- Konu Sahibi dr.dido
-
nerde bu doktor didocuğum. unuttu bizi yaaaaaaTatlım sizi unutmadım... Sadece özel durumlarım oldu:) yokluğumun farkedildiğini bilmek ÇOOOOK güzel... I'm back:)))a.s.
didocum ; ben de ne zamandır pek bu başlığa gözatmamıştım...
inşallah herşey yolundadır... :1rolleyes:
ben bu cuma 5.seansa gideceğim... sanki bana 4.seanstan önceki halinden biraz artmış gibi geldiler ama... bu arada 4. seansımın üzerinden 2,5 ay filan geçti... yani 1 ay sallamış oldum... bakalım görünce ne diyecekler...
slm bu makina cynosure ve A.B.D. de onaylanmışbir marka... eğer merkez de en az 3 senedir bu işi yapıyorsa hiç durma tatlım.. ama garanti iste. hatta ,mza ve senet iste... laelaelaelaelaeişte gideceğim merkezdeki cihazın bir tanesi ( netten buldum ) buydu.
diğeride buydu sanırsam fisfisfis
merhaba dr. dido v ediğer arkadaşlar
ben 3 seans lazere gittim
ve bişey gözüme takımaya başladı
sizlerle paylaşmak istiyorum
genitalimde beyaz ufak lekeler var
lazerden olduğunu düşünmeye başlıyorum
olabilirmi sizce
beyaz tenliyim kılrengim koyu
koyu kumralım yani beyaz tenliyim
bunlar ne lekesi geçermi
çok büyük lekeler değl ama gözümü rahatsız ediyor kortum açıkcası
sevgiler:a015:
selamlar.. eğer gereğinden yüksek doz uygulanırsa ''geçici'' olarak renk açılmaları ya da beyazlamalar olabilir tatlım. bunlar zamanla 1-3 ay gibi bir zamanda kendiliğinden düzelir... Yüksek dozlar sizin kıllardan kurtulmanız için gereklidir. sevgiler..a.s.güncelleme?
Dr. Dido yardımcı olurmusunz
sevgiler
selam tatlım. 5-6 sendir bu iştelerse güzel:)) yazılı birşeyler düzenlenmesi de ne yaptıklarından emin olduklarını gösterir.didocum çok teşşekür ederim.cuma güün gidicez senet gibi bir yazılı birşey düzenleniyormuş.garanti veremiyorlar , bildiğim kadarıyla yaklaşık 5-6 senedir bu işi yapıyorlar.toplam 18 seans diyorlar.
birde kistim vs. için sorularım olmuştu rica etsem yardımcı olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?