• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer epilasyon günlüğüm-Ankara

cansuxo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2014
308
227
83
Daha önce yüzüme ve koltuk altıma ıpl yaptırıp (benim bilgim olmadan) memnun kalmadım.3 yıl sonra ankara çayyolunda bir klinikle görüşmeye gittim.Yüz, koltuk altı,genital,tüm bacak,kol,göbek yaptırmaya karar verdim.

Yüz için diode koltuk altı için alex kullanacaklar. Pazartesi ilk seansım var.

Tüm gelişmeleri ve yaşadıklarımı yazıp lazer epilasyon yaptırmak isteyenlere yol göstermek istiyorum.Umarım güzel sonuçlar alırım..

Seansımı perşembe gününe erteledim. Perşembe bakalım nasıl geçecek.

Bugün ilk seansım gerçekleşti. Yaklaşık 2 saat kadar sürdü. Sorunsuz geçti. Genital bölgede lokal uyuşturucu krem kullandım. 15 gün içinde dökülmeler başlayacakmış. Umarım fazla fazla dökülür. Benimle ilgilenen nilüfer hanım ve özlem hanıma çok teşekkür ederim.Gerçekten para odaklı değil müşteri odaklı çalışıyorlar.

merhabalar, bende ankaradayım acil lazer epilasyona başlamak istiyorum.acaba gittiğiniz yerdeki fiyatlandırmayı öğrenebilirmiyim:oops:, bende koltuk altı tam bacak genital bölge düşünüyorum.Seans başı nekadar olurki acaba?

merhabalar, bende ankaradayım acil lazer epilasyona başlamak istiyorum.acaba gittiğiniz yerdeki fiyatlandırmayı öğrenebilirmiyim:oops:, bende koltuk altı tam bacak genital bölge düşünüyorum.Seans başı nekadar olurki acaba?
Merhaba gittiğim yer nsc klinik.Kampanyaları var k.altı genital tam bacak 8 seans 2,500 tl idi ama ben tüm vücut yaptırıyorum. görüşmeye gittiğinizde yardımcı olurlar nilüfer hanım iyi bir insan ben burda forumlarda araştırdıktan sonra aklımda iki yer vardı ilk önce nsc klinikle görüşmeye gitti.İkinciyle görüşmeye gerek duymadım çünkü güvendim. Seninde görüşmen lazım..Arayıpta bilgi alabilirsin.

Fiyatlar ve seanslar kil kokunuze bagli olarak degisiyo cnm bende Mehmet Akgün'ün kliniğinde basladım.Koltuk altm icin 6seans dediler.Gidip gözuksen iyi olur ama guzellik merkezlerini tavsiye etmem alex icin.

Koltuk altı tüylerim 10 gün içinde tamamen döküldü.çok ince zayıf toplasan 10 tane tüy kalmıştır.yüzüm favorilerim döküldü ama bıyıkta dökülmeler olmadı. genitalde üst bölge yarı yarıya döküldü dudak kısmı dökülmedi.zaten uyarmıştı dökülmeyebilir diye fazla koyu olduğu için enerjiyi düşürmüştü cildime zarar vermesin diye.Bacaklarımda üst bacak hiç dökülmedi alt bacakta dökülmeler yeni başladı.göbekte yarı yarıya dökülmeler mevcut.kollarımda hiç bi değişiklik olmadı. Kese yapmayı düşünüyorum.umarım etkili olur.

Bende Özel Clnc Medilife da yaptiriyorum memnunum tavsiye ederim :) Ankarada olanlar icin

Bende Özel Clnc Medilife da yaptiriyorum memnunum tavsiye ederim :) Ankarada olanlar icin
Bende gittiğim nsc klinikten memnunum bacaklarımda dökülmelerde oldu. Haftaya 2. seansım var. Benim koltuk altım ağda veya epilatörle aldığımda 5 güne hemen çıkardı kalın kalın.Şimdi ilk seans olmasına ve 2 hafta geçmesine rağmen çok zayıf ve tamamen çıkmadı. :KK76:

Merhaba gittiğim yer nsc klinik.Kampanyaları var k.altı genital tam bacak 8 seans 2,500 tl idi ama ben tüm vücut yaptırıyorum. görüşmeye gittiğinizde yardımcı olurlar nilüfer hanım iyi bir insan ben burda forumlarda araştırdıktan sonra aklımda iki yer vardı ilk önce nsc klinikle görüşmeye gitti.İkinciyle görüşmeye gerek duymadım çünkü güvendim. Seninde görüşmen lazım..Arayıpta bilgi alabilirsin.
nilüfer hanımı ben de duydum hangi cihaz kullanılıyor?

