ben ilk önce ıpl ile başladım ve 1 seans uygulandı,1 ay sonra da başka bir merkezde alex ile geçen cts devam ettim ,ıpl ile kollarımın hepsi döküldü ama bacaklardan verim alamadım,acaba ıpl nin şimdiki sisteme bi zararı olur mu(ayrıca ıpl de pek acı hissetmedim ama alex de bayağı hissettim,umarım doğru bi karar vermişimdir )şimdi büyük ihtimalle alex ile devam etmeyi düşünüyorum ama memnun kalırsam,2 hafta sonra dökülür dediler
doktorcum,sen kızıyosun ıpl ye biliyorumda ,
ıpl elips daha iyi dedi,
inandın mı de,
inanmadım.
ama alex i bakanlık toplatıyor dedi.
Böyle bi kanun var mı?hangi madde açık açık bulabileceğimiz yer var mı önce ben hakkımı arıycam da,yardım lütfen..
Bi soru daha geldi şimdi aklıma bu konuyla ilgilenen birim kimdir acaba?nasıl bir yol izlenmeli?
Bu durumla ilgili yeni bir yasal düzenleme yapıldı.1 ocak 2010 tarihi itibari ile. Ama daha önceden de Güzellik ve estetik amaçlı açılan merkezlerle ilgili yönetmelik zaten bu merkezlerde doktor olma zorunluluğu koymuştu yasal olarak. Ama çoğu merkez buna da kendince ayarlar yapmıştı.
merhaba yeni farkettim bu başlıgı bnmde sorularım war cewplarsanız eger benı mutlu etmiş olursunuz...benm sorunum yüzümde tüylenmenin artması.kalın degil nce tüy ama o kadar cogaldı ki artık psıkolojimi bozuyo.dr gitmiştim hormon bozuklugu için ilaçlar werdi dogum kontrol hapları hormon düzenleyiciler vs.ben hap içemiyorum buna ragmen kendimi zorladım kullandım fakat etkisini göremedim bende epilasyon yaptırmayı düşünüyorum çaresiz semtimde hemen hemen her güzellik salonunda uygulanıyor ama korkutuyor acıkcası ya daha cok cogalmasına neden olursa yada ne kadar saglıklı yaparlar banada yardımcı olursanız sewinirim tesekkurler...:çok üzgünüm:
cok tesekkur ederım ilginiz için..pekı bişey daha sormak istiyorum igneli epilasyonda ilk önce tüyleri agda ile alıp daha sonra mı işlem uyguluyorlar hiç bi fikrim yok ne kadar faydasını görürüm?? :uhm:şimdiden tesekkurlerİnce tüy ise iğneli epilasyon öneriyorum. Lazerle problem yaşayabilirsiniz.Hormon tedavisi yeni tüy çıkışını engeller ama çıkmış olanları azaltamaz ne yazı ki. Bu sebeple sizin onlara çözüm bulmanız gerekir. Şu an için de buna tek yol iğneli epilasyon gözüküyor.a.s.
Doktor hanım size bir kaç sorum var, öncelikle medlite diye bir lazer duydum, bu lazer ne kadar etkilidir ?
Birde doktor bulunan bi güzellik merkezinde bir kampanya var 8 seanslık peşin 2000 tl ödeme, ve 1,5 ayda bir gidilecekmiş, , kontrol seansı yokmuş. Böyle bir merkeze güvenebilirmiyim?(buranın cihazı Alexandrite)
Cevabınız için teşekkür ederim doktor hanım. Ticari kaygıları olan bir yer izlenimi verdi bana, peşin 2000 tl dedikleri için... Merkezde çalışan estetisyenin verdiği cevaplarda tatmin etmedi. Gittiğim merkez Dr. Oğuz Uçarın kliniği, Seanslara doktor girerse sanırım cihazda alex olunca başarılı olunabilir. Referansla gitmediğim için kararsız kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?