• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer Epil. Yapan Doktordan Bilgiler..

• Konu Sahibi Konu Sahibi dr.dido
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sevgili dr.dido daha öncede sizden yardım almıştım şimdi bir sorunum var laseri bırakmak istiyorum ilk iki seansa her ay ve son iki seansa iki ayda bir gidip toplam 4 seans gittim koltukaltı ve tüm genital bölge gidiyorum evet kabul ediyorum tüylerde seyreklik oldu ama çok hızlı uzuyorlar başlamadan 4-5 seansta biter demişlerdi şimdi 7-8 seansta ancak sonuç alırız diyorlar üstelik erken menapozdayım hormonlarım çalışmıyor tüylenme durumum yok yani üstelik beyaz tenliyim tüyler siyah
sonuçta gittiğim merkeze güvenim kalmadı başka bir merkeze bitirme garantisiyle gitsem verim alır mıyım? ya da lasere son mu vermeliyim şimdiden teşekkür ederim

bulunduğum sehirde 2 merkez lazer epilasyon yapıyor. alex.cihazıyla yapan merkez tüm bacak ilk seansa 600 ytl dediler acaba fiyat normalmidir? ikinci seansta 200 ytl indirim yapılacakmıs.. fikir verirseniz sevinirim.

yüz bölgemdeki tüyleri daha önceden sirle aldırıyordum her ay.lazere başaldıktan sonra bırakmak zorudna kaldım.ama lazerde de sadece 3-4 tane kıl yok oldu onlar da zaten kalındı..ama diğerlei olduğu gibi duruyordu ve tüyleirmi de aldıramıyordum tedavi süresindec..oyüzden ölyle dolaşmak istemediğim için bırakmıştım..daha sonrada 3 yıl içinde kalın tüy miktarında artış oldu.gerçekten anlam veremedim..ama kendimi çok kötü hisseidyorum :(

nikitasuu gemini lazer bulunan bi merkeze gitt ücreti pahalı ama yüzde yüz başarı var ve bi daha çıkmıo..seans sayısıda az...çok etkili bi makina zaten şu anda bütün dünyada bu makine kullanıo alexden 1000 kat etkili nerden biliosun dersen alex 4 seans kullandım yüz bacak genital vb fazda olmadı çok az azaldı ama gemini ile hemen bitti leke yazık acıda sıfır süper bi makina seansı pahalı çünkü makinede çook pahalı diğer cihazlara göre bide bu makine fda dan 30 ödül alan ilk tek ve son makine

nikitasuu gemini lazer bulunan bi merkeze gitt ücreti pahalı ama yüzde yüz başarı var ve bi daha çıkmıo..seans sayısıda az...çok etkili bi makina zaten şu anda bütün dünyada bu makine kullanıo alexden 1000 kat etkili nerden biliosun dersen alex 4 seans kullandım yüz bacak genital vb fazda olmadı çok az azaldı ama gemini ile hemen bitti leke yazık acıda sıfır süper bi makina seansı pahalı çünkü makinede çook pahalı diğer cihazlara göre bide bu makine fda dan 30 ödül alan ilk tek ve son makine

gerçektenmi ? eğer öyleyse bulunduğum şehirde yok snaırım, ankarayamı gitmeliyim? ve yüz bölgesi bana kaça mal olur acaba? gerçekten ince tüyleri de bitirirmi diyosun ?

hamilelek doneminde sakincasi var mi,bunu ogrenmek istiyorum.

Dr hanım merhaba,
Benim genital bölgemin cildi koyu renkli :( ama laser yaptırmakda tereddütlüyüm, cildim yanar diye korkuyorum.Expigment krem bu durumda işe yarıyor mu?

Gemini Lazer532 nm 1064 nm ışın enerjisini kullanan çift dalga boyuna sahip bir lazer sistemidir. Son teknoloji bir cihaz olup silikon vadisinde üretilmiştir. Harward Üniversitesi’nde geliştirilen bir soğutma ve ışın geri dönüşüm sistemine sahiptir. Bunların ikisinin de ayrı ayrı kullanım alanları mevcuttur. 532 nm ktp uygulamaları ile özetle kan damarlarına bağlı lezyonların giderilmesi sağlanmaktadır. Yani doğuştan ciltteki lekelerin, cildin üzerinde çilek ve kiraz şeklindeki hafif çıkıntıların, yüzde ve bacakta oluşan çatlamış kılcal ve örümcek ağı görünümlü damarların, yüzde sonradan olan güneşe bağlı lekelenmelerin, genetik ya da genetik olmayan kahverengi lekelerin, kızılcık lekelerinin, siğillerin tedavilerinde uygulamak mümkün ve çok etkili bir uygulamadır. 1064 nm nd yag uygulamaları ile genellikle damarsal yapıların lazer ışınının etkisi ile yok edilmesini içeren bir işlemdir.