Bugün ikinci seansım gerçekleşti. Geçen seansa göre daha yüksek enerji ile çalışıldı.Sanırım daha fazla verim alıcam.Çünkü gerçekten her atışı fazlasıyla hissettim. Kıl köklerinde su kabarcıkları oluştu.İşlemi uygulayan bayan bunun iyi bişey olduğunu lazer ışınının kıl köküne kadar indiğinin göstergesi olduğunu söyledi.Zaten 2 dkya onlarda indiler..Başarılı bir seanstı her şey yolunda geçti.

Bugün ikinci seansım gerçekleşti. Geçen seansa göre daha yüksek enerji ile çalışıldı.Sanırım daha fazla verim alıcam.Çünkü gerçekten her atışı fazlasıyla hissettim. Kıl köklerinde su kabarcıkları oluştu.İşlemi uygulayan bayan bunun iyi bişey olduğunu lazer ışınının kıl köküne kadar indiğinin göstergesi olduğunu söyledi.Zaten 2 dkya onlarda indiler..Başarılı bir seanstı her şey yolunda geçti.

Kıl köklerinizin kabarması dedikleri gibi iyiye işaret ki lazerin etkinliğinin bir işareti de diyebiliriz. Kalın ve koyu renkli tüylerinizde dökülmeler daha yoğun olur ( koltuk altı, özellikle alt bacak, genital bölgenin üst kısmındakilerde )ve alexandrite lazer ile daha kısa sürede sonuç alırsınız . Yalnız kol, bıyık, yüz ve genital bölgedeki iç dudak tüylerinden aynı verimi beklemeyiniz. İnce oldukları için daha geç sonuç alırsınız ve seans sayısı daha fazla olur. Ayrıca genital bölgenin iç kesimleri genelde koyu renkli olduğundan ayar düşülmesi mecburidir ve tam olarak % 100 tüylerin yokolmasını beklemeyin derim. Oldukça azalır ama tamamen bitmez, tek tük ipincecik tüyler kalabilir. Bu gerçeği baştan bilirseniz ileride hayal kırıklığı yaşamazsınız ve evham yapmazsınız.

Bu arada eminim gittiğiniz merkezde sizi bilgilendirmişlerdir ama ben yine de hatırlatmak isterim. lazer epilasyon yaptırdıktan sonra en az 24 saat süre ile duş almayın , mecbursanız da çok çok ılık su ile alın ve kese/ lif kullanmayın. Aksi taktirde sıvı ile temas nedeniyle ödem olabilir (özellikle de bacaklarınızda) veya lif kese nedeniyle cildiniz hassas olduğu için tahriş olabilir. Ancak seanstan 1 hafta sonra keselenebilirsiniz.

Özellikle ilk seanstan sonra yoğun kıl dökülmesini zaten farkedersiniz . Diğer seanslardan sonra kalan tüylerin uzama süresi de daha da artar. ( yani daha geç çıkar). Bu arada tüylerin azalması heryerde homojen olmayabilir. özellikle genital bölgenin üst kesimlerinde 3-4 seanstan sonra parça parça mı desem, öbek öbek mi desem, ada ada mı desem işte o şekilde tüyler çıkabilir. Sanki heryere lazer yapılmış da o kısımlar unutulmuş gibi gelmesin size, bu normal bir süreçtir.

