• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer Epil. Yapan Doktordan Bilgiler..

• Konu Sahibi Konu Sahibi dr.dido
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende size birsey danismak istiyorum ben koltuk altiyla bikini altim 5 seansim ama benim problemim koltuk altim baya dokulmustu ama simdi tekrak cikiyorlar normalmi kadin dediki onlar dokulurler tekrar bikini bolgemde ayni dokuluyorlar amma tekra cikiyorlar valla ben anlamadim kadin okadar derecesini yuksek yapiyor bikini bolgem tum yanmisti iki usgun baya acidi en son gittigimde cok dusuk derecede yapti simdiden tesekur ederim artik bitsinler cikmasinlar birdaha

doktor hanım ben 4.seansıma gidicem şubat 17de 3.seansıma gitmiştim iyice çıkınca gel demişlerdi şimdi 4.seansa ne zaman gitmeliyim bide 4.seansa gitmeden yine jiletleyimmi jiletliceksem kaç gün önceden jiletle alıyım acaba

NormAL ŞARTLAR ALTINDA ben olsam haziran başı tedavinizi yaparım. O zamana kadar idare edebiliyor olmanız lazım bence. (En azından benim hastalarım için durum böyle oluyor) Gitmeden en az 1 hafta önce jiletlemeniz lazım ki anca o zamana kadar biraz uzasın.

bende size birsey danismak istiyorum ben koltuk altiyla bikini altim 5 seansim ama benim problemim koltuk altim baya dokulmustu ama simdi tekrak cikiyorlar normalmi kadin dediki onlar dokulurler tekrar bikini bolgemde ayni dokuluyorlar amma tekra cikiyorlar valla ben anlamadim kadin okadar derecesini yuksek yapiyor bikini bolgem tum yanmisti iki usgun baya acidi en son gittigimde cok dusuk derecede yapti simdiden tesekur ederim artik bitsinler cikmasinlar birdaha

Hangi tip cihazla yapılıyor öğrenebilr miyim?Çünkü 5 seansta bayağı bir oranda azalıp çok seyrek ve incelmiş olarak çıkmaları lazım. Normal şartlar altında 6-8 seanstır ama 3. den sonra belirgin bir azalma ve geç çıkma olması lazım.

dr bilmiyorum hic aklima gelip de sormadim tamam dokulme var da ama geri incelmis cikiyorlar benim anlamadigm kadin bana bir kuvetli yapiyor en son gittigimde okadar hafif yaptiki kadina sordum niye hafif yaptin diye yok baya kuvetli yaptim dedi acaba cok seans gelsin diyemi yapiyyor acaba gittigimde sorcam cevapladigin icin tesekur ederim

NormAL ŞARTLAR ALTINDA ben olsam haziran başı tedavinizi yaparım. O zamana kadar idare edebiliyor olmanız lazım bence. (En azından benim hastalarım için durum böyle oluyor) Gitmeden en az 1 hafta önce jiletlemeniz lazım ki anca o zamana kadar biraz uzasın.

çok teşekkür ederim keşke sizin hastanız olabilseydim benim tüyler hazirana kadar idare etceğini sanmıyorum çünkü koltuk altımda çıktılar bile genitaldede çıktı bazı yerlerde ama orası daha temiz duruyo genitale iki kere atış yaptı koltuk altına bi kere ondan sanırım koltuk altımda azalma var ama 3.seansa göre yani sizin söylediğinize göre o kadar çok değil az ama ben 4.seansım için yinede baya beklicem hazirana kadar jiletle çıkanları kısaltırım olmazsa hepsi çıksınki 4.seans belki daha verimli olur yazıda rahat geçiririm.zaten haziran sonundan sonra hamilelik falan girebilir araya sonra doğumdan sonra artık 1-2 seans daha lazerden sonra iyi bi iğneli epilasyoncu bulabilirsem inceleride öyle bitiririm inşallah

