması normal. örneği bacaklarda cm2'de 50-60 tüy kökü varmış, bunun bir kısmı bir aktif durumda yani tüy üretiyor. bizim ağda yaptığımız da bunlar. bir kısmı da anajen faz denen dinlenme fazında. bu faz 5-7 yıl sürebiliyor ve hormonal durumlar, hamilelik, beslenme, ilaç kullanımı v.b. ile tetiklenip tüy üretimine normal süresinden başlayabiliyormuş. şimdi biz 8-10 seans lazer yaptırıp kurtulduk gibi görünsek de belki bir kaç yıl içinde anajen fazdaki kökler tüy üretmeye başlayacak ve biz lazerin işe yaramadığını düşüneceğiz. bir arkadaşım 4-5 sene önce 1 yıldan fazla süre lazer yatırdı. sonra bazı tüyler yeniden belirdi gidip bunları da yok ettirdi. şu an bazen hafif tüylenme gördüğünü ama bunları da gerekdikçe gidip tek seansla yok ettirdiğini, bunun dışında senelerdir hiç ağda aptırmadığını söylüyor. bence lazer işe yarıyor, ama sadece o an aktif durumda olan tüylere. bu yüzden kimse tüy probleminden kalıcı ve sürekli olarak kurtulacağım gibi gerçekçi olmayan beklentilerle başlamamalı lazere.

lazerden sonra tüylerimiz çıktığında neyle alabilirz? jiletle alırsak tüyler yine eskisi gibi sertleşirmi? yardım lütfenn

canım jiletle al zaten... köküne etki edecek başka birşeyle alma... ama yine de gittiğin merkeze de danış derim... ben de bacak için 1. seansa gittim... 2. seansım da 2 hafta filan sonra... ben sorduğumda çıkarsa neyle alacağım diye bana çıkmayacak demişti :) şimdi çıkanlar var ama çok ince onlar da...

lütfen yardım edin

2. seansagittim
ve sarı lekeler oluştu bacaklarımda
bunlar geçer mi?
ben beyaz tenliyim ve tüylerimde koyu renkli
daha önce olmamıytı hiç böyle

kızlar lütfen cevaplayın

arkadafllar
bu sar› lekelerden kurtuldum
bepanten sürdükçe geçti
su an iz kalmadi

benimle ayni duruma dusen olursa sakin paniklemesin
1 hafta icinde geciyor cunku

hepinize sevgiler:1hug:

kayseride benim bildiğim kadarıyla lazer merkezi yoktu. Çok ilginç. Büyükşehir olduğu için olması gerekiyor ve olsada iyi gider. Açan kişi çok para kazanır. Ben urfadayım burda bile dünyanın parasını kazanıyolar. Herkes lazer yaptırıyor burda.
Benim sorum şu: ben koltukaltıma lazer yaptırıyom. Ama genitale de yaptırmam gerek. AMa çok utanıyorum çünkü o bölgemi hiç sevmiyorum. Çok kıllı ve koyu. Buna rağmen sizce açayım mı? nolur yardım..Ağda magda epilasyon hiç biriyle alamıyom. Çok cnm yanıyo. En iyisi lazer ama oramı açmak istemiyom. Napaym?

ben yuzume lazer yaptırıyorum 2 senedır,azalmak soyle dursun cogaldı bıle,lazer kalın kıllarda etkılı fakat ınce kıllarda tam bır felaket onları beslıyor ve tetıklıyor,yanı ısın kısası ,kıllara cozum yok,varsa da ben bılmıyorum

Kızlar lazer yaptırırken kağıt imzalatıyorlar ya ondan bir şey olmaz değilmi? Ben öyle şeylerden korkuyorum.Bilgilendirmek için dediler ama yinede aklım kaldı .

soruma cvp lütfennnnnnnnn

bunda utanacak ne var canim. ben de yaptiriyorum. gerci oraya henuz baslamadim killar zayif oldugu icin surekli jilete vuruyorum. 1 ay sonra baslayacagim. ama dune kadar hep agda yaptiriyordum. utanmiyordum yani sengözlerimebaksanab diyecegim o ki utanma sonucta yapacak olan insan da bayan. a.s

Kızlar lazer yaptırırken kağıt imzalatıyorlar ya ondan bir şey olmaz değilmi? Ben öyle şeylerden korkuyorum.Bilgilendirmek için dediler ama yinede aklım kaldı .

ben de doldurdum o formdan. kendin doldurup imzaliyorsun zaten. ne olabilirki acaba. bos bir kagit degil sonucta. :bbo:

Koltuk altı bölgesi için 8-9 seans çok fazla, ben hiç duymadım öyle.Ama hormonel bozukluğun varsa ondan kaynaklanabilir.En fazla 6 seansa biter, ki 4.seansta bitenler dahi oluyor.Çünkü koltuk altı hem küçük bölge hem de siyah ve gür tüyler bulunduğu için makine çabuk görür tüyleri ve hızlı etki eder.Bence orada bi tuhaflık var,dikkat et canım.Belirttiğin fiyat da düşündürücü geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…