Kıl köklerinizin kabarması dedikleri gibi iyiye işaret ki lazerin etkinliğinin bir işareti de diyebiliriz. Kalın ve koyu renkli tüylerinizde dökülmeler daha yoğun olur ( koltuk altı, özellikle alt bacak, genital bölgenin üst kısmındakilerde )ve alexandrite lazer ile daha kısa sürede sonuç alırsınız . Yalnız kol, bıyık, yüz ve genital bölgedeki iç dudak tüylerinden aynı verimi beklemeyiniz. İnce oldukları için daha geç sonuç alırsınız ve seans sayısı daha fazla olur. Ayrıca genital bölgenin iç kesimleri genelde koyu renkli olduğundan ayar düşülmesi mecburidir ve tam olarak % 100 tüylerin yokolmasını beklemeyin derim. Oldukça azalır ama tamamen bitmez, tek tük ipincecik tüyler kalabilir. Bu gerçeği baştan bilirseniz ileride hayal kırıklığı yaşamazsınız ve evham yapmazsınız.

Bu arada eminim gittiğiniz merkezde sizi bilgilendirmişlerdir ama ben yine de hatırlatmak isterim. lazer epilasyon yaptırdıktan sonra en az 24 saat süre ile duş almayın , mecbursanız da çok çok ılık su ile alın ve kese/ lif kullanmayın. Aksi taktirde sıvı ile temas nedeniyle ödem olabilir (özellikle de bacaklarınızda) veya lif kese nedeniyle cildiniz hassas olduğu için tahriş olabilir. Ancak seanstan 1 hafta sonra keselenebilirsiniz.

Özellikle ilk seanstan sonra yoğun kıl dökülmesini zaten farkedersiniz . Diğer seanslardan sonra kalan tüylerin uzama süresi de daha da artar. ( yani daha geç çıkar). Bu arada tüylerin azalması heryerde homojen olmayabilir. özellikle genital bölgenin üst kesimlerinde 3-4 seanstan sonra parça parça mı desem, öbek öbek mi desem, ada ada mı desem işte o şekilde tüyler çıkabilir. Sanki heryere lazer yapılmış da o kısımlar unutulmuş gibi gelmesin size, bu normal bir süreçtir.

Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için daha önceden ıpl tecrübem olduğu için bu sefer araştırarak gittim.Yüz ve bıyıkta diode geri kalan tüm vücudumda alex..Dediğiniz gibi genitalde dudak kısmı koyu renk olduğu için enerjiyi düşürüyorlar ve söylüyorlar benim dizimde de enerjiyi düşürüyor uygulayan bayan..Yani hep bilgilendirerek adım adım işlem yapıyor ve hep soruyo acı veya ters bişey hissdeiyormusun diye..Çok ilgilile ve ilk seansta aldığım sonuç nedeniyle memnunum..Enerji düşüklüğü nedeniyle zaten ilk seansta genital bölgemde ve özellikle dudak kısımlarında dökülme hiç olmadı.hep jiletle aldım o bölgeyi ve zamanla karama yapmış. Şimdilik durum bu..

Bu arada siz uzman mısınız?

Hayır uzman değilim canım. Sadece tecrübelerimi paylaşmak istedim :)

Son düzenleme:
Bende düşünüyorum Peeling yaptırdığım yerde ama daha karar veremedim özel clnc medicine de yaptıran varmı?

Canım ben orda yaptırıyorum kesinlikle tavsiye ederim :)
Kaç seans oldu? Tüm vücut mu yaptırıyorsun.Bende kendi kliniğmden memnunum daha 2. seansım gerçekleşti..Şimdilik iyi ve clinictekiler anlayışlı ve sıcak kanlılar..Araştırarak gittim ve şimdilik hiç kötü bir durum yaşamadım...

Kaç seans oldu? Tüm vücut mu yaptırıyorsun.Bende kendi kliniğmden memnunum daha 2. seansım gerçekleşti..Şimdilik iyi ve clinictekiler anlayışlı ve sıcak kanlılar..Araştırarak gittim ve şimdilik hiç kötü bir durum yaşamadım...

Yüzümün son seansına gittim vücutta 5.seansa gitceğim ve bitmek üzere :)

Back