Dr.JldBycn doktor hanim benimde size bir kac sorum olacak gercekten cok faydalaniyoruz sizden allah razi olsun ..
ben nerdeyse bir seneyi askin bir sekilde epilasyona gidiyorum tam sayamadim ama en az 8/9 seans olmustur garanti, koltuk alti bacak bikini oldukca faydalandim cok memnunum ama neden bilmiyorum bir kac aydir sanki yeniden cikiyorlarmis gibi geldi kizimada yaptirmistim henuz bir seans oldu ilk seansda asiri dökülme olmustu cok sevinmisti ama sonra tamamen cikti bizim gitdigimiz sistem isik epilasyon ipl asiri yuklu para veriyorum seansi 400/500€ ortalama , bu son birdaha gerek kalmaz diyorum ama her seferinde gitme geregi duyuyorum , koltuk altim bile bitmedi duzgun bir sekilde gitmekmi gerekli bazi aylar 2 ay ara vere biliyorum bazi aylar ayda 1 gidiyorum bundami yanlis yapiyorum acaba? banada bir fikir verirseniz sevinirim ..

doktor hanim hangi epilasyon aletiyle epilasyon yaptirdim göstermek istedim daha kolay fikir sahibi olabilirsiniz diye ..

L900 HR SR - Profesyonel sistemi photoepilation ve gençleşme

En son teknolojileri
Patentli L900 HR SR Şirket A & M Technology son yıllarda en iyi teknolojik gelişmeleri birleştirir ve bugün profesyoneller için en iyi tekliftir.

Fransa'da kurulan L900 HR SR en kaliteli üretim ve kullanım kolaylığı olağanüstü farklıdır.

Sistemi 28 farklı program kendi yetenekleri yelpazesinin genişliğini belirlemek dahil:

Epilasyon için 16 program
Gençleştirme için 12 programları,
yani gibi estetik kusurlar, bu dermo ortadan kaldırmak:
Pigment oluşumu
Vasküler Eğitim
Kırışıklıklar, yaralar ve genişletilmiş, zayıflaması cilt tonunu gözenekler ve elastikiyet

Parametreleri her programlarından birinde doğal ve en uygun kombinasyonu L900 HR SRHemen her bu sorunların ele mükemmel sonuçlar sağlar.

Dalgaboyu seçilen aralığı ve darbe garanti benzersiz özellikleri müşteri mutlak güvenliği.

Epilasyon ve gençleşme için iki bağımsız aplikatör
Iki bağımsız aplikatörlerinin varlığı işi L900 HR SR özellikle rahat. Ihtiyacınız yok herhangi bir kalibrasyon ya da filtre değiştirme yürütmek için. Ve cihaz sizi aplikatör istediğiniz parantez Kaldır otomatik olarak uygun moduna girer! Ergonomik ve son derece hafif - sadece 250 gram - hidrolik soğutma aplikatör ile rahatlıkla el uzmanı olarak uyuyor.
Özellikler

Emisyon - SPL
Dalga boyu - 400-1000 nm.
Jeneratör - 1200 J.
Güçlü Flaş - J. 3,6-96
Maksimum enerji yoğunluğu --
18 J/cm2.
Darbe - 1,5-45 ms.
Alan aplikatör -- 2,4 ve 5 kare. cm.
Vurum yineleme sıklığı - 3 sn.
Parametrelerini ayarlama
Pigmentasyon 4 düzeyleri
etkisi 8 türlerine
olası kombinasyonları - 196
Svetoprovodnik - Kuvars kristali
Soğutma - Hidrolik
Boyutlar - 123h49h57 görmek
Ağırlık - 52 kg.

