Lazer Epilasyon Lazer Epil. Yapan Doktordan Bilgiler..

• Konu Sahibi Konu Sahibi dr.dido
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba bende 16 yaşındayım ve 3 senedir ağda yaptırıyorum. perşembe günü için randevu aldık bizde ve oradaki bayan 3-4 gün önceden jilet yapılması gerekiyor dedi. benimde zaten çok az olan tüylerime jilet yaptık. bugün bir kaç arkadaşıma sordum ve bu yaşta çok zararlı hormonlarına zarar vereceksin dediler. ancak ben bir zararı olduğunu düşünmüyorum. bikini bölgesi ve koltuk altımı yapıracağım bu arada. banada bunun hakkında biraz bilgi verirseniz memnun olurum.

KK blog sayfamda epilasyonda yaş sınırı adlı yazım mevcut. Ayrıntılı bilgiler var. Eğer hala sormak istediğiniz şeyler varsa yanıtlayabilirim.

KK blog sayfamda epilasyonda yaş sınırı adlı yazım mevcut. Ayrıntılı bilgiler var. Eğer hala sormak istediğiniz şeyler varsa yanıtlayabilirim.

dr.hanım bilgileriniz için çok teşekkür ederim.benim de size bir sorum olacak alexandrite aletinde kullandıkları dozun yani makinadaki ayar kaç olmalı bende 14 yaptılar sonra çok acıyınca 12 ye getirdiler sizce alet in ayarı kaçta olmalı ya da vuruş mu diyorsunuz mm mi bilemiyorum ben esmerim tüylerimde siyah.bacak özel bçlge koltuk altı ve yüz için gidiyorum ilk seansıma bı pazartesi gittim.çeneme alexandrite yüzüme ise diode kullandılar.teşekkür ederim bu arada yeniden bilgilendirmeniz için...

Cihazın markası kullanılan başlığın çapına göre dozlar farklılık gösterir. Cihazın markası candela ise ve başlık çapı 18mm ise uygulanan doz ,cilt tipi 3(esmerler) ve üzeri olanlarda 10-16joule/cm2 olarak çalışılabilir. Bu doz o anki cildinizin durumuna göre belirleneceği için size iyi ya da kötü doz çalışılmış diye yorum yaparsam sizi yanlış yönlendirmiş olurum. vereliniortak

evet candela ya da genli bir şey di sadece 1.seansa gittiğim için çok dikkat etmedim.18 mm de 12 iyimidir diyorsunuz yani seans sayım uzamaz değilmi? ben bitene kadar fiyatı peşin ödedim de ama gittiğim yer araştırmalarıma göre mersin in en iyi yeri bir çok tanıdığım da oraya gidiyor.çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için...:asigim:

Cildinizi görmeden dozunuzla ilgili bir yorum yapamam ne yazık ki. Doktorunuza güvenmekten başka çareniz yok sanırım. (En azından doktor mevcutmuş merkezde vereliniortak)

merhaba doktor hanım, benim birkaç sorum olacak. öncelikle şu lazer dalga boyu ayarlanması olayını soracağım. alex yaptırıyorum, gentlemax cihaz. siz dalga boyunun ten rengine göre ayarlandığını ve her seansta aynı şiddette yapılması gerektiğini yazmıştınız yanlış hatırlamıyorsam. ben dün kontrol seansına gittim doktor hanıma bunu sordum. bana kıllar inceldikçe şiddetini arttırdıklarını söyledi. kafam karıştı tabi benim de. benim gittiğim merkezde de birkaç doktor bulunuyor ve bu şekilde işlem yapıyorlar. izmirde en çok tercih edilen merkez ve genelde memnun kalan insanların yorumlarını okudum burada. ama aklım karıştı bir kere nedir doğrusu diye :)

bir de ben çok kalabalık olduğundan çok özenli çalışmadıklarını düşünüyorum bulabilirsem başka bir alex oraya gideceğim. ama izmirde hep nd-yag görüyorum. benim kıl-ten rengim alexe çok uygunmuş, koyu kıl açık ten. nd-yag yaptırmam yanlış mı olur birinci sorum bu. ikinci sorum da bir merkezi araştırırken sitesinde şunu uyguladıkları yazıyordu: "Lyra-i sistemi" . o kadar zamandır lazer araştırıyorum ama bunu ilk defa gördüm nedir bu??

