Lazer Epilasyon Lazer Epil. Yapan Doktordan Bilgiler..

• Konu Sahibi Konu Sahibi dr.dido
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İnternette lazer epilasyon araştırması yapıyordumki , sizin bölümünüze rastladım.Sadece sizin için siteye üye oldum.Böyle güzel bir hizmet verdiğiniz için kendi adıma çok teşekkür ediyorum.

Benim sorunum , bende PCOS var.15 gündür devlet hastanesinin endokrin bölümü beni tedaviye başlattı.2 tane hap kullanıyorum.Tüylenme,sivilce hat safada.kendimi çok kötü hissediyorum.kurtulmak istiyorum bu kıllardan.adet düzensizligimde vardı yalnız haplardan dolayı şuan düzgün.
Açık tenliyim,siyah ve sert kıllarım var.Bahçelievlerde büyük bir güzellik merkesinde lazer ep.yaptırmayı düşünüyorum.Kullandığı cihazlar:ALEXANDRİTE ND-YAG LAZER / DİODE adlı cihazları kulllanıyorlar.Paket programmış .Tüm bacak/tüm kol/genital/bikini bölgesi/göbek/k.altı toplam ücreti 3000 ytl nakit ( 18 seansı kapsıyor bu paket program) , sözleşmede yapıyorlarmış.Bayramdan sonra başlamayı düşünüyorum.

Sizce nasıldır başlayayımmı?Başlasam etki gösterirmi?cihazları kalitelimi?fiyatı uygunmu ?

Lütfen Yardımlarınızı bekliyorum.
Şimdiden çok teşekkürler
İşinizde başarılar dilerim.

Son düzenleme:
didocum bugün tekrardan görüşmeye gittim güzellik merkezi ile.tek tek uzmanlarla görüştüm.kullandıkları makinaları tam olarak ögrendim ismini ve makinalara baktım

ilk makinanın adı sopranoymuş.
ikincinin makina ise apogee elıte yazıyordu üstünde.birşey daha yazıyordu c ile başlayan ama unuttum mirmirmirmir:bbo:
Birde bayramdan sonra başlıcam.uzman o güne kadar hergün jilet yap dedi.iyice gürleşsin kıl kökleri gözüksün dedi.Sizce ne kdar dogru?

lütfen beni aydınlatırmısın didooo.lütfen senin yorumlarına ACİL ihtiyacım var.bayramdan sonra başlıcam çünkü kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
merhabalar ben bıyık bölgesi için başladım ve cihazın ıpl olduğunu söylediler başka bir yerdede alexandrite var hangisine gitmeliyim hangisi daha etkilidir ve canımı daha az acıtır sevgiler....

işte gideceğim merkezdeki cihazın bir tanesi ( netten buldum ) buydu.

diğeride buydu sanırsam fisfisfis

merhaba dr. dido v ediğer arkadaşlar
ben 3 seans lazere gittim
ve bişey gözüme takımaya başladı
sizlerle paylaşmak istiyorum

genitalimde beyaz ufak lekeler var
lazerden olduğunu düşünmeye başlıyorum
olabilirmi sizce

beyaz tenliyim kılrengim koyu
koyu kumralım yani beyaz tenliyim

bunlar ne lekesi geçermi
çok büyük lekeler değl ama gözümü rahatsız ediyor kortum açıkcası

sevgiler:a015:

merhaba ben de bayramdan sonra başlıyorum lynton isimli makinayla bu makina nasıl bilginz varmı??

işte gideceğim merkezdeki cihazın bir tanesi ( netten buldum ) buydu.

diğeride buydu sanırsam fisfisfis

slm bu makina cynosure ve A.B.D. de onaylanmışbir marka... eğer merkez de en az 3 senedir bu işi yapıyorsa hiç durma tatlım.. ama garanti iste. hatta ,mza ve senet iste... laelaelaelaelae

didocum çok teşşekür ederim.cuma güün gidicez senet gibi bir yazılı birşey düzenleniyormuş.garanti veremiyorlar , bildiğim kadarıyla yaklaşık 5-6 senedir bu işi yapıyorlar.toplam 18 seans diyorlar.