yl900face.jpg
[/URL][/IMG]

merhaba dr hanım bir sorum daha var (:
bugün dr'umla konuştum " dökülmeyen yerler var neden dökülmediler her yere atış yapılmadımı yani diye sordum.(çünkü ben uygulama sonrası bütün tüylerin dökülüceğini,daha sonra yananların çıkmayacağını diğerlerinin çıkıcağını biliyodum.) ama dr'um öyle bişe olmadığını,dökülenlerin bir daha çıkmayacağını,bunalrın kökleri yananlar oluğunu söyledi.bende dökülme çok afzla oldu çok az dökülmeyen yerler var o zaman 1-2 seanslık işim mi kaldı falan diye sordum hayır bunu bilemeyiz o kalan tüylein bir daha seansda dökülür mü dökülmez mi dedi.hani 2-3 seansa bitr tüylerin gibi yuvarlak ve gerçekçi olmayan bi yaklaşımda bulunmadı.ama bnm kafam akrştı yine.
şmdi bnm dökülen tüylerim bir daha çıkmayacak mı?.mantıklı olan o aslnda çnkü kökleri yanmış ve dökülmüş öbür türlü hepsi döklse yanan -yanmayan nasıl ayırt edilirdiki:S netten araştırdım baya ordada hep dökülen tüyleriniz bir daha çıkmayaktır, daha sonra çıkan tüyleriniz o yanıp dökülen tüyleriniz değil daha önce yüzeye çıkmayan tüylerdir yazıyordu genel olarak.

Dr.JldBycn doktor hanim benimde size bir kac sorum olacak gercekten cok faydalaniyoruz sizden allah razi olsun ..
ben nerdeyse bir seneyi askin bir sekilde epilasyona gidiyorum tam sayamadim ama en az 8/9 seans olmustur garanti, koltuk alti bacak bikini oldukca faydalandim cok memnunum ama neden bilmiyorum bir kac aydir sanki yeniden cikiyorlarmis gibi geldi kizimada yaptirmistim henuz bir seans oldu ilk seansda asiri dökülme olmustu cok sevinmisti ama sonra tamamen cikti bizim gitdigimiz sistem isik epilasyon ipl asiri yuklu para veriyorum seansi 400/500€ ortalama , bu son birdaha gerek kalmaz diyorum ama her seferinde gitme geregi duyuyorum , koltuk altim bile bitmedi duzgun bir sekilde gitmekmi gerekli bazi aylar 2 ay ara vere biliyorum bazi aylar ayda 1 gidiyorum bundami yanlis yapiyorum acaba? banada bir fikir verirseniz sevinirim ..

cnm dr hanım sana yardımcı olucaktır ama bildiğim kadarıyla ıpl gerçek anlamda lazer bile değil.sadece ışık yayıyor.dolayısıyla pek de bi rişe yaramıyor ve ıplde 8-9 seans gidip sonuç alamamnız bundan dolayı.bşka bir cihaz olsa 8-9 seansa bitmiş olurdu.çünkü oralama 6-8 seans zaten

cnm dr hanım sana yardımcı olucaktır ama bildiğim kadarıyla ıpl gerçek anlamda lazer bile değil.sadece ışık yayıyor.dolayısıyla pek de bi rişe yaramıyor ve ıplde 8-9 seans gidip sonuç alamamnız bundan dolayı.bşka bir cihaz olsa 8-9 seansa bitmiş olurdu.çünkü oralama 6-8 seans zaten

inanmiyorum yaa ufak bir servet verdim nerdeyse :gitme:aslinda faydalanmadim diyemem ama korkum gitmedikce cikacak gibi geliyor bana :1no2: cunku artik gitmeme gerek kalmaz dedikce birdaki aya gitme ihtiyaci duyuyorum:gitme: doktor hanim bana dökülenler birdaha cikmaz dese yeterli :Saruboceq:

doktor hanim hangi epilasyon aletiyle epilasyon yaptirdim göstermek istedim daha kolay fikir sahibi olabilirsiniz diye ..