şimdiden çok teşekkür ediyorum....

Tedavilerde dalga boyu değil doz ayarlamaları yapılır. Lazerin dalga boyu sabit olup değişmez bir durumdur. Doz ise cilt tipne göre belirlenir. Normal şartlar altında en ideali cilt o an doz olarak neyi kaldırabiliyorsa o kadar maksimumunu çalışmaktır. Ama bazen kıllar aşırı kalın olduğundan (çok aşırı acıdığı için) ya da ilk tedavilerde ciltte bronzluk varsa idealinden daha düşük çalışmak gerekebiliyor. Tedavi ilerledikçe kıllar inceldikçe acı daha dayanılır hale gelince ya da bronz ciltler açıldıkça doz artışı yapılabiliyor. Benim de bazen bu tip tedaviler yaptığım oluyor doğrusu. Bir de bazı ciltlerde bazı tüy tiplerinde birden aşırı incelme meydana gelebiliyor.Bu tip durumlarda da dozu yükseltmek anca sonuç vereceği için ilk başlanan dozların yüksek tutulmamasında fayda var. (Ama bu durumu en deneyimli lazer kullanıcısı bile zor ayırt ederr. Dolayısı ile kendine güvenmeden böyle bir KARAR VERMEK UYGULAYICI İÇİN RİSKTİR) Ben merkezinizdeki doktorların en doğrusunu yapacaklarına inanıyorum. Nihayetinde başarısız olsalar herhalde o kadar hasta yoğunluğu olmazdı diye düşünüyorum. (Bu sözlerm aşırı ucuz işlem yapan yerler için geçerli değil:1rolleyes:)
2. sorunuzda bahsettiğiniz cihaz da Nd Yag lazer olup özeellikleri ve tedavi sonuçları bütün Nd Yag lazerlerde nasılsa öyledir.vereliniortak

doktor hanım ben 4.seansıma gidicem siz normalde haziran başı gitmeniz gerekir demiştiniz ama benim koltuk altımdakiler çokça çıktı genitalin üstü daha az altları daha yoğun çıktı yani gitsem olur ama ben haziranda gidip yazı rahatça geçirmek istiyorum hazirana kadar kılları jiletle alsam çıktıkça haziranda 4.seansa gitsem bi sakıncası olurmu şimdi gitsem temmuzda çıkarlar ve temmuzdada tatil falan derken kıllarla uğraşmak istemiyorum zaten yaptırdığım yerdede olmucam temmuzda haziranı beklemem doğru olurmu sizce normalde 3 seansta daha azalıyo sizin dediğiniz gibi ama benim kıllar baya bi gitmemle bitcek sanırım 3 seansta %10u belki azalmıştır sanırım.

Merhaba;
Gentle Lease denen baya ödüllü bir alet var. Bunun doz ayarları konusunda bir fikriniz varmı? Mesela 16 olunca yüksekmi? Candelaya göre?

Merhaba;
Gentle Lease denen baya ödüllü bir alet var. Bunun doz ayarları konusunda bir fikriniz varmı? Mesela 16 olunca yüksekmi? Candelaya göre?

Gentle lase adlı lazer zaten candela firmasına ait.Yani aynı cihazlar. 16j iyi bir doz ama cilt tipi bunu değerlendirmede önemli bir parametre.

