- Konu Sahibi dr.dido
-
- #1.181
bide dün lazerde benim saçımın ucundan bi tutam lazerle yakmış kız sabah gördüm bi zararı olurmu saç köklerime
doktor hanım ben bugün koltuk altı için lazere gittim 4.seans gittiğim merkezde alexle çalışıyolardı bugün yeni bi makine gelmiş sadece koltuk altına çalışıyolarmış onunla buda soğuk hava üflüyo diğeriyle tenime bu kadar temas etmiyodu bunda cildimde temasta bulundurdu aleti sordum bu makine farklımı diye evwt dedi bunun dalga boyu daha yüksek dedi o yüzden daha fazla hissettin dedi ben giyinirken makineye baktım kıa sormayı unuttum makinenin adını cihazın üstünde lena epi yada leda epi yazıyodu böyle bi lazer varmı yada sadece kol altı için kullanılan makine nedir acaba merak ettim daha fazla acıdıda inşallah daha iyi olur ben genitalede gidiyodum bi etkisini görmeim ona gitmeyi bıraktım yazın rahat ediyim diye kol altına gittim
bu arada genital ve k.altı ile ilgili bi sıkıntı yok. üst bacaklar da eh işte idare eder. ama sorunum alt bacaklarda. olmazsa yazın sadece genital ve k.altına devam edeceim.. önerilerinizi bekliyorum.
bu arada izmirde bir merkez var, ilginç bir şekilde lazere(alexandrite,nd-yag) bitene kadar pakt uygulamışlar. güvenilir bir yer olduğu söyleniyor. temiz ve özenli bir yermiş. gidip görmedim ama.. paketler genelde çakma oluyordu, izmirde de alex falan çok yaygın deil. bi an güvenemedim. gidip cihazları gözümle görmek istiyorum ama, istanbulda böyle çalışan merkezler var mı? alex için yaygın bir uygulama mı paket olayı? güvenebilir miyim ki =) bu arada ben alex yaptırdım ilk seans
teşekkürler bir de şimdiden cevabınız için
İğneli ile devam etmenizde bir sakınca göremiyorum. Hormonal bir problem olup olmadığı konusu ile ilgili bir kadın doğum uzmanından da fikir almakta fayda var bence.
merhaba öncelikle ben izmirde yaşıyorum sorunum alt bacak kısmı ile ilgili alt bacak tüylerim çok kalın geliyor ve sıklar tabi ağda yaptırıyorum ama 1 2 haftada hemen çıkıyorlar anlam veremedim açıkcası bu yüzden lazer epilasyon yaptırmak istiyorum bu işleri hiç bilmiyorum iğne ile olanmı iyidir lazermi hiç bir bilgim yok bir de yazın yaptırmak sakıncalımıdır? yaklaşık fiyatları nasıldır? ve birde çok kalın olan tüyler bile 6. haftadan sonra çıkıyosa süper birşey bana göre yazın ağda çok çabuk çıktığı için tüy dökücü ile idare edicektim ama bu sefer çoğalıcak çok kafam karışık lütfen yardım edin
bu gün ilk seansımı nd yag lazerle yaptırdım önce ağda yaptılar hemen ardından da düşük dozda lazer uyguladılar bir ay sonraya da 2.seans için gün verdiler daha sonrası için 45 günlük seanslar yapılacakmış beyaz tenliyim ve tüylerimde çok siyah değil yanlış bir uygulama olup olmadığı hakkında bilgilendirirmisiniz
Bence lazere başlamışken devamını getirin.yani bacakları yarıda bırakmayın. bütün yaz jilet yapmaktansa azıcık noktalı gezin daha iyi. Çok ara verirseniz ilk seans için ödediğiniz para tamamen boşa gider. Hem 2. seansta noktalanma daha az olacaktır. Gittiğiniz yer iyi bir yerse rötuş tedavisinde alt bacağı tekrara tarayabilir ve bu da içteki tüyleri tekrar yakacağı için nokta nokta gezmezsiniz.
Ben paket programlara iyi bakmıyorum çünkü tedavilerde kalitenin düştüğüne inanıyorum. Benim hastalarımdan duyduğum paket programlarda nasılsa para verildi çabuk bitsin diye çok sık tedavi yapıldığı yönünde. Halbuki kılın bir gelişim süreci var, onun tamamlanmasından sonra bir sonnraki tedaviiyi yapmak gerekiyor. Bendeki tedavilerde vücut bölgesinde yılda 4 seans hadi bilemedim maksimum 5 seans yapılıyor. 2. sene de 2 tedavi yeterli oluyor. dolayısı ile 2 yıllık dönemde 6 ya da 7 tedavi yapılırken ne gerek var bir sürü parayı lazere bağlamaya diye düşünüyorum.
Ben sizin yerinizde olsam başladığım yerde tedavime devam ederim. Baksanıza hala noktalar duruyor diyorsunuz . Bu alttan gelen tüy hala yok demek.(Demek ki iyi tedavi yapılmış) Biraz daha bekleyip ona göre tedavi yaptırın ve yazı rahatça geçitrin derim ben.Ayrıca yazın deniz, güneş , kum gibi faktörlerle tüyler daha kolay dökülüp cilt güzel pürüzsüzleşiyor.:içelim:
lazer uygulamasının uzun tüylere yapılmasının bir sakıncası olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?