Lazer sistemleri belli dalga boylarında ışıkla çalışan sistemlerdir. Dolayısı ile o dalga boyu hangi dokuya duyarlı ise oraya etki edecektir. 694 nm ile 1064 nm arası dalga boyları kıldaki melanin dediğimiz yapıya duyarlı olduğu için epilasyonda kullanılmakta. Dalga boyu ne kadar rakamsal olarak azsa(694 civarı) kııla etkinliği o kadar fazla iken dalga boyu arttıkça etkinlik azalmaktadir.Bu melanin dediğimiz madde normal şartlar altında cildimizde de bulunur. Biz güneş vb. işlemlerle bronzlaştıkça cildimizde artarak koyulaşmamıza bile sebep olrlar. Yani bronzluk sağlayan renk maddesi melanindir.(Kaba bir dille anlatacak olursam) Lazer de dalga boyu düştükçe melanin dediğimiz maddeye karşı çok etkili olduğunu dmiştik. ışte bu dalga boylarında ciltteki melanin de bu durumdan etkilenceği için doru tedavi yapılmaz sa ciddi cilt yanıkları oluşabilecektir. Fakat çok etkili bir dalga boyu olduğu için de düşük dozlarda bile etkili tedaviler yapabilecektir. Yüksek dalga boylu lazer de ise malanin etkilenme olasılığı az olduğu için cilt için bir risk söz konusu olmaz ama kılı da ekilemek için çok yüksek dozda çalışmk lazım ki o da bir kısım lazer tiplerinde tedavi sırasında aşırı acıma yapacaktır.
IPL sistemleri ise sabit bir dalga boyundansa bir ışık demeti (Belli bir dalga aralığında) bulundururlar. Ozel filtrelerle hangi dalga boyu istenirse o ayarlanabilir. Ama sanırsam net olarak istenen dalga boyları ayarlanamadığı için doğru tedaviler yapılamıyor ya da bir sürü parametrede oynama yapmakgerektiği için uygun dozlar belirlenemiyor. Ben bugüne kadar bu forum da dahil 1 kişi dışında IPL ile yapılan tedavilerdn sonuç alan görmedim. Ben cihazı bir kaç kez denedim ama bir kere temiz bir tedavi olmadı , bir sürü tüy kaldı. Uygulamasıda çok zahmetliydi. Hem benim hem hasta için.

Normal şartlar altında lazer epilasyonda ilk 3 seansa 2-3 aylık aralarla gitmek lazım çünkü bu arada tüylerin çıkmaması gerekiyor. 3. seanstan sonra da ara 3-4-5 aya kadar araların açılması lazım. Benim hastalarımda 2 senede 8 seans bile olmuyor. Siz de 8-9 seans çok olmuş bence. Cihazdan kaynaklanan bir durum olabilir .CADIARZU

merhaba dr hanım bir sorum daha var (:
bugün dr'umla konuştum " dökülmeyen yerler var neden dökülmediler her yere atış yapılmadımı yani diye sordum.(çünkü ben uygulama sonrası bütün tüylerin dökülüceğini,daha sonra yananların çıkmayacağını diğerlerinin çıkıcağını biliyodum.) ama dr'um öyle bişe olmadığını,dökülenlerin bir daha çıkmayacağını,bunalrın kökleri yananlar oluğunu söyledi.bende dökülme çok afzla oldu çok az dökülmeyen yerler var o zaman 1-2 seanslık işim mi kaldı falan diye sordum hayır bunu bilemeyiz o kalan tüylein bir daha seansda dökülür mü dökülmez mi dedi.hani 2-3 seansa bitr tüylerin gibi yuvarlak ve gerçekçi olmayan bi yaklaşımda bulunmadı.ama bnm kafam akrştı yine.
şmdi bnm dökülen tüylerim bir daha çıkmayacak mı?.mantıklı olan o aslnda çnkü kökleri yanmış ve dökülmüş öbür türlü hepsi döklse yanan -yanmayan nasıl ayırt edilirdiki:S netten araştırdım baya ordada hep dökülen tüyleriniz bir daha çıkmayaktır, daha sonra çıkan tüyleriniz o yanıp dökülen tüyleriniz değil daha önce yüzeye çıkmayan tüylerdir yazıyordu genel olarak.