3. seansta %10 azalma bence çok çok az bir azalma.Çıktı ise tedavinizi yaptırıp bir de haziran sonu yaptısanız sizi daha iyi idare ederfisfisfis. Ya da haziran başına kadar idare edip o zaman yaptırırsınız. Karar sizin.vereliniortak

mrb ben Ank lazerde ilk seansımı yaptırdım ama maddi sebeplerle 2. yi yaptıramayacağım. Sirle alsam eski haline döner mi? 2. seansa para bulana kadar lazer kalacak.Kaç ay yada sene sonra 2. yi yaptırabilirim bilmiyorum

çok teşekkür ediyorum açıklamalarınız için. içimi bir nebze olsun rahatlattınız. en azından çok da yanlış bir durum yapılmıyor, fakat bana uygulama yapan hatun bu doz arttırımını standart bir uygulama olarak söyledi siz daha farklı durumlarda tercih ediyormuşsunuz. izmirde hala alex kullanan farklı bir yer bulamadığım için buraya devam etmek durumunda kalacağım sanırım(merkezin yoğunluğunun sebebi de bu aslında, alex cihaz yok izmirde burası dışında başka yerde). hala çok özenli olduklarını düşünmüyorum, kontrol seansı da yapıldı yeni farkettim bacağımın iç kısmında hiçbi şekilde lazer görmemiş sapasağlam tüyler var. kontrol seansı biraz gözboyama gibi geldi bana da bu durumda. tekel olmalarının rahatlığını yaşıyorlar. keşke birkaç yer daha olsa alex kullanan rekabet artar hizmet kalitesi yükselir fiyatlar da biraz düşerdi ama böyle büyük bir şehirde malesef yok..
yolum düşer de istanbula gelirsem valla arada 1 seans da olsa size yaptırırdım gönül rahatlığıyla ama kısmet iyi çalışmalar, güzel günler diliyorum...

Merhaba doktor hanım size bikaç sorum olacak ben yaklaşık 4 yıldır tüm yüzüme alexandrite ile lazer yaptırıyorum fakat bu süreç içinde en ufak bir faydasını göremedim aksine kıllarım yoğunlaştı ve yayıldı yüz için diode lazerlerin daha iyi olduğu söylendi bugün bi tıp merkezinde diode lazer uygulatmaya başladım sizce bi faydası olur mu bi de kafama takılan bişey var diode cihazının biçok çeşiti var bunlardan en etkilisinin light sheer olduğu söyleniyo o kafamı karıştırdı makine aynı olduktan sonra türünün farklı olması önemli bi etki yaratır mı bu arada tüylerim kalın ve siyah fakat tenim buğday

mrb Dido hn :) ben yeni üye oldum ve buradaki bilgileri okudukça iyiki üye olmusum diyorum
Ben koltukaltı için lazer epilasyona gitim ve çok faydasını gördüm;genital bölge içinde gitmek istiyorum ama sakıncalı olduğuna dair söylentıler var ;beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim ...

İzmirde şifada var sanırım oda alex.

merhaba doktor hanım bşy öğrenmek istiyorum ben ekim ayında fotona lazere başladım tüm vucüt şu ana kadar 4 seans yaptırdım ilk seansta kontrol seansı vardı diğerlerinde yoktu. her seanstan sonra tüyler döküldü çoğuda seans sırasında döküldü, ama hep bi kaç hafta sonra tekrar çıktı bende mecburen jilet yaptım, bu sefer güzel sonuç alırım diye diye 4 sens oldu ama daha yüzde 20 azalma var bence ordaki bayana benim hormonlarımda bi problemmi var acaba neden böyle oluyor gerekirse test yaptırayım dedim gerek yok dedi şu ana kadar 1.500 tl harcadım ama moralim çok bozuk senağlama nerde hata yaptım sizce benim tüyler neden önce dökülüp daha sonra tekrar olduğu gibi çıktı? şimdiden teşekkür ederim.

mrb ben Ank lazerde ilk seansımı yaptırdım ama maddi sebeplerle 2. yi yaptıramayacağım. Sirle alsam eski haline döner mi? 2. seansa para bulana kadar lazer kalacak.Kaç ay yada sene sonra 2. yi yaptırabilirim bilmiyorum

Sirle aldırırsanız ne yazık ki eski haline döner. Bence en azından 3-4 seanslık paarnız olduğunda başlayın ki en zından belli bir başarı sağlansın.4. seanstan sonra belirgin azalma da olacağından ara vermek çok da tedavileri bozmaz.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…