birde kistim vs. için sorularım olmuştu rica etsem yardımcı olurmusunuz

ben de yüz bölgesine gidiyorum. daha önce 10 seans yaptırdım jelli lazer epilasyon ama sürekli jiletle kısaltmamı önerdikleri için (ben de bu öneriye uydugum için) daha da beter oldu
şimdi jileti bıraktım alexandrite yaptırıyorum 6 seans oldu ama pek değişiklik yok
eskisinden daha kötü oldu kıllarım koyu ve sert
işe yaramıyor mu yoksa bu cihazlar yüzde?
bazen boşa mı para döktüm diyorum

selam. genital için epilasyon lazere gittim. jel ile yapılana. ıpl cihazı. söylendiği gibi acımıyor fazla. diger bölgelere yapılan acı kadar. iğne batırması gıbı bır his. fazla acımadı. kıllarım dökülmeye başladı. bakalım ne kadar sürede yenıden cıkacaklar. ilk gidişimdi. bacaklar ıcın ıkıncı gıdşım . onlarda dökulmeye başlıyor. tam dökülme bır ay sürermış. dıger seyans 2 ay gectıkten sonra

güncelleme?
Dr. Dido yardımcı olurmusunz
sevgiler

didocum çok teşşekür ederim.cuma güün gidicez senet gibi bir yazılı birşey düzenleniyormuş.garanti veremiyorlar , bildiğim kadarıyla yaklaşık 5-6 senedir bu işi yapıyorlar.toplam 18 seans diyorlar.

birde kistim vs. için sorularım olmuştu rica etsem yardımcı olurmusunuz

güncelleme?
Dr. Dido yardımcı olurmusunz
sevgiler
selamlar.. eğer gereğinden yüksek doz uygulanırsa ''geçici'' olarak renk açılmaları ya da beyazlamalar olabilir tatlım. bunlar zamanla 1-3 ay gibi bir zamanda kendiliğinden düzelir... Yüksek dozlar sizin kıllardan kurtulmanız için gereklidir. sevgiler..a.s.

selam tatlım. 5-6 sendir bu iştelerse güzel:)) yazılı birşeyler düzenlenmesi de ne yaptıklarından emin olduklarını gösterir. imzalamdan önce iyice oku ama....a.s. en az 5 senelik garanti vermeleri iyi olurdu seanslar ( 6-8) bittikten sonrasevgiler.

merhabalar bende hormon bozuklugu var ılac kullanıyorum ma hıcbır azalma olmadı
lazer epılasyon ıse yararmı kıllarıma
yuz cevremde
boyun altında

Herkese selamlar.... LÜTFEN gittiğiniz merkezde MUTLAKA doktorla görüşme talep edin, seansınızı doktorun yapması için ısrar edin. a.s.a.s. bu sizin ne kadar titiz ve evhamlı olduğunuzu gösterir!!! a.s. sevgiler...a.s.

doktor hanım merhabalar ben 3 gün önce alt bacaklarımı alexandrite cihaziyla epilasyon yaptrdım.tuylerim 1 mm kdrdı yani görünüyorlardı.fakat yaparken hepsi yok oldu yandı yani sanırım.Normalde tuylerin 10 gün sonra fln dükülmesi gerekmez mi neden böyle oldu bi terslik mi var acaba ?

bende de aynı canım. hani bi ipi çakmakla yakrsın da ucu büzüşür ya onun gibi oldu tüylerimin üstü..kolumdakiler daha dökülmedi tam 1 hafta oldu..ben elimde çekersem bazıları dökülüo hemen..çıkmalarını kolaylaştıracak bir şey yok mu yoksa hiç dokunmamalı mıyız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…