Lazer epilasyonda uygulama yapıldığı zaman eğerçok sıkı ve doğru dozla uygulama yapılırsa tüm tüylerin ısıdan etkilenip yanması ve dökülmesi gerekir. Kişinin cilt renginin koyu olması , tedavi sırasında aşırı can acısına bağlı doğru tarama yapılamaması, tüylerin hepsinin daha çıkmamış olması ya da yapan kişinin özensizliği sebebi ile tüylerde kalanlar olabilir. 2 hafta sonra yapılan rötüşlerle de onlara tedavi yapılarak 2. seansa kadaar bölgenin temiz olması sağlanır. Lazerin etkili olabilmesi için kılın kendini besleyen kıl kökü ile temasta olduğu Anagen dönemde olması gerekir. Ama bütün kılların vücuttaki bu dönemleri farklı olup gözle ya da herhengi bir aletle tespit edilmesi mümkün değ,ldir. Dolayısı ile lazerle tedavi esnasında en çok etkilenencek ve çıkmaması olasılığı olan tüyler anagen dönemdeki tüylerdir. Bunu dışındaki tüyler tedavi esnasında yanar fakat bir sonraki sensta kesin olarak çıkarlar. Anagen dönemi olan tüylerin de bir kısmı gerçekten bitip çıkmayabilir ama mutlaka kıl kökü kendini onararak yeniden çıkma da sağlayabilir. Dolayısı ile daha 1. seansta bunlar döküldü artık çıkmayacak gibi sözler bence çok çok iddialı sözler. Dolayısı ile beklemekte fayda var. Eğer aynı bölgede çıkarlarsa bu tezin doğru olmadığı ,ya da bir daha çıkmazlarsa da tezin doğru olduğu görülmüş olur. Beklemekte fayda var.eyvahedigeldismile
Normal şartlar altında cilt altında basit bir dille ifade edecekolursam uyuyan kıllar dediğimiz kıl üretmeyen fakat kıl üretme potansiyeli olan kıl kökleri mevcuttur. Bunlar ciddi hormonal bozukluk gibi durumlarda aktive olup yeni tüy üretebilirler. Ama bu durum özellikle yüz bölgesinde risklidir. Genital ya da kol altı gibi bölgelerde probleme sebep olacak bir durum yapmazlar. (Yüz bölgesi hastalarının çektiği çilenin sebeplerinden bir de bu faktördür.)
Bence Lazer epilasyon tedvileri düzgün yapıldığı zaman bir sonraki seansa kadar tamamen temiz gezmek gerekir. tedaviden sonra en az 1,5 ay komple temiz olur. Sonrada tüycük şeklinde çıkmalar başlar. 2. ayda da tam çıkmış olurlar ve tedavi uygulamak gerekir. Ben bugüne kadar çalıştığım yerlerde de kendi yerimde de bu şekilde işlemler gördüm dolayısı ile çok tüyüm kaldı taranamadı gibi bir durumu da hastalarımdan hiç duymadım. (Sırf benim yaptığım değil çalıştığım bütün yerlerdeki ekiplerim bu tip tedaviler yapardı. )