merhaba
roacutan kullanırken lazer yaptırmanın sakıncası nedir acaba

teşekkürler

Gemini Lazer532 nm 1064 nm ışın enerjisini kullanan çift dalga boyuna sahip bir lazer sistemidir. Son teknoloji bir cihaz olup silikon vadisinde üretilmiştir. Harward Üniversitesi’nde geliştirilen bir soğutma ve ışın geri dönüşüm sistemine sahiptir. Bunların ikisinin de ayrı ayrı kullanım alanları mevcuttur. 532 nm ktp uygulamaları ile özetle kan damarlarına bağlı lezyonların giderilmesi sağlanmaktadır. Yani doğuştan ciltteki lekelerin, cildin üzerinde çilek ve kiraz şeklindeki hafif çıkıntıların, yüzde ve bacakta oluşan çatlamış kılcal ve örümcek ağı görünümlü damarların, yüzde sonradan olan güneşe bağlı lekelenmelerin, genetik ya da genetik olmayan kahverengi lekelerin, kızılcık lekelerinin, siğillerin tedavilerinde uygulamak mümkün ve çok etkili bir uygulamadır. 1064 nm nd yag uygulamaları ile genellikle damarsal yapıların lazer ışınının etkisi ile yok edilmesini içeren bir işlemdir.

sodi ben 4 seanstır gemini lazer yaptırıorum sen yaptırmadıysan böle bilgilerle bence sallama bilgi oluo benm tüy kıl problemiii çook fazlaydı 3 senedir lazer falan geziorum bide yurtdışına çok gidip geliorum vaktimde olmuodu bifr yurt dışında gemini kullanıo çoğu yer..bizim ülkedekiler 2. 3. sınıf ülkelerdeki geri kalmış cihazlar çoğu.... bide yurt dışında lzer epilasyon çook pahalı o yüzden türkiyede yaptırmak en iyisii bnm kıl problemim neredeyse bitti... bence en iyi lazer gemini:dance::dance:hihoyyyt

Mahsezer 4 seans sonunda nasıl oldu tüylerin durumu? Bana telefondaki bayan 4 seansta genital bölge biter demişti.

dr dido biliyorum cok oldum ama :utangac:son bi sorum daha war lütfen bunuda cevaplayın.buqun ikinci seansıma gittim we bu sefer alex le yaptılar alex derimi yakmazmı diyincede dozunu ona göre ayarlıyoruz dediler bu arada bacaqımada basladım ve broznslasmıs olan bacaqımıda alex le yaptılar istersen sonra diode a tekrar döneriz dediler hanqiisi daha etkili diyincede ikiside aynı etkili olmasa almayız makineyi dediler şimdi bana ne önerrsnz diger seanslara alex le dewam edeym deilmi ama dozunu eğer cok düşük weriyorlarsa(esmer olduğum için) daha cok seansa a qirmem qerekir heralde alex daha cok acıtıyo hem bide makinenn üstünde gentle laze yazıodu markası bu sanırım yani ya bunlar işlerini bilmiyo yada gercekten makineleri cok iyi ne önerirsiniz bana şimdidennn cok tesekkürler tavsiyeleriniz için

Kızlar 13 Eylül'de kollarıma lazere başlamıştım.Neredeyse 1 ay oldu kollarımda hiç tüy kalmadı. İnanılmaz tüy vardı, çok şaşırıyorum inanamıyorum. Alex süper bişey, tavsiye ederim.

selamlar hanımlar. Epeeeey uzun zamandır sizden ayrı kaldım, lütfen kusura bakmayın. Sizleri terk etmedim, bunu bilin. hihoyyyt 2-3 gün içinde tekrar aranızda olucam. Siz de bu arada eski mesajlarıma bir göz atarsanız sevinirim. a.sa.s.a.s.

bizi bilgilendirdiğiniz ve sorularımıza yanıtlar verdiğiniz öncelikle teşekkür ediyorum. kulaktan dolma bilgiler yerine bir uzmanda yardım almak harika...
roacutan kullananlar lazer epilasyon yaptırmasın demişsiniz ben kullandım fakat 1 senedir tedavi görmüyorum. sizce bana bir sakıncası olurmu lazer epilasyonun, yoksa bikaç sene daha beklemem gerekiyor mu?
eger en az 3 ay önce tedaviviniz sonlandıysa a.s. ve ondan sonra lazere başlayacaksan hiç bir sorun yoktur tatlım.

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar! en az 3 yılllık tecrübesi olan bir yere yaptırın ve mutlaka DR. ile görüşün. hatta Dr.un yapmasını TALEP edin. Bana soracağınız her soruyu DR.a sorun. DR. ile görüşmek zaten size 1-0 önde başlama şansı verir... En az 3sene dememin en önemli nedeni ise TECRÜBE anlamında. Sevgiler.:lepi:

Selamlar..... epeydir yoktum özel nedenlerden dolayı... ama bakıyorum da sorular ve sorunlar değişmemiş. o zaman bazı vurgulamalarım da değişmeyecek:))) vücut lazeri için araştıranlar mutlaka ALEXANDİTE lazer kulllananı aramalısınız.:))):nazar: :nazar: ROACUTAN ve benzeri ilaç kullanann arkadaşlar tedavinizin üzerindenb en az 3 ay geçmeden lazere, hatta ağdaya bile başlamayın:nazar: eğer doğum yaptıysanız 3 ay sonra istediğiniz yerin lazerine başlayaqbilirsiniz.... vücutta 2-3 hafta içinde dökülmeler olacak. yani gerçek neticeyi görmeye başlamak için 2-3 hafta bekleyin..... YÜZ BÖLGESİ DİRENÇLİDİR..... sabredin. gene sizinleyim. sevgiler..............:nazar::nazar::nazar:

Selamlar..... epeydir yoktum özel nedenlerden dolayı... ama bakıyorum da sorular ve sorunlar değişmemiş. o zaman bazı vurgulamalarım da değişmeyecek:))) vücut lazeri için araştıranlar mutlaka lazer kulllananı aramalısınız.:))):nazar: :nazar: ROACUTAN ve benzeri ilaç kullanann arkadaşlar tedavinizin üzerindenb en az 3 ay geçmeden lazere, hatta ağdaya bile başlamayın:nazar: eğer doğum yaptıysanız 3 ay sonra istediğiniz yerin lazerine başlayaqbilirsiniz.... vücutta 2-3 hafta içinde dökülmeler olacak. yani gerçek neticeyi görmeye başlamak için 2-3 hafta bekleyin..... YÜZ BÖLGESİ DİRENÇLİDİR..... sabredin. gene sizinleyim. sevgiler..............:nazar::nazar::nazar:

Slm canım doktorcumm iyisindir umarım inş bi sorun yoktur yazılarını takip ediyorum çok tşekkür ediyorum yazılarınız için dikkatle takipteyim genitalde 4. seansıma gittim koltukaltına yeni başladım inş bacagımada başlıycam bacagımda we koltukaltımda doktor 4 seansta biter dedi dogrumudur acaba tam lazere uygunsun diyorlar :nazar:inş biter çok teşekkürler kendinize cici bakın allaha emanet oluna.s.

merhabalar doktor hanım ben lazere yeni başlayacağım tabi nereye gideceğime karar verirsem :)) istanbulda yaşıyorum internetten giden tanıdıklardan bir kaç yer buldum şimdi randevu alıp tek tek görüşmeye gideceğim. beyaz tenliyim tüylerimde oldukça yoğun ve siyah renkte. tüm vücut paketlerine gitmeyi düşünüyorum. görüşmeye gitmeden önce nelere dikkat etmeliyim gittiğimde neler sormalıyım bu konuda size danışmak istedim. şimdiden teşekkürler... :))

slm dido.ben aranıza yeni katıldım aslında.16 gün önce kolaltıma ilk ke lazer yaptırdın 1 hafta sonra dökülmeye başladılar,ve şuan 3-4 tüğden başka kalan yok.alex le yapıldı ama o ince tüğleri alex görmüyo sanırım.1.seansta bitti beyaz tenli ve kıllarım siyah bacaklarımda aynı .kolaltıma aldığım ikinci seansada bacaklarıma başlamayı düşünüyorum acaba kolaltımın hemen bittiği gibi bacaklarımda çabuk bitermi ?kolaltımda kalan 3-4 tüğ için ne önerirsiniz yaptırmasam olurmu ?teşekkürederim

Herkese merhaba arkadaşlar, ben özellikle lazer konusu için foruma kayıt oldum ve konuyla ilgili olarak deneyimlerinize ihtiyacım var. Yardımcı olursanız çok sevinirim...
Yaklaşık 3 yıldır genital bölgemde çıkan iri, çıbanımsı, sivilcemsi ve içi dolu ve ağrılı yumrulardan muzdariptim, sonunda dermatoloğa gittim ve bunun kıl kökü iltihabı olduğu ve genital bölgeme lazer yaptırarak bundan kurtulabileceğim söylendi. İğneli epilasyon ya da lazer epilasyon yaptırabilirmişim.Ben Ankara'da yaşıyorum, daha önceden de lazer tecrübem yok, yani bu iş nerede temiz yapılır vs konularında bilgim yok. Onun dışında lazerle ilgili de fazla bilgim yok. KK'dan okuduğum kadarıyla ( ilk 10 sayfayı bitirebildim ancak) değişik lazer yöntemleri ve hatta lazer makinaları varmış.

Özellikle dr. dido'ya sormak istiyorum:
1) Benim durumumda hangi lazer yöntemi kullanılmalı sizce? Yani benim durumumu normal tüylerden kurtulma olarak düşünmeyin, benimki tamamen sağlıkla ilgili, o yüzden en etkili olduğunu düşündüğünüz yöntem hangisi?
2) Lazer yapılacak olan bölge işlemden önce tamamen tüylerden arındırılmalı mı? Eğer öyleyse hangi yöntemle almalıyım seanstan önce? Ağda, jilet, tüy dökücü vs hangisi?

Cevaplarınızı bekliyorum, teşekkürler şimdiden...

Back