Doktor Hnm benim de merak ettiğim şu; gerçi az önce bir anlamda cevabımı aldım sizin yazınızdan ama, şimdi benim ilk seansım yapıldı genitale, dün de kontrole gittim. 2 ay sonra 2. seansıma gideceğim. İkinci seansa kadar çıkan tüyleri kendim hiç almayacak mıyım, almayacaksam o şekilde mi dolaşacağım 2 ay boyunca. Yok eğer 2 ay süresince çıkanları kendim alacaksam (bu arada elbette ağdayla değil jiletle alacağım) kılları arttırmış olmaz mıyım? Doktorum her seansa gelmeden 2-3 önce jilet yapmamı söyledi, bizim de yıllardır bildiğimiz şey jiletin kılları çoğalttığı değil midir? Bir yandan tüylerden kurtulmaya çalışırken bir yandan da onları güçlendirecek olan jilet işini yapmayı bir türlü anlayamadım. Mesela 4. seansta artık tamamen biten genitalin bir kısmına tekrar jilet değince tüm emekler boşa gitmez mi? Teşekkürler şimdiden.

Doktor Hnm benim de merak ettiğim şu; gerçi az önce bir anlamda cevabımı aldım sizin yazınızdan ama, şimdi benim ilk seansım yapıldı genitale, dün de kontrole gittim. 2 ay sonra 2. seansıma gideceğim. İkinci seansa kadar çıkan tüyleri kendim hiç almayacak mıyım, almayacaksam o şekilde mi dolaşacağım 2 ay boyunca. Yok eğer 2 ay süresince çıkanları kendim alacaksam (bu arada elbette ağdayla değil jiletle alacağım) kılları arttırmış olmaz mıyım? Doktorum her seansa gelmeden 2-3 önce jilet yapmamı söyledi, bizim de yıllardır bildiğimiz şey jiletin kılları çoğalttığı değil midir? Bir yandan tüylerden kurtulmaya çalışırken bir yandan da onları güçlendirecek olan jilet işini yapmayı bir türlü anlayamadım. Mesela 4. seansta artık tamamen biten genitalin bir kısmına tekrar jilet değince tüm emekler boşa gitmez mi? Teşekkürler şimdiden.

Normal şartlarda zaten tüyleriniz çıkmayacağı için 2 ay sonra tedaviye gidiyorsunuz. Eğer daha erken çıkarlarsa (Belki 1 hafta 10 gün kadar erken olabi,lir) tedaviye erken gitmekte bir sakınca yok. Jiletle tüyleeriniz yayılmaz sadece sertleşir. Bu da tüyün daha iyi lazerden etkilenmesini sağlar. Bunun dışında jileti de sadece uygulama yapılan bölgelere yapın, çevre kısımlara yaymamaya özen gösterin.
Ayrıca şahsi kannatimi de söylemek istiyorum. Yapı olarak yayılmaya meyilli kıl yapısı varsa jiletle de , ağdayla dda , epilasyon cihazıyla da yani her yöntemle de yayılacaktır.Sevgiler.

Normal şartlarda zaten tüyleriniz çıkmayacağı için 2 ay sonra tedaviye gidiyorsunuz. Eğer daha erken çıkarlarsa (Belki 1 hafta 10 gün kadar erken olabi,lir) tedaviye erken gitmekte bir sakınca yok. Jiletle tüyleeriniz yayılmaz sadece sertleşir. Bu da tüyün daha iyi lazerden etkilenmesini sağlar. Bunun dışında jileti de sadece uygulama yapılan bölgelere yapın, çevre kısımlara yaymamaya özen gösterin.
Ayrıca şahsi kannatimi de söylemek istiyorum. Yapı olarak yayılmaya meyilli kıl yapısı varsa jiletle de , ağdayla dda , epilasyon cihazıyla da yani her yöntemle de yayılacaktır.Sevgiler.

Anladım çok teşekkürler, o zaman diğer yerlere fazla değdirmeden ben de nokta atışı şeklinde jiletleyeyim :))

Normal şartlar altında lazer epilasyonda ilk 3 seansa 2-3 aylık aralarla gitmek lazım çünkü bu arada tüylerin çıkmaması gerekiyor. 3. seanstan sonra da ara 3-4-5 aya kadar araların açılması lazım. Benim hastalarımda 2 senede 8 seans bile olmuyor. Siz de 8-9 seans çok olmuş bence. Cihazdan kaynaklanan bir durum olabilir .CADIARZU

dr hanim yardimlariniz icin tekrar tekrar tesekur ediyorum ..
ama bir sorum daha olacak size :kedi:
IPL kulanarak memnun olan birisi bir kac ay sonra belkide bir kac sene sonra eski haline dönebilirmi? hic lazer olmamis gibi ? yada hic dökülmemi olmuyor memnun olmayanlarda ?

birde bana baska yerlerden lazer aratirip oralara gitmemi tavsiye edermisiniz IPL sistemi yerine ?

Son düzenleme:
Lazer epilasyonda uygulama yapıldığı zaman eğerçok sıkı ve doğru dozla uygulama yapılırsa tüm tüylerin ısıdan etkilenip yanması ve dökülmesi gerekir. Kişinin cilt renginin koyu olması , tedavi sırasında aşırı can acısına bağlı doğru tarama yapılamaması, tüylerin hepsinin daha çıkmamış olması ya da yapan kişinin özensizliği sebebi ile tüylerde kalanlar olabilir. 2 hafta sonra yapılan rötüşlerle de onlara tedavi yapılarak 2. seansa kadaar bölgenin temiz olması sağlanır. Lazerin etkili olabilmesi için kılın kendini besleyen kıl kökü ile temasta olduğu Anagen dönemde olması gerekir. Ama bütün kılların vücuttaki bu dönemleri farklı olup gözle ya da herhengi bir aletle tespit edilmesi mümkün değ,ldir. Dolayısı ile lazerle tedavi esnasında en çok etkilenencek ve çıkmaması olasılığı olan tüyler anagen dönemdeki tüylerdir. Bunu dışındaki tüyler tedavi esnasında yanar fakat bir sonraki sensta kesin olarak çıkarlar. Anagen dönemi olan tüylerin de bir kısmı gerçekten bitip çıkmayabilir ama mutlaka kıl kökü kendini onararak yeniden çıkma da sağlayabilir. Dolayısı ile daha 1. seansta bunlar döküldü artık çıkmayacak gibi sözler bence çok çok iddialı sözler. Dolayısı ile beklemekte fayda var. Eğer aynı bölgede çıkarlarsa bu tezin doğru olmadığı ,ya da bir daha çıkmazlarsa da tezin doğru olduğu görülmüş olur. Beklemekte fayda var.eyvahedigeldismile
Normal şartlar altında cilt altında basit bir dille ifade edecekolursam uyuyan kıllar dediğimiz kıl üretmeyen fakat kıl üretme potansiyeli olan kıl kökleri mevcuttur. Bunlar ciddi hormonal bozukluk gibi durumlarda aktive olup yeni tüy üretebilirler. Ama bu durum özellikle yüz bölgesinde risklidir. Genital ya da kol altı gibi bölgelerde probleme sebep olacak bir durum yapmazlar. (Yüz bölgesi hastalarının çektiği çilenin sebeplerinden bir de bu faktördür.)
Bence Lazer epilasyon tedvileri düzgün yapıldığı zaman bir sonraki seansa kadar tamamen temiz gezmek gerekir. tedaviden sonra en az 1,5 ay komple temiz olur. Sonrada tüycük şeklinde çıkmalar başlar. 2. ayda da tam çıkmış olurlar ve tedavi uygulamak gerekir. Ben bugüne kadar çalıştığım yerlerde de kendi yerimde de bu şekilde işlemler gördüm dolayısı ile çok tüyüm kaldı taranamadı gibi bir durumu da hastalarımdan hiç duymadım. (Sırf benim yaptığım değil çalıştığım bütün yerlerdeki ekiplerim bu tip tedaviler yapardı. )

ay ben çok sıkıldım bu işten yaa vallahi her kafadan ayrı ses çıkıyor.yanlış anlamayn sakın demek istediğim sizin doğrularınız-doğal olarakda olması gerekenler yani- diğer dr'larla örtüşmüo,gerçekler çarptrırılıyo sanırım.of ki ne of yahu.:(
diodda 6 haftaymış seans sanırım ve ben bu ayın sonunda gidicem ikinci seansıma.yani ilk seansdan 1 ay on gün sonra.e buda yanlş çıktı.ay kafamı duvarlara vurasım geldi şimdi

dr hanim yardimlariniz icin tekrar tekrar tesekur ediyorum ..
ama bir sorum daha olacak size :kedi:
IPL kulanarak memnun olan birisi bir kac ay sonra belkide bir kac sene sonra eski haline dönebilirmi? hic lazer olmamis gibi ? yada hic dökülmemi olmuyor memnun olmayanlarda ?

birde bana baska yerlerden lazer aratirip oralara gitmemi tavsiye edermisiniz IPL sistemi yerine ?

Ben ıpl kullanıp da biten bir hasta görmediğm için bitip de sonrasında ne oluyor inanın hiçbir fikrim yok. Lazer tedavilerinde tüyler bazen tamammen biterken bazen de çok azalıp incelir fakat yıl da 1 kez de olsa tekrar tarama gerekebilir. Bu tamamen kişiye göre değişen bir durumdur.
Ben sizin yerinizde olsam bir süre hiç bir işlem yaptırmayıp bekler tüylerin tam çıkmasını sağlar ,o anki duruma ve tüy yapısına göre cihaz arayışına girerdim.

ay ben çok sıkıldım bu işten yaa vallahi her kafadan ayrı ses çıkıyor.yanlış anlamayn sakın demek istediğim sizin doğrularınız-doğal olarakda olması gerekenler yani- diğer dr'larla örtüşmüo,gerçekler çarptrırılıyo sanırım.of ki ne of yahu.:(
diodda 6 haftaymış seans sanırım ve ben bu ayın sonunda gidicem ikinci seansıma.yani ilk seansdan 1 ay on gün sonra.e buda yanlş çıktı.ay kafamı duvarlara vurasım geldi şimdi

Size kesinlikle hak veriyorum. Aslında bu sektörde çalışanlar için de zor bir durum. Bir cihaz piyasaya çıktığında öyle bir övülüyor ki öyle bir araştrmaları olduğu anlatılıyor ki bizler de büyülenip en iyisi o zannedip hemen cihazın aşırı reklamına gidiyoruz. (Ben değil ama sektörüm için söylüyorum , o sebeple biz dedim) Halbuki bir cihazın etkin olup olmadığı , tedavilerin sonuçları için, en az 2 senelik bir periyot gerekiyor. Ayrıca bu cihaz etkilidir demek için de bu işte çok deneyimli bir ekip (doktor, estetisyen, hemşire vb..) gerekiyor. Piyasada her kafadan ses çıkmasının sebebi de herkesin farklı deneyimi olması ve belkide cihaz firmalarının gereksiz pompalayışları olabilir. Bu durum bütün estetik sektöründe var ne yazık ki. Nsıl çözümlenir ben de bilmiyorum doğrusu. Ben burada kendimce bir şeyler yapmaya çalışıyorum. (ancak bu kadarına vaktim yetiyor doğrusu)

Size kullanılan cihaz kötü bir cihaz değil. Diod lazerle sonç alan, çok da memnun olan çok hasta gördüm. Bunu yanı sıra Nd Yagla da çok iyi sonuçlar gördüm. Ama ben kararımı alex cihazında kıldım. Prensip olarak hepsinin tedavi protokolleri aynı, doğru uygulamalarla hepsinin sonuçları birbirine yakın.Ama ne yazık ki her yerde doğru uygulama yapılamıyor. bunu için ne yapmak lazım???Ben de bu soruya cevap arıyorum. Ama piyasada ticari kaygı olduğu sürece bu soruları cevaplamak da hiç kolay